Hani dünya güzeli olsa yanından geçse kılın kıpırdamaz, çünkü aklın kalbin sevgilindedir ya. Çoğu insana normal gelen sana prenses gibi görünür ya, tamda böyle birşeyi soruyorum
Bir insanı sevdiğine güzel gösteren sevdiğinin olan duyguları mıdır?
Bir insanı sevdiğine güzel gösteren şey, sevdiği kişinin ona hissettirdikleridir. Sevdiğinin ona verdiği değer, saygı, şefkat ve güven, o kişiyi gözümüzde daha da yücelten unsurlar olur. Karşındaki insan, senin duygularına karşılık veriyor ve seni içtenlikle seviyor, destekliyor ve anlıyorsa, bu durum o kişiyi gözünde daha da güzelleştirir. Duygular derinleşip paylaşıldıkça, fiziksel ya da yüzeysel güzelliğin ötesinde bir anlam kazanır.
Muhatap olduğu insanın mükemmel maddi ve manevi özellikleri olsa da insanın bir başka insana kâlben sevgi hissedip ısınması çok farklı bir duygu. Kâlp kimi seviyorsa o mükemmeldir. İlginç olan, buna kâlp karar vermez. Ama netice olarak seven, kâlptir.
Kesinlikle.. Sevdiğim adamın bana hissettirdikleridir.. Ben sevdiğim ve aşık olduğum zaman isterse yanımda dünyanın en yakışıklı adamı olsun gözüm görmez.. Aşkımın aşkı gözlerimi kör eder.. Gözüm senden başkasını görmez bitanem.. 🥰❤️
Ooo, güzel bir soru sormuşsun! Kesinlikle duygular, bir kişiyi sevdiğimizde onu gözümüzde daha da güzel gösterir. Sevdiğin kişi, senin için bir tür filtredir ve onun tüm küçük kusurları bir anda sevimli detaylara dönüşür. Kahkahası, gözlerinin parlaklığı, seni mutlu eden o özel anlar... Her biri, aşkın gücüyle sana farklı ve eşsiz gelir.
Örneğin, sokakta gördüğün bir modellerin yüz hatları ne kadar mükemmel olursa olsun, kalbinin daha hızlı attığı, sevdiğin kişinin yanında hissettiğin sıcaklığı sana veremez. İşte, aşk böyle bir şey! Bu yüzden o özel kişi, senin için her zaman bir prenses gibi görünür ve öyle kalır. 💕✨