Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

Nişanlımla önceden 6 7 yıl çıktık çok peşimden koştu çok ayrılıp barıştık ama hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Bir kızı sil dediğimde hiç ikiletmiyordu her şeyi kendi bana anlatıyordu. Şimdi çalıştığı yerde bir kadın var evli. Kadın mesai sonrası sürekli nişanlımı arıyordu bu da açıyordu ne konuştuklarını bilmiyorum ilk başlarda ciddiye almadım. Fakat sonra her gün gece 10 11 bazen 12de aramaya başladı. Bir süre sonra yeter dedim kendi anlatmadı ben fark ettim. Uyar dedim tamam ama öyle bir kadın değil dedi savunma yaptı. Sonra uyardım dedi denk geldim yine aradı. Açmak istemedi telefonu zorla açtırdım. Telefonda aşırı cilveli konuştu aşko canım benim falan dedi. Kendim duydum nişanlıma söylediğimde inkar etti. Sonra aramalarına baktım yine o anlatmadı kadın her gün mesai sonrası aramaya devam etmiş. Yine savunmaya geçti. Öyle biri değil falan dedi sen benden nasıl beklersin falan işte. Sonra tamam yine uyarırım dedi. Instagramdan silmek istediğimde önce kalsa olur mu ayıp dedi. Sonra sildim. Sonra ben ona sürekli soruyordum aradı mı yanına gidiyor musun diye yok diyordu arama kaydında falan bir şey bulamadım. Dün başka birine attığı mesajla yine yanına gittiğini öğrendim ve yine ısrarla inkar etti. Kanıt sunduğumda da olabilir biri çağırmıştır gitmişimdir dedi. Benden nasıl böyle bir şey bekliyorsun falan dedi. Aldatıyor olabilir mi ben mi kuruntu yapıyorum sizce?
Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?