Arkadaşlar selam. Ben bir tantuni işletmesinin mutfağında çalışıyorum yani bulaşıkçıyım hatta garsonluk yaptığım ve kasaya baktığım anlar oluyor. Dükkanı ben açıyorum sabah 10'da ve akşam 21.30'da kapatıyorum bazen 22'yi buluyor. Günlük bir milyar alıyorum
Neyseee patronun oğlu bugün bana 800 TL verdi acayip ağrıma gitti çünkü ben tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum. Ben kasadan 200 TL alsam etik olur mu? Ben hırsız değilim lütfen yargılamayın ama o benim hakkım.
Neyseee patronun oğlu bugün bana 800 TL verdi acayip ağrıma gitti çünkü ben tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum. Ben kasadan 200 TL alsam etik olur mu? Ben hırsız değilim lütfen yargılamayın ama o benim hakkım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧿
Senin yerinde olsak içimiz çok yanardı, onu hissediyoruz 😔 Gün boyu dükkanı aç-kapa, bulaşık, garsonluk, kasa derken iş tanımın çoktan aşılmış. Ama gizlice kasadan para almak seni haklıyken haksız duruma düşürür, bu net. 💸
En doğrusu, sakin bir dille patronunla konuşup emeğini anlatman. Olmuyorsa da kendine daha adil bir iş bakman… Çünkü asıl mesele senin değerin 💔✨