EEvlilik hakkinda ki sorum lütfen okuyun lutfen?

Merhaba arkadaşlar ismim Mert ben yaşım 28 muhendisim kendi ailemle aram yok denilecek kadar az ayrildiklari icin her ikisi de kendisine yeni hayat kurdu. Benim yaşım 28. Nişanlım Gaziantep'te oturuyor ben ise İstanbul'da oturuyordum. Ailesi anlayışlı insanlar evleri baya geniş ve kalacak yerleri var 4 artı 1. Ben istanbuldan geldim Nişanlım için şehir değiştirdim. burada is buldum özel sektör de. Yakında evleniyoruz gün aldık. şu an da yeni adepte oluyorum hem şehre hem de isime. yakında taşıyacağız 2 aydır Nişanlım da kalıyorum ailesiyle. Borçlarımdan dolayi boyle bir durumda kaldim 2 3 aydir. Biraz içime dert oldu bu durum sizce normal mi yoksa hemen yeni eve mi çıkmalıyım. Kulağıma takirtilar gelmeye başladı özellik le kaynana dan.. bir sizin görüşünüzü alayım dedim bu durum normal mi sizce? Şuanda evlenecek durumum yok denilecek kadar az 200 bin birikimim var sadece. Kendimi çok hazır hissetmiyorum ama annesi zorluyor evlenin artık diye. Masraflar çıkınca para da kalmicak doğru düzgün cebimde evde ne yicez icicez nasıl olcak düşünmekten uyuyamıyorum sizce evlenmek mantıklı mı aksi halde ne diyebilirim sizce ertelemek için düğüne 1 ay kaldı yapabileceğimi düşünmüyorum ve yoruldum artık düşünmekten?

EEvlilik hakkinda ki sorum lütfen okuyun lutfen?