11 aydır beraberiz ve neredeyse 1 ay olucak
ilişkinin başlarında çok kıskanç olmadığını ve beni 7/24 takip etmeyeceğini kendisininde bu konudan şikayetçi olduğunu ve giyim kuşam eve giriş çıkış saatime karışmayacağını söyledi.
eski ilişkimde konumla geziyordum ve beni çok sıktığı için ayrılmıştım bunuda biliyor aynı zamanda
erkek arkadaşım başlarda giyimime saçıma şöyle böyleydi yaparsan daha güzel olur veya direk güzel olmuşsun veya yakışmamış gibi yorumlar yapardı veya instagram gibi sosyal mecralarda kimle takipleşiyorum kimin neyini beğenmişim umursamazdı
ama aylar geçtikçe bana müdahil olmaya başladı onu giyme kısa eve geç girme napıcaksınız o saatte kızlarla bunu neden takip ettin tarzı söylemler alıyorum
bakın arkadaşlar kıskanması normal ama fazla kıskançlık sevgi belirtisi değildir ve ben hoşlanmıyorum bu durumlardan
onun inadına inadına gitmiyorum rahatsız oluyorsa yapmıyorum ama ben onun istediklerini yaptığımı fark edince daha fazlasını istemeye başladı mesela etek giydiğim zaman söyleniyor bide onun yanında giymeme rağmen ben normal giyindiğim zaman çok güzel olmuşsun diyor veya ben kozmetik ürünleri alıyorum ruj maskara gibi düğünemi gidiceksin diyor ben kızınca şaka yaptım diyor
sadece ona güzel gözükmemi istiyor anladığım kadarıyla ve bunu sadece başbaşayken istiyor
ben ne yapacağımı bilmiyorum inatlaşmayı denedim surat astı huyuna gidince daha fazlasını istiyor
erkek arkadaslarımdan rahatsızdı çıkardım hepsini o yüzden hikaye atarken rahat rahat atıyorum ve kombin atıyorum mesela güzel olmuş demesini bekliyorum o gelip bunu okulda giydinmi diyor :/
ben üni 3. sınıfım 22 yaşındayım o 26 yaşında ben ist üni okuyorum memleketim muğla kendisi muğlada ve 2-3 haftada bir görüşürüz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer