Gerçekten çok komik ya erkek dediğin adam gibi davranır ya biriyle konuşuuprduk şu an bir şey hissetmiyorum. zamanında hissettiğim sonra bu hareketleri görünce çok eril enerjisinin güçlü olmadığını fark ettim ve uzaklaştığım biri oldu. insanın kendi dülşünceleri ve güçlü bir duruşu olmalı hele erkekte buna çok daha fazla dikkat ediyorum. kadın ne yapıyorsa taklit edenn sözlerinin arkasında duramayan erkeğin eril enerjisini ben hissedemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadınla erkek eşitliği İsteğen sizdiniz Şimdi niye rahatsız oluyorsun Eril enerjisi yüksek olsa suç düşük olsa suç erkekleri zaten Size hiçbir şekilde yaranamadı o yüzden senin gibileri pek ciddiye almıyorum
Adam gibi davranan erkekleri istemiyorsunuz kadın gibi davranan erkekleri de istemiyorsunuz hiçbir şekilde yaranamıyoruz Ne istediğinizi daha kendiniz bilmiyorsunuz O yüzden artık çok ciddiye almıyorum senin gibileri
Benn güçlü ne istediğini bilen bir kadınım haliyle karşımda öyle birini istiyorum istekler ve düşünceler kişiye göre değişebilir ama her kadın güçlü bir erkek arzu eder kendinden emin olanı
Gerçekten sizi anlam veremiyorum kendinden güçlü erkek istemem normal ama kararlı olun artık ne istiyorsunuz karar verin
Adam gibi adam istiyorum duruşu düşünceleri duyguları sağlam olan
Ben önceden adam gibi adamdım Sırf çirkin olduğum için hiçbir zaman kabul edilmedim ve bu yüzden artık Eril enerjim düşmeye başladı eskisi gibi adam gibi adam olamıyorum Artık bunun sonu intihara kadar gider ama her şey dış görünüş
Yoktur zaten öyle birinde eril enerji.
Gerçekten güçlü müsün?
Dedikodu yapar mısın ya da dedikodulardan etkilenir misin?
Karakter olarak fire vermem kolay kolay sözümün de eri olmaya çalışırım
Kadınlar duygusal ve kırılgandırlar , sözün eri olmak , ya da mert olmak her zaman güçlü olmak anlamına gelmez. Güçlü insan olumsuz durumlarda da kalkıp direnebilen ve yeni aksiyonlar alabilen insanlardır , kadınlarda da böylesi olanlar vardır tabi
Ben hayatı ve yaşamayı seven biriyim zaman zaman herkes gibi üzülsem de hayata tutunmak için her zaman yeni ve güzel sebepler bulurum. Yalnız olmayı zaten seven biriyim hem kendimi hem de hayatı severim acısıyla sevimciyle ve mutluluğyyla hayat bir yere takılı kalmak için çok kısa
Çok iddialı sözler , realite gerçekten bu şekilde mi
Sizin için
Niye olmayayım çokta zor değil. eğer bir insan düşüncelerini yönetebilirse her şey mümkün önemli olan bu gücün farkında olmak bazıları düşüncelerine teslim ve melankoli ben onlardan değilim
👌👌
Bir insan ne ise o olur olmalı
Dert olmuş gibi
Şahsi olarak değil ama herkes böyleyse biriyle anlaşıp sevebilmem mümkün değil üzücü sevebilmek isterdim ama böyle birine karşı bir şey beslemek benim için mümkün değil yani bu tarz insanlara
Adam halen aklında ama
şu an bütün adamlar aklımda 😂
Aklindan geceni kılıçtan geçiririm ülen