İngilizce dil eğitimi almak istiyorum. Temelim yok sıfırdan başlayacağım. Fakat bulunduğum şehirde dil kursları var. birde sosyal medyada da dil kursu veren eğitim yerleri var.
Sizce internetten mi kursa gitmek daha mantıklı yoksa şehirdeki dil kursuna mı?
İnternetteki canlı online 50 dk lık dersler yapılıyor. Biraz da ucuz 3000tl ile 15.000 tl arası değişiyor seviyeye göre ve canlı dersleri tekrar izleyebiliyoruz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi kursları araştırdın
open english var. Lang akademi camply ve araştırmaya da devam ediyorum. Sadece lang akademiden bilgi alabildim. Bulunduğum şehirde de Amerikan Kültür yabancı dil kursu var. Orayı henüz aramadım.
Online dene
Ben pişmanım yüz yüzede
Neden pişmansınız hocam. Sakıncası yoksa tecrübelerinizi okumak isterim.
English time’a gidiyorum vattlleirini yerine getirmiyorlar az ders veriyorlar. Hocaları hep arap ve öğretemiyor. Tamamen pişmanlık
Anladım bu baya önceden miydi başka kursa gittiniz mi
Hala gidiyorum kurum var
Ha şu az önce bahsettiğiniz kuruma mı yüz yüze
Wall strett çok iyi değil diyorlar
hocam dediğiniz şey WSE İSTANBUL şişilide bir yerde online sanırım bu kurs u mu diyorsunuz
Evet, yüz yüze
Hocam peki bana online tavsiye verdiniz. Peki siz neden yüz yüze gidiyorsunuz. online denemeye bilgisayar internet vs. bir imkan mı yok yoksa başka sebep midir
Zamanında kaydoldum diye devam ediyorum. Türkiyede ki hiç bir kurs ingilizcw öğretemez grammer dışında
Hocam amaç b1 b2 seviyesine geleyim zaten c2 c1 lik bir şey olmaz bence olsa da yurt dışında yaşıyacan orada olur.
Eskidendi B1 ile yt çıkmak artık c1 istiyorlar
Anlamadım hocam yt nedir?
yurt dışı
Polonya da üniversitede okumak içinde b2 istiyorlar araştırdım. Açıkcası c1-c2 gibi o seviyelerde yurt dışında yaşayıp orada öğrensen daha iyi her gün ingilizce mecbur ingilizce falan kurstan çıkıyon coğu türkçe konuşuyor İstanbul zaten yarısı ingilizce gerçi de tamamı değil ama
İelts 6-6.5 istiyor üniversiteler hem sınav çok pahalı hem de zor. Keşke ana dilim ingilizce olsaydı diyorum hep.
Polonya da hazırlık okumayı araştırdım 3500euro falan para istiyorlar yıllık sıfırdan bile anlatıyorlarmış. Kimiside oraya en azından b1 ile git falan diyorlar 3500 3000 eurolar da baya fazla yani neredeyse bir 4 yıllık bölümün yıllık parasına tekabül ediyor.
Burada aldığın b1 kuru oranın a2si gibi bence orada öğren.
23 yaşında mısın?
evet
Umarım öğrenebilirsin istediğin düzeyde , Ne okumak istiyordun?
Gidemem ki hocam ingilizcem hiç yok. Azıcık ingilizce olsa gidicem. Orası bambaşka yurt var falan . yapabilirmiyim bilmiyorum.
Halledersin
Hic derken ne kadar hic
Mesela?
What is your name can your introduction yourself?
Anladin mi bunu
Adın ne dedin. Son 2 kelimeyi bilmiyorum.
Kendini tanıtır mısın yazmıştım iki kere your yazmışım bende mesela :d. Sadece öğrenmeye açık ol öğrenirsin
Hmm ismimi sorarken de your dedin kendini tanıt derkende youru kullandın anladım da işte fjkadf evet öğrenmeye açık olsak öğrenirim. Mesela ingilizce bir yazı çıkıyor cümle o cümlede bir kaç kelimeye bakıyorum sonra tahmin yürütmeye çalışıyorum acaba ne demek istiyor name dedi ama diğer introduction dedi ama belge kılavuz gibi bir şey istiyor galiba falan düşündüm. ama o değilmiş kfadnf
O zamanla olur kolaydan başka ben büyüğüm diyip zordan başlama o zaman işe yaramaz. What is your name kısmı kalıp olarak sorulur mesela introduce tanıtmak introduction giriş baya benzer kısımları var. Bence youtubedan kanal bul ve sürekli ingilizce şeyler dinle.
Anladım hocam teşekkür ederim. Siz hangi seviyedesiniz hocam
Rica ederim, B2 galiba
Yüzdeyüz eğitim tabiki
neden hocam aralarındaki fark nedir avantaj ve dezafantaj olarak ve Amerikan Kültür yabancı dil kursunu duydunuz mu her ilde var orası iyimidir?