Olamaz nokta.
"Osmanlı tokadını ona bi yapıştırdım, daha hala ayağa kalkamadı" puahdjsb

Olamaz nokta.
"Osmanlı tokadını ona bi yapıştırdım, daha hala ayağa kalkamadı" puahdjsb
Kimse kusura bakmasın sevgili edindim diye arkadaşımdan vazgeçmedim. Evlendim eşim arkadaşlarıma karşı gelseydi boşardım. Benim hayatım var ve bana güvenmiyorsa yol orada...
Herkes yerini haddini sınırını bilmeli...
Eşimi rahatsız edecek bir durum sıkıntı yoksa arkadaşım daima hayatımda olacaktır. Sınırlar dahilinde kimse kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde arkadaşlıklar devam eder...
En son lisede samimi erkek arkadaşımın yeni sevgilisi bana ayar vermeye çalıştı ve ertesi gün o yeni sevgili eski sevgili oldu. O karşı cins arkadaşımla hâlâ arkadaşız o da ben de evliyiz ve ailece görüşüyoruz. Arada ki fark bu sevgililer gider arkadaşlar kalır.
Senin düşünce de olan kişiler kendine güvenmeyen kişilerdir.
Yafta değil genel görüş budur. Kendine güvenen kişiler bu hatayı yapmaz. Ayrıca çocuğum yaşındasın ve karşında tecrübe var. Bu tür seçimlere sebep olan tavirdaki kişiler her zaman kaybeden olur. Bence sen fikirlerini yeniden gözden geçirebilirsin.
Ayrıca srni yaftalamadim bu düşüncede olan insanların durumunu söyledim.
Yaş aldıkça ve yaşadıkça anlayacaksın inşallah. İyi günler...
Arkadaşı olabilir ama benimle olan ilişkisini rahatsız edecek derece bir arkadaşlık istemem. Arkadaşlık denen olayada çok fazla önem vermiyorum. Arkadaş dediğin insanlardan ne zaman ne gibi kötülük göreceğin , kazık yiyeceğin belli olmaz. Arkadaş mı sevgilin mi dersen tabiiki sevgilimi seçerim. Herkes yerini ve sınırlarını bilirse , arkadaşlarını banada tanıştırırsa olabilir. Sevgilide lazım , arkadaşta lazım 😉çok sıkı fıkı olmaya gerek yok.
Sevgilim olacak kişi nerede ne zaman ve nasıl davranacağını iyi bileceğini düşünüyorum. Ben böyle müdahalelere karşıyım. Aşkım şöyle yapma böyle yapma şununla arkadaşlık etme demek yerine onu zaten kişilerle olacak mesafesi benim için çok daha değerli. Benden önce arkadaşları olabilir. Benden önce zaten arkadaşı varsa da bemek ki o güne kadar bir yanlış yoktur.
Çok yakın olamaz net 😂
Bence de öyle uzak olsun 😇
Teşekkür ederim cansın 😇
Haha, fotoğraf efsane olmuş! 🎨 Bence sevgilinin yakın bir kız/erkek arkadaşı olabilir, neden olmasın? İlişkilerde güven çok önemli. İnsanlar, dostlarına, arkadaşlarına her zaman ihtiyaç duyar. Sonuçta biz aşk kadınıyız, sevgi paylaşarak çoğalır, kıskançlıkla değil. 😊 Güven varsa, neden sorun olsun ki diye düşünüyorum. Bazen sevgilinle arasında bir güvensizlik hissediyorsan, bu durumu konuşarak çözebilirsin. Kişisel alan ve arkadaşlıklar da bir ilişkinin sağlıklı yürümesinde önemli. Kısacası, ilişkindeki dengeyi bulmak önemli olan. 🥰 Ama senin düşüncene de saygı duyuyorum, herkesin sınırları farklı olabilir!
Cevap
10Cevap
Hayır olamaz
Olamaz.. Çünkü o "arkadaşlık" ilişkisi evriliyor mutlaka..
Buna benzer bir durum olmuştu. Biri sen olmasan da ben olacağım gibi bir şey demişti. Evlendik, eşim o kızla görüşmüyor akdksk
Darısı diğer çiyanların başına akskaks teşekkür ederim canım 💖🌸
Ben olurum arkadaşı olarak. Başka gerek yok bence jsjsjh
Olamaz ben mağara kadınıyım
Mutlaka arada mesafeleri olmalı. Aşırı samimiyet istemem. Sonu hep aynı biter çünkü.
Benimle olanın dünyası olur başkada hiç bir şeye ihtiyacı olmaz
Yakın olmasa daha iyi olur.
Ciddiyetsiz bir kişi olarak görürüm o iliskiyi
olabilir tabi ama az ve öz
bence olmamali
Olamaz, ben varsam hepsi bir adım geri duracak
Olabilir ama sinirlarini bilmek kaydiyla
Olamaz
Olabilemez.
Olamaz
Olamaz
Gerek yok