Benim tercihim Online eğitim çünkü çok rahat ve o sıkıcı derslere katlanmak zorunda değilim 😄😂
sabahın köründe kalkmak zorunda da değilim çok güzel 😁
Online eğitim
Yüz yüze eğitim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim tercihim Online eğitim çünkü çok rahat ve o sıkıcı derslere katlanmak zorunda değilim 😄😂
sabahın köründe kalkmak zorunda da değilim çok güzel 😁
Yok ya bir daha bulamayacağın ortamlar. O yüzden ben eskiden online savunurdum ama zamanın hızlı geçtiğini görüyorsun bitmiş olan bir şeyi geri getiremiyorsun ve yaşatamıyorsun. Bu yüzden hayatının en deli dolu anlarını sorgulamadan yaşamalısın. Çünkü çok özleyeceksin buna emin ol.
Online çünkü hocalar dersleri inanılmaz gizli işliyor online da bu sorun kalkiyor. Sadece eğer çöküntü yaşıyorsanız dersi biriktirme gibi bir sorun yaşayabilirsiniz bunun haricinde gün tamamen size kaliyor. Içini iyi bir şekilde doldurabilirseniz ne mutlu
Cevap
15Cevap
Yüz yüze eğitim daha güzel bence. yani gerçekten bir şeyler öğrenebilir insan o zaman.
Her yaşı vaktinde ve güzellikle yaşamak gerek o yüzden toplumun alıştığı düzeni bozmamak gerek sosyalleşmek gerek iletişim etkileşim gerek. Sadece online olursa robotlaşılır ve insan sosyal varlıktır yapamaz iletişimsiz
Yüz yüze düşününce bazen ikisi de sıkıcı olabiliyor ama konuyu anlayıp kavrayınca merak geliyor insana
Ben her iki türlü de derslerin çoğuna girmiyorum ama yüz yüze eğitimin kalitesini online da bulmak imkansız
Verim isteyen biri için yüz yüze. Ha ben, derse bağlanıp içerilerde gezineceğim diyorsan online.
Yüzyüze eğitimin İşlevi Online den daha iyidir, (Açık Öğretim de dahil) Açık Öğretim bile Yüzyüze eğitimin yerini alamaz
Kesinlikle ikisinin birlikte birbirini desteklediği eğitim. Yüzde yetmiş online yüzde otuz yüz yüze derim ben.
tabii ki yüz yüze benim devam zorunluluğum yokty zaten uykum varsa yatıyodum dksksg
Bölümün ne ki
hukuk
Tahmin etmiştim okuması en güzel bölüm bence
derse girmemenin acısı çıkıyo sınavlarda
Ezberle geç işte kolay bence
sen ne okuyosun
Sosyal bilgiler öğretmenliği ataması ve iş imkanı olmayan bir bölüm okuyorum
Okula gitmek için tam 2 saat 15 dk önce kalkiyordum şimdi sadece 5 dk önce kalkiyorum o yüzden online eğer arkadaş çevrem olsa tabiki de yüz yüze derdim
Online çünkü derse girip aynı anda instaya da girebiliyorum😂
Yüz yüze eğitim tabiki online eğitimde verim çok düşük
Online çok rahat ya bana nasip olmadı pek ama olsundu djskdjs
Eğitim bir ülkenin her şeyidir, her zaman en büyük önemi görmelidir.
Online eğitimde tabi kopya çekip sınıf geçiyorsunuz dimi çakallar.
Aynen hiç ders çalışmadan geçiyoruz sınavları 😈
Yaprak bari etrafındakilere de yardım et te herkes geçsin senden ne eksilecek @mk
o zaman ifşa olurum yaprak sonrada kopyadan disiplin cezası yerim
Daha iyi geçmesi açısından yüz yüze eğitim diyorum. Sorunsuz bitirdim ancak yüz yüze daha verimli geçiyordu ve daha iyi anlıyordum anlatılanı.
Online ogrencilerine sorarsan cok daha iyi ama ogrenme acisindan bakarsak yok gani yuzyuzenin yerini tutamaz
Yüzyüze olması taraftarıyım, online eğitime göre daha iyi
onlne değilde yüz yüze eğitim her zaman için avantajlıdır.
Online İyi olsaydı YouTube dan hocaları dinleyerek ğni kazanırım
Kopya çekmek için online diyenler olacaktır ama hiçbir şey yüz yuSnun verdiği verimi veremez.
Yüz yüze herzaman iyidir
Yüz yüze çok daha etkili
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum!
Yüz yüze daha etkili
Yüz yüze eğitim.
Ya moduma göre değişir.
Yüz yüze eğitim elbette
Kesinlikle yüzyüze eğitim
O kadar çok alistikki
Yüz yüze tabiki
Yüzyüze eğitimin yerini alamaz.
Valla online ama yüz yüze olmadan olmaz
Online egitimde asiri kasiliyorum ya ben
Yüz yüze tabi ki de
Online iyi