Saçma ergen hareketi engel yüzünden ağzıma tıktıgin cevabı yazayım buradan içimde kalamaz. Çok eski uyeyim Beni üzemezler bu hiç mümkün olmadı, sen kendini düşün bu açık ilanla
Çok mutluyum kendi hayatımda huzuru kimseye değişmem sen kendine bak, aynayi çevir, mutlu yazmakla nicke öyle olmadığını aslında sözlerin destekliyor, neyse ya ne halin varsa gör ruh hastası baba
Önemsemiyorum zaten çok önemliyim ve değerliyim ben, keşke sende öyle olaydın ama nerede, ancak ezik ruh hastası olduğunu hiçbir sebep yokken ergen gibi engelleyip kaçman gayet iyi kanıtlıyor
Ev benim zaten, keyif de hayat da, ayrıca arayış içinde olduğumu kim söyledi ben değil onlar buluyor beni, aradığım olsa birinden birine evet derdim ayrıca evde filan kalmadım seninle durumumuz eşit 🤣 on yargılı birde, bilip bilmeden kimseye atıfta bulunma bu yaşa boşuna gelmişsin boşuna değil ruh hastası olman şaşırmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İş için kestik sevdiğimiz kadın için mi kesmiyecez
Aman ben kuaföre gidince o ustura önüne yatınca ecel teri döküyorum :) birde kadın eline birden aklına ters bişe gelir gecirmesin usturayi :)
Ne ilgisi var, kadın kesmeyecek ki
Keserim onu mu kıracağım
Ben kirli sakal seviyorum
O yüzden kesmem.
Ama o sakal sevmiyor ise
Sorry dikkat etmemişimn kirli sakal olur ben uzun kullanım için demiştim
O da onun sorunu. Önemli olan değişmeden kabullenmek değiştirmeye çalışmamak
Kimse için değişmem. Sevmiyorsa kendi bilir
Sen niye beni engelledin diğer soruda☹️ sanki engel olacak bişey dedim sana, çok kabasin belli ki
😂😂 Keyfim öyle istedi
Teşekkür ederim iltifat için 😂😂
Keyfine de sana da, açık ilan da kurtarnaz seni haberin olsun😏
Sence umurumda mi😂
Cidden çok ciddiye alma ne bu siteyi ne de hayatı
Bak armudun sapı üzümün çöpü ergenler yürüyor sana hala anlamıyorsun
Kimseyi kabul etmiyorum nasıl olsa sorun yok😏
İyi o zaman sorun yok 😉
Saçma ergen hareketi engel yüzünden ağzıma tıktıgin cevabı yazayım buradan içimde kalamaz. Çok eski uyeyim Beni üzemezler bu hiç mümkün olmadı, sen kendini düşün bu açık ilanla
Hahhah😂😂😂
Sence umurumda mi üzmüşler uzmemisler, sevmişler sevmemişler
Ben öylesine yazdım. Bu sitede ruh hastası kadınlar ile bir ilişki yaşayacak kadar kafayı yemedim 😂
O yüzden diyorum çok ciddiye alma bu siteyi
Bu sitede normal bir kadın görmedim hepiniz birbirinizden ruh hastasısıniz
Bende çok eski üyeyim 😂😂😂
Sen önce aynaya bak
😂😂😂 On yargıların ile mutluluklar
Sanmıyorum bu nick yeni, gidip gelmek saymıyorum
Sen saymazsan sayma kendini çok onemsiyorsun😂😂
Gizliliğini verdiği cesaretle cidden ozguven patlaması yaşıyorsun.
O yüzden kendin yapmadığın birsey için başkasından beklenti içine girme
Kadınsınız diye kendinizi bir bok sanmayın
Bu sitedeki bütün kadınlar ruh hastası.
Çok mutluyum kendi hayatımda huzuru kimseye değişmem sen kendine bak, aynayi çevir, mutlu yazmakla nicke öyle olmadığını aslında sözlerin destekliyor, neyse ya ne halin varsa gör ruh hastası baba
😂😂 Ben şikayet etmiyorum ki
Arayış içinde de değilim
Cidden huzurlu ve mutlu bir babayım
En azından bu aşamaya gelemeden evde kalanlar var 😂😂😂
Neyse armudun sapı üzümün çöpü ev sana kalır yakında 😂😂
Önemsemiyorum zaten çok önemliyim ve değerliyim ben, keşke sende öyle olaydın ama nerede, ancak ezik ruh hastası olduğunu hiçbir sebep yokken ergen gibi engelleyip kaçman gayet iyi kanıtlıyor
Hadi sen günlüğüne ağlayarak yaz
Ben gittim 😂😂
Ev benim zaten, keyif de hayat da, ayrıca arayış içinde olduğumu kim söyledi ben değil onlar buluyor beni, aradığım olsa birinden birine evet derdim ayrıca evde filan kalmadım seninle durumumuz eşit 🤣 on yargılı birde, bilip bilmeden kimseye atıfta bulunma bu yaşa boşuna gelmişsin boşuna değil ruh hastası olman şaşırmadım
Müneccim değilim
Gizlisin bu kadar tahmin edebiliyorum 😂😂
Yine engellemeye çalışıyorum engel tutmuyor 😂😂
Cidden yeter tamam bitirelim herkes baksın işine
Okkkk
iş icabı zaten kesiyorum
Keserim
asla kesmem de sakalım yok
Yaparım
yapmam
Hayır
Keserim
Evlimisin
Keserim
inceltirim biraz😁
Hayır tamamen kesmek. En fazla kirli sakal olabilir. Sevmiyor diyelim sakallı erkek?
o zmn ksserim
kiz icin yapariz