Sizce şans verdi mi?

Erkek arkadaşımla benim yaptığım bir hata yüzünden defalarca tartıştık ve bana defalarca şans verdi. Ben de zaten bana şans verdi, ben de bir daha yapmam diyerek üstüne düşmedim. Yanlış anlaşılmasın aldatmak falan değil. Benim hayatımı ve ilişkilerimi (hem sevgilimle hem de arkadaşlarımla olan) zorlaştıran bir özelliğimdi kavga ettiğimiz konu. Dün tartıştık ve bana artık umurunda olmadığını, yaptığım her şeyin ona battığını söyledi ve bana artık güvenmediğini söyledi bunu düzelteceğim konusunda. Sabrı tükenmiş yani anlamışsınızdır zaten. Kafama sokayım keşke daha çok kulak verseydim dediklerine ama artık düzeltip düzeltemeyeceğimi düşünmek istiyorum. Ben ona en son işte bu durumu değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum o da bana soru sorma olur mu olmaz mı diye yapacağını yap toparlıyorsan toparla toparlamıyorsan hadi ordan çekicem iki dakikamı bile almaz üzülmem de birbirimizi seviyorduk diye dedi. O kadar haklı buluyorum ki böyle demesini vs çünkü aynısı başıma gelse ben de aynı şekilde davranırdım. Ben artık hiçbir şey için çalışmayacağım en ufak bir yük daha almıcam galan dedi aylardır yaptığım aynı hataya hep kendisi gelip tamam dedi, şans verdi ve yapamayan ben oldum. Arkadaşım eğer şans vermemiş olsa dediği gibi iki dakika durmayacağını, bana şans verdiğini söyledi ama bilmiyorum, kafamdan çıkmıyor hiçbir insansıl faaliyetimi bile yapamıyorum. Sizce şans verdi mi? Düzeltirsem bir şeyler olur mu?
Sizce şans verdi mi?