Kıskançlık yüzünden ilişkinizi bitirir misiniz arkadaşlar? Sevgilim le 2 yıldır birlikteyiz üniversite 2. sınıfım o da son sınıf ciddi düşünüyoruz ama aşırı kıskanç çok bunalıyorum. Örnek veriyim daha iyi yorumlarsınız en ufak kıyafetlerime ( açık giyinmem tayt dar pantolon sıfır kol yasak ) kiyafetimin renklerine oje sürmeme makyaja onun dışında erkeklere selam bile verme yok benden habersiz dışarı çıkma düğüne gitme akrabalarımla iletişimi kesecek mişim falan işte. Sizce böyle biriyle ilişki yürür mü? İlerde daha kötü olur mu?
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılkıskançlığa kıskanmaya karşıyım bu benim görüşüm kişi kıskanmayı bir savunma mekanızması olarak görür güven eksikliğinden kaynaklanır insan seviyorsa güveniyorsa kıskannma ihtiyacına duymaz amaç sevgidir sevmektir önce sevdiği insana saygı duyar.. sonra özgürlüklerini kısıtlama kendi içine hapsetme gibi durumlar olur bu karşındakine çok baskı hissettirir o zaman ne yaşadığından nede yaşattığından bie şey anlarsınız sadakat ve güven herşeyin üstündedir , böyle devam olunursa ve bu seni gerçekten yoruyorsa devamı ilerisi için zor olabilir, insanların bazen böyle kuralcı olanları vardır onun yapsı ile alakalı eğer davranışları değişmezse ikiniz için sonlandırmak en doğrusu olabilir.. ama yinede karar senindir.. saygılarımla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Taktik böyle başlar. Sevdiğindendir denilir. Evlenilir dozaj artar. Yavaş yavaş karşısındaki insanı karaktersiz hale dönüştürür. Öyle bir zaman gelirki nasıl bu noktaya gelindiği bilinmeden ona sormadan adım atamaz hale gelinir. Kendisini hiç bir işe yaramayan güçsüz birisi olarak görür ve inanır insan. Buna inandıktan sonra teslimiyet başlar ve çöküş olur. Çöken biriside beyimiz için sokakta gezdirmeye utanacağı bir sünepedir. Tartışmalar ve şiddet başlar. Aldatmalar başlar. Kadının tek yapabildiği başını öne eğip haline yanmaktır. Uzak değil bu kavramlar çevrenize bakın yeter. Böyle bir ilişki içinde yer almak istemiyorsanız sorunuzun cevabını siz verin kendinize.
10 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilim boyle ama benim hosuma gidiyo sahipleniyo cunku
Bak mesela 7 yildir voleybol oynuyodum o hayatima girdi ve bir sure sonra kendisi yanimda yokken oynamami istedi hatta hic oynama dedi bende kabul ettim :) bemce kiskanmasi iyidir seviyosan katlanirsin :)16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) biraz abartmıyor mu sanki çok bunalıyorum nefes aldırtmıyor. Sen nasıl baş ediyorsun?
- +1 yıl
Mesela ben sevgilimden sonra instagrama fotograf atamaz oldum, ya dusun okuldayim diyoki teneffuslere cikma sinifta otur :) ben de oncede sıkılyosum alısık degildim ama sonra cok hosuma gitmeye basladi :) soylediklerini zorunluluk olarak yapma oyle yaparsan sıkilirsin bir sey mi soyledi sana beni sevdigo icin soyledi beni dusunuyo diyerek yap dediklerini sende kıskanmayi ihmal etme :)
Soran+1 yılTeşekkürler arkadaşım. Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor
- +1 yıl
Sende biraz kısıtla ozaman :) benimkide oyle face twitter falan yok ama onunda yok :)
Soran+1 yılO zaten anlamaz teknolojiyle sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
- +1 yıl
Onla konustuktan sonra girmiycen demekki :) o da girmiycem ama sadece senin icin gecerli olmamali bu
+1 yılAynı sorun bende de var kanka yapcak bişi yok seviyorsan ama seninki abartmış biras :D
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka sen nasıl baş ediyorsun? :) abarti degil mi sence Vazgeçemiyorum çünkü çok seviyorum benim ilk sevgilim ve tüm heyecanları onda yaşadım belki bunlar sıkıntı olur ilerde bilemiyorum. Gözüm bir şeyi görmüyor
Soran+1 yılBunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(Üniversitede arkadaşlarım var mesela erkek Benim face instagram twitter yok sadece whatsapp var sınıfta ödevler proje sunum yapıyoruz haliyle numara gerekiyor çünkü diğer türlü iletişim araçları kapalı nasıl ulaşım sağlayacak yani ne yapayım bilemedim söyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
- +1 yıl
Valla bana dedi ki gittiğin her yeri bakkal bile olsa mesaj atacaksın yapıyorum :) bikini giyme iznim yok :) dar pantolona bişi demiyo ama etek ve sorta kızıyo ama bazen gıcık edip dinlemiyorum :P benim ilk sevgilim değil ama ilk aşık olduğum kişi :) yoksa asla dayanmazdım :D ama kısaca baskın taraf o yani genelde hep onun istediği oluyo bende fazla ses çıkarmayıp giriyorum kolunun altına yapcak bişi yok :D
- +1 yıl
Ilerde olucak tek sorun senin bıkman ama kendine guveniyosan dayanırım diyosan sorun yok :) benimki sosyal medya hesaplarını kapattırmıyo ama şifremi biliyo her yarım saatte bir kontrol :D bir buraya üye olduğumu bilmiyo heralde bende emin değilim :P
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
16Cevap
+1 yılBenim sevdicegimde oyle cokta guzel oluyor :D zaten dedikleri bana uyan seyler sorun yapmiyoeum ve kiskanmasi hosuma gidiyor :) yek sorum dugune gitmeme izin vermiyor bebeklik arkadasim evlenicek gidemiyorum neymis eski arkadaslarim hep orda olcakmis bana sarkintilik etceklermis diyorum olmaz oyle sey ben bakmam kimseye zaten sorun sende degil onlarda diyor deli ediyor annemle babamda tek sen git biz gelemeyiz iş var diye diyor iki arada bir derede kaldim suanda
112 Yorumla
Soran+1 yılAy canım kolay gelsin sana işin zor seninde :) ah şu erkekler yok mu ;) şaka bir yana çok bunaldım bu durumdan. Senin tavsiyen varsa yazarsan sevinirim çok ihtiyacım var çünkü :)
- +1 yıl
Seviyorsan dinle onu ya :) araniz bozulmasin emin ol seni sahiplendiginden sevdiginden yapiyor :) ama ara sirada israr et ipleri tamamen ele verme :)
Soran+1 yılTeşekkürler arkadaşım. Cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ama asiri kıskanç Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor
- +1 yıl
Bende herseyi kapattim tek burasi var ve bilmiyor :D ayniyiz :) bende hep evdeyim kafa dagiriyorum burada ondan birdayim yoksa burasida olmicak :)
Soran+1 yılO zaten anlamaz teknolojiyle sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
- +1 yıl
Bana whatsapi bile kapat diyordu fotograf atma diyorsu numaramda 3 5 kizda var bir annem bir abbam baska kimsede yok ama anlayisli canim sikiliyor kizlarla konusuyorum falan diyorum konu kapaniyor
Soran+1 yılÜniversitede arkadaşlarım var mesela erkek Benim face instagram twitter yok sadece whatsapp var sınıfta ödevler proje sunum yapıyoruz haliyle numara gerekiyor çünkü diğer türlü iletişim araçları kapalı nasıl ulaşım sağlayacak yani ne yapayım bilemedim
- +1 yıl
Sikayet ediyoruz ama manyak gibide seviyoruz :)
Soran+1 yılÇok haklısın canım ;)
- +1 yıl
Allah sonumuzu hayretsin :)
Soran+1 yılAmin canım :)
- +1 yıl
Aynen
+1 yılbende kendimi çok kıskanç sanıyodum benden beteri de varmış kıyafet yani bende istemem öyle giymesini sıfır kol hariç makyajı abartılı yapmadığı sürece problem yok akşam çıkmasını pek onaylamam yalnız çıkacaksa yanında annesi falan varsa sorun olmaz bence sen o ilişkiyi bitir daha kötü olur akrabanla falan görüşmeyeceksin ne demek oluyomuş başına bela olur o
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) bunlar sadece bir kısmı facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyorsosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
- +1 yıl
bence sen bitir daha fazla uzatmadan ilerledikçe daha kötü bir hal alır
- +1 yıl
Sadece burası var onu da bilmiyor yarıldım :D durum vahim hayat sana Waikiki :)
Soran+1 yılHaha çok komik ;) içler acısı durum :))
+1 yıleğer sen kıskanılmaya tahammül edemiyorsan ve kıskançlığı gereksiz buluyosan yol yakınken ayrıl derim çünkü senin için ilerde sorun olur baya ama katlanırımda dersen düşünceni bilemiyorum ne kadr kıskanç oldugunun derecesinide bağlı sen nasıl insansan onu göre tercih yap hangisi seni mutlu eder diye düşün..
10 YorumlaSağlık konusunda 4,7b cevap paylaştı. Açık ve net söylüyorum sevgilin kıskançlık konusunda aynı ben. Emin ol sevdiği için yapıyo. Seni hiç kimseyle paylaşmak istemiyo başka erkeklerin bakışlarından bile kıskanıyo demekki seni çok seviyo sakın ayrılma derim
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Bende cok seviyorum ama bazen cok abartıyor. Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
Soran+1 yılNe haklısı yaa :söyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
- +1 yıl
Aynen öyle
Sağlık konusunda 11b cevap paylaştı. Hayır sen evlendiğinde iyice azitir bence evden dışarı çıkarmaz bu kadar her dediğine uyma özgüvenin de sorun var bence ve bu sevgi değil ancak kendi kurallarını sana empoze etmesidir
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler arkadaşım. Cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ama asiri kıskanç Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor
Soran+1 yılsöyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorumVazgeçemiyorum çünkü çok seviyorum benim ilk sevgilim ve tüm heyecanları onda yaşadım belki bunlar sıkıntı olur ilerde bilemiyorum. Gözüm bir şeyi görmüyor
- +1 yıl
Güven bunlar değildir güven ona kurallar koyman değildir Güven kalpten gelir ve buna inanç gelir ama asıl sorun erkek arkadaşın değil O böyle biri sen bunu ilk başında da biliyordun
Sorun ne biliyormusun Senin kendi kuralların yok Sevgilinin istediği gibi at koşturmasına izin veriyorsun Bir kişide mutlak kurallar önemlidir Sende eksik olan kıskançlığın sınırları yok
Onun haddini bildiren kurallar yok Bak mesala sevmesem güvenmesem almam Demiş Seni seviyor olabilir ama güvenmiyor en derinlerde bu yatıyor Ve senin kuralsız olman bu duruma yol açıyor Sen bu kişiden önce kendine bir bak Onun sınırlarını belirleyen sana saygı duymasını ve geçemiceği kurallar sen bunu belirlemezsen oda istediği gibi davranır sevgine dicek sözüm yok Ama sonra pişman olucaksın sevgin biticek ve o zaman gerçekler kalıcak
Eğer rahatsızsan kurallar oluştur mutlak kurallar iki üç kelamdan sonra dönmeyen kurallar
Kurallar nedir dersen - +1 yıl
Sınılarını biliceksin Bir iki seferliğine Bozulmucak bunlar
1 Senin sınırların olucak onunla bununla gidemezsin diye bir şey olamaz İstemeyebilir anlarım ama yasak kural nedir Senin kendi aklın yok mu senin için doğru neyin yanlış olduğunu bilemicek kadar
2 Bu kurallar hep olmalı 1 yıl uy ama sonra esgi hali o zaman hiç bir önemi olmaz bu kuralları aşarsa seni kaybedebilceğini bilmeli
3 Neden kıskançlık duyuyor adam gibi tartışın senin yazdığın özellikler çok saçma şeyler Sen kadınsın nasıl giyiniceğini erkeklerle sınırını bilirsin Face sosyal paylaşımlar da nasıl davranıcağınıda Bunları bilemem diyorsan o zaman bir şey diyemem Ama asıl sorun bu senin kuralların yok ve sevgilin sana kendi kuralarını dayatıyor
Sacnalamayin lutfen ya ben erkek olarak sevglimi kiskansam niye kiskanirim sevdigimden sakin oyle bsey yapma eger sana karsi bir degissin eskisi gibi ne biliyil dusun bnu seni hic kiskanmasa en ufak bile serbst. braksa sna cok koyar kiskndrmak icin elnden geleni yapicksndir iyi dusun bnu hyl et bakalim
10 Yorumla- Sağlık konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı hareketler, ben yürütemezdim. Ama karar sende, biz ne desek olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) ama çok seviyorum benim ilk sevgilim ve tüm heyecanları onda yaşadım belki bunlar sıkıntı olur ilerde bilemiyorum. Gözüm bir şeyi görmüyor
- +1 yıl
İlk olmasa zaten bu kadar uzamazdı :D
Neyse, hayırlısı olsun ;)
Soran+1 yılSağol canım inşallah düzelir ;)
+1 yılAkrabalarla gorusme kimseye selam verme diyen erkek seni caliatirmaz mantikli dusun ve ayril.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) ama çok seviyorum benim ilk sevgilim ve tüm heyecanları onda yaşadım belki bunlar sıkıntı olur ilerde bilemiyorum. Gözüm bir şeyi görmüyor
+1 yılyurumezzz yurumedı denendı olmadı tecrubeyle sabıt:)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) kısaca istersen tecrübeni yazarsan sevinirim. Ben de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
+1 yılçok aşırıysa bıkar bırakırdım.
herseyın fazlası zarar cunku.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) aşırı kıskanç ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorum
+1 yılbeniiim bitti. ama o kıskanclıgı hastalık boyutuna getirdi bişey yapmadıgım halde. ve sonunda gınaaaa geldiiiiiiii ve bittti
12 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi olsun canım ya çok kötü bir durum onun yüzünden asosyal oldum tüm sosyal medya hesaplarimi kapattirdi :(
- +1 yıl
berbattt bişey asırısıııııı
+1 yılErkek dedifin kiskanc olur ama bu kadarida fazla:))
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
- +1 yıl
Of anam of Allah sabir versinn:)
Soran+1 yılSağol canım amin inşallah geçer :/
Akrabalarinla gorusmeni istemiyosa evlendiginizde cok sorun yasarsiniz tanidiklarimdan biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Ne gibi sorunlar yaşarım? Çok abartıyor bunaldım nefes aldırtmıyor :(
Yuruten yurutur erkek nasil degisebiliyosa kadin da degisebilir gayet normaldir bu erkegi suclayamayiz
17 Yorumla
Soran+1 yılBurada problem aşırı kıskanç olması. Haklı mı yani?
Soran+1 yılBunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :( Abartmiyor mu yani bu nedir?
Soran+1 yılÜniversitede arkadaşlarım var mesela erkek Benim face instagram twitter yok sadece whatsapp var sınıfta ödevler proje sunum yapıyoruz haliyle numara gerekiyor çünkü diğer türlü iletişim araçları kapalı nasıl ulaşım sağlayacak yani ne yapayım bilemedim
Soran+1 yılTehdit? ? söyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
kızlar bence kıskanclıgı sorun yaratmamalısınız ya ne güzel işte kıskanması sahiplenmesi anlamına geliyor :) böyle ilişki daha iyi yürür makyaj oje felan abartılmayacak şekilde yapılabilir yani :)
16 Yorumla
Soran+1 yılDostum bu kadarı abartı değil mi? Tüm sosyal medya hesaplarimi kapattirdi sadece whatsapp var orada da istediği gibi yönetiyor erkek de yok yine çevrimiçi olunca problem çıkıyor
- +1 yıl
bence bu kadarı abartı ama bende face twıtter kullanmasını istemem biliyorsunnki abaza erkekler çok ne o ugraşsın ne bene sinirleneyim gibisinden bir düşünce ile kapattırmıştır whatsapp felan abartı yani giyim kuşama da karışmam tayt giymeyecegini bilir zaten kısa etekler elbiseler yasak gerisine ne istersen giy yani :)
Soran+1 yılPeki dostum kabul de siz erkekler kiskanilmaya hiç geliyor musunuz bakalım siz de kendinize çeki düzen verin olmuyor yani. Bence abartı bu kadarı sonuçta üniversite ye gidiyoruz ve okulda odev proje grup çalışmaları oluyor haliyle erkek de oluyor sen sosyal medya hesaplarını kapatirsan geriye telefon numarasi kalıyor biz ne yapalım simdi
Soran+1 yılSanmam dostum konuştum bunlari dedim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen kıskançlık yüzünden eşimden ayrıldım bu ne l*n böyle çekilir mi ömür boyu böyle bir manyaklık Kıskançlığın aşırısı herkes için zor arkadaşlar gönderin gitsin kafanız acayip rahat olur benden söylemesi.
10 YorumlaTam istedigim erkek ama benimkide tam tersi valla of of
12 Yorumla
Soran+1 yılCanim emin ol istemezsin uzaktan öyle konuşmak hoş geliyor :( onun yüzünden asosyal oldum tüm sosyal medya hesaplarım kapalı gına geldi yani keşke benim sevgilim de seninkisi gibi olsa
+1 yılBu adam bildğin ruh hastası yürürmü yürümezmi sen karar ver
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) ruh hastası olabilir bence de
- +1 yıl
Giyim tamamda gerisi aşırı bence sen kölesi değilsin onun
Soran+1 yılTeşekkürler arkadaşım. Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün
- +1 yıl
Yedikule zindanlarınada kapatsın oldu olacak kurtul derim
Soran+1 yılÜniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :( Bu da benim için zindan :(
- +1 yıl
Bundan ayrıl dünyaya yeniden gelmiş gibi hissedersin :)
Kıskanmıyan erkek sevmiyen erkekdir önemsemiyen erkendir Unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Bu derece olması normal mi? Bana güvenmediğini göstermez mi
Bizimkide kıskançlıktan bitti en ufak şeyleri büyütüyordu ben katlanıyordum ama sorun onda sinirlendiği zaman gözü bir şey görmüyordu..
10 Yorumla- Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılAklın var niye ona uyuyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Aklım var tabi ama seviyorum kaybetmek istemiyorum. Bunun için ne yapabilirim?
- +1 yıl
Konuş ben nerede ne yapacağımı biliyorum bana güven de ya bu kadar olmaz ki kapalı kutu kadınsın sen köpek değil ki sen ona bu konuda boyun eğersen seviyorum diye olmaz ki o adamla nasıl mutlu olabilirsin şu an karışması hoşuna gidiyor ama sevildiğini düşünüyorsun onun ki kendine güvenememekten gelen bir kıskançlık
Soran+1 yılBunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor o zaten anlamaz sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :( ben artık çok bunaldım söyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
- +1 yıl
Olur tatlım yanlış olduğubu biliyosun ama vazgeçemiyorsun di mi
Soran+1 yılVazgeçemiyorum çünkü çok seviyorum benim ilk sevgilim ve tüm heyecanları onda yaşadım belki bunlar sıkıntı olur ilerde bilemiyorum. Gözüm bir şeyi görmüyor
+1 yılBence kiskancligi halledin ama ayrilmayin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) inşallah düzelir
Tabiki olur. Psikopat be o
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
Seven kiskanir. Seviyorsan sikayet etmemelisin.
110 Yorumla
Soran+1 yılBu derece abartmiyor mu? Bunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyor sosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
Soran+1 yılCanim benim insanın içinde olacak beni zorla kapatmasını istemem. Bunları konuştum onunla söyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
Soran+1 yılMaşallah canım ;) ama insan sevdiğini bu kadar sıkar mi ya :( benim öyle kıskançlığım yok yoksa daha kötü olurdu. Kapanmak konusunu konuştuk ama çok üstüme gelmedi bu konuda sadece teklif etti. Yarin öbür gün kiz çocuğumuz olduğunda annesi gibi olmayacak dedi ben de ilerde oğlumuz oldugunda senin gibi olmayacak dedim hem erkek çocuk anneye duskundur falan diye konuştuk. Yani gelecek hakkında çok tedirginim. aslında bana yalan söylemiyor ben buyum diyor kendini saklayıp sonradan bu huyu çıksa daha kötü olurdu
Soran+1 yılYa canım tabi ki çok seviyorum onu kıskanması ilk başlarda gerçekten mutlu ediyordu ama zaman geçince is ciddiye binince daha fazla artmaya başladı bu huyu. Kafeste bir kuş gibi eve kapattı resmen insan boguluyor :(
Soran+1 yılPeki canım teşekkürler ;))
Böyle hayat mı geçer yaa ben bitiririm
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Haklısın ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılHaklısın canım ama çok seviyorum benim ilk sevgilim ve tüm heyecanları onda yaşadım belki bunlar sıkıntı olur ilerde bilemiyorum. Gözüm bir şeyi görmüyor :(
Soran+1 yılCanım teşekkür ederim yorumun için yardımcı oldun. Çok üzüldüm akraba için. Ya ben de öyle olursam? İkimizde okuyoruz cahil değiliz gerçi bu işler okumayla olmaz kendini geliştirmek lazım eğer böyle olursam ben biterim ya duygusal açıdan.
Soran+1 yılsöyledim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
- +1 yıl
Herkes aynı olacak diye birşey yok tabiki canım benim çevremdekiler hep benzer oldu yani boşanan boşanana hadi kıyafet falan neyse kabul edilir de akrabalarla arkadaşlarınla görüşmene karışmaması lazım sonra Allah korusun bir ayrılık falan olursa kimse yüzüne bakmaz daha sana olan sevgisinden eminsen bırakma zaten seni kaybetmek istemez anlayış gösterir
Tuba sen misin hayatım benim tarif etmişin?
214 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) evet Tuba benimmm :))
- +1 yıl
Haha Güldüm
Soran+1 yılAynen sağlık olsun kanka ;) ben tubayim ama :;))
Soran+1 yılHmm düşüneyim ;) baş harfin m doğru mu :))))
Soran+1 yılHaha o zaman a e ı i o ö u ü bunlar yani ;)))
Soran+1 yılAdın ne ya çok merak ettim gerçekten ;))
Soran+1 yılOnur teşekkür ederim yorumun için dostum ;)
Soran+1 yılReca etme dostum rica et :)) ismim Ebru bu arada ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde daha kötü olur
ciddi düşünüyoruz daha kötü olur10 Yorumla
+1 yılbenim bildiğim naziler öldü be :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ;) çok güldüm ya bu durum da bile güldürdün. Teşekkürler ;)
- +1 yıl
rica ederim:)
kıskançlık önemli bir sorun, ayrıl bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
Yok anasının.. MI psikopatmı seninki?
16 Yorumla
Soran+1 yılBunlar sadece bir kısmı sadece facebook twitter instagram hepsi kapalı sadece burası var onu da bilmiyor. Yardım amaçlı açtım kapatıcam yani düşün üniversiteye gidiyoruz orda bile öyle arkadaşlarımla görüsturmuyorsosyal medyayı kullanmaz bir tek whatsapp var ordan konuşuyoruz. Orada da çevrimiçi olduğunda sıkıntı oluyor kiminle konuşuyorsun çevrimiçi durumu kapatsan daha beter :(
Soran+1 yılHaha aynen ;) iyi fikir söylesem kesin kabul eder :)
Soran+1 yılPsikoloğa gitmez kanka ya :/
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeven kıskanır ama dozajı bilmeli.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) Bunu keşke o da bilse :/
- +1 yıl
İnsanları olduğu gibi kabul etmeliyiz ve iletişimin olumlu olması için oturup konuşmalıyız bence. Rica ederim bu arada. :)
Soran+1 yılKonuştum arkadaşım sonuç yok ben dedim üstüme çok geliyorsun diye o da diyor ki bunlar normal ne var ki bunda bunları yapmasam sitem edersin kesin. Sana güveniyorum tabi güvenmesem seninle birlikte olmam diyor. İlerde daha büyük sorun olur mu ondan korkuyorum
- +1 yıl
Bence olur.
+1 yılSeviyorsan katlanacaksin
20 Yorumla
+1 yılbu ne l*n çok sıkmış seni
12 Yorumla
- +1 yıl
çok sıkıyor seni böyle yaşanmaz bence aşık olan kişi aynı zamanda güvenen kişidir güven yoksa ilişki olmaz
+1 yılAsla bitmez
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
- +1 yıl
Rica ederım
+1 yılHayır böyle ilişki yürümez
00 YorumlaSeven kıskanır...
10 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı