Haksız mıyım bunu yapmakla?

Dün gece işten 12 de çıktım o sıra yolda sevgilim aradı ve yakın bir erkek arkadaşı canlı müziğe gidelim diyormuş ve arkadaşının kız arkadaşı da gelecek misin sende gelir misin dedi kırmamak adına ve onunla zaman geçirmek adına kabul ettim hemen üstümü değiştim giyindim ve gittim neyse mekana gittik çocuğun kız arkadaşı da çok iyi bir kız kaynaştık neyse.. çocukla sevgilisine bakıyorum sevgilisi elini tutuyor sarılıyor alnından öpüyor bende ilgi bekliyorum sevgilimden ama bunları yapmıyor yanımda içeceğini içip müziği dinliyor üstüne üstelik orada regl olmuşum sinirliydim gergindim ağrım vardı ve yüzüm asıldı birden hem sebep özel günüm olması hemde sevgilimden bende ilgi alaka bekliyorum bu arada biz 6 aydır çıkıyoruz daha ve elini tutma sarılma bunları hep ben yaptım bekliyorum artık yani bir şeyler bu kadar geri durmasın uzak durmasın bana karşı mesela sorduğum da ise ben oraya eğlenmeye gidiyorum filan diyor sonra sinir geldi daha da uzaklaş yanımdan dedim nispet olarak sonra mekandan çıktık kızla oğlan el ele çıkıyor bize bakıyorum benimki elini kolunu sallayarak çıkıyor bi elimi tut bir şey yap o saatte oraya senin için geliyorum ben sonra çocukla sevgilisi önden yürüyor biz arkadan geliyoruz ayak üstü biraz tartıştık sonra beni eve kendisi bıraktı ve bir daha insanların içinde bana bir şey söyleme dedi en sevmediğim şey dedi tut kendini yalnız kalınca bana öyle söyle dedi kızdı zaten bunları yapsa bana karşı böyle bir şey olmayacaktı o an regl günüm olduğu için de bende de biraz yükselme olayı büyütme vardı

Haksız mıyım bunu yapmakla?