1 yılYa bizim de erkek arkadaşlarımız var ama ben hiçbir erkek arkadaşıma kötü bir gözle bakmıyorum ve belli bir sınırı koruyorum. bu mantıkla baktığımda olabilir amaaaa şunu da belirtmem gerekiyor ki iş reel hayata geldiğinde benim sevgilim kız bir arkadaşıyla ya da meslektaşıyla yazışınca görüşünce benim içim eziliyor gerçekten kendimi çok çok kötü hissediyorum. Sanki ben ona yetmemişim de arkadaşa ihtiyaç duymuş gibi. Her normal şey beni çok acıtıyor. Ben de çözümü bulamadım. Bu yüzyılda olamaz demek gerçekçi değil ama olması da benim içimi kanatıyor. Sevgilime güvensem bile karşı cinsi çok art niyetli görme eğilimi oluşuyor çoğu zaman
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır tabiki de helede evlilik düşündüğün ciddi biriyse
Az önce bir soru gördüm sırf bu yüzden erkek kızdan uzaklaşmış çocukluk arkadaşi erkekle beraber gördüğü için kız da evlilik teklifi bekliyor ama böyle yaparsan olmaz ki değil mi dikkat etmen gerekiyor bu tür şeylere karşıdaki kişiyle empati kurmalısın veya söylenen tavsiyelere uymalısın Bu kadar basit10 Yorumla
Erkeğin sevgili varken 2. kız arkadaş olmasi sevgili denir sonuç 2 sevgili çıkar kızın sevgili varken başka erkekle arkadaş olması mantıksız erkek sevgili düşünür kızı
Kızın iki erkek sevgili cikar
Kiz bana arkadaşım dese ben kızı sevgili olmayı düşünürüm başka erkek olsa sıkıntı00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. Üniversiteden beri arkadaşım olan bir kız var, ayda bir falan bir araya gelip konuşuruz. Onunla arkadaşlığımı engellemeye çalışacak kişi sevgilim olamaz. Ben de tabii ki sevgilimin karşı cins arkadaşlarına karışmam, aşırı yılışık bir arkadaşı olmadığı sürece :D
110 Yorumla
Soran1 yılGit onla manita ol o zman
- 1 yıl
Sen o arkadaşına erkek arkadaş gibi bakabilirsin. fakat onun sana öyle baktığının garantisi yok. O nedenle partnerin bu samimiyete şüphe ile bakması gayet doğaldır
Soran1 yılSevgilin varsa karşı cins arkadaşın olamaz
Soran1 yılTakip edip konuşamazsın hayatındaki tek kadın erkek o olmak zorunda
Soran1 yılBunuda yapamıyorsanız sevgili falan yapmayın
Soran1 yılO kızda sana kalmaz zaten
Soran1 yılEmin ol o arkadaşım dediğin kişi sevgilisi olduğu an seni hayatından çıkarır
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinizin kız/erkek arkadaşı olması konusu gerçekten tartışmalı bir mesele, ve bu tamamen sizin ilişkinizin dinamiklerine bağlı 🤔 Eğer ilişkinizde karşılıklı güven ve sağlıklı iletişim varsa, bu pek de sorun yaratmayabilir. Ama herkes farklıdır, önemli olan partnerinle nasıl hissettiğin. Ben de bir zamanlar flörtümün yakın arkadaşlarından birini kıskanmıştım ama sonra oturup konuştuk ve tüm kaygılarımı anlattım. Şimdi her şey daha net! Senin bu konuda deneyimin var mı, hiç böyle bir durum yaşadın mı? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır olamaz
10 Yorumla İlişki güven ister, karşılıklı iki tarafta bu duyguyu hissettiyse birlikte olurlar, evet iki taraftan birbirinden ödün vermeli ki karşılığını alsın etki tepki meselesi, en basit ben tamam arkadaşına karışmam yakın olabilir ama önce bana göre beni tanistirmali, beni düşünmeli karşı taraftan şüphe etmiyim aklımda soru işareti kalmasın diye bir kaç arkadaş ortamında denk getirip genel tanistirabilir, aynı şekilde bende karşı cins arkadaşlarımla aynı ortamda bulundururum rahatsizlik duyuyomu ondan öğrenmek isterim, çünkü herkes kendi cinsini anlar, bazen karşı cinsin hareketlerini anlayamaya biliyoruz.
25 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- 1 yıl
Başına geldi mi böyle bir mevzu hiç 🤔
- 1 yıl
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen..
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Olamaz sevdiğime bi tane sarkan (benim olan benimdir)
11 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılTehlikeli olma ihtimali yuksek. Ben ata sözlere çok inanırım. Ateşle barut yan yana durmaz. Bu durum herkes için geçerli olmayabilir ama %85 90 için bu böyledir
10 Yorumla
1 yılErkek arkadaşı kankası ıvırı zıvırı erkekse olamaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Olamaz, olursa beni kaybeder. Ben benden başka kızın lafının geçmesinden bile rahatsız oluyorum. Varlığını hissetsem çıldırırım.
01 Yorumla
Soran1 yılHahaa kesinlikleee
1 yılOlmasını istemezdim belki aralarında sadece arkadaşlık olurdu ama yine de başka bir kızın boy friendime yakın olması beni rahatsız ederdi
10 Yorumla
1 yılYorumlara bak bu ne genişlik çüş ben ıyiki böyle değilim gurur duyuyorum bu konuda eril erkek kalmadı nadirim en azından
00 Yorumla
1 yılOlamaz tabiki benim de karşı cinsten arkadaşım olamaz aynı şekilde, burada olabilir diyenleri görünce midem bulandı bu arada..
00 YorumlaHayatta olmaz asla kabul etmem bırak sevgilimin beni hala sevdiğini iddia eden eximin bile olamaz kıyamet kopar
00 Yorumla
1 yılOlabilir benimde arkadaşlarım var sonuçta ama şöyle işte belli bi seviyeyi korumak zorundasın.
00 Yorumla
1 yılMesafeli olmadan olmaz iş yerinde iş nedeniyle mesafeli olabilir. Hiç olmaz diyenlerin okulu iş ortamında hiç mi olmadı
00 Yorumla
1 yılBen sevgilimin hem en iyi arkadaşı hem de sevgilisi olurum. Benden başkasına arkadaş veya sevgili muamelesi yapamaz. Yaparsa benimle sevgili kalamaz.
00 YorumlaSevgilim yok ama kız-erkek sadece yakın arkadaş olamaz aslabüyük bir yalandır bu böyle diyenden kaçın haa uzak arkadaş olabilir onda sıkıntı yok bence
00 Yorumlabenim erkek arkadaşlarımın kız arkadaşı olmasına bile sinirleniyorum da sevgilimin kız arkadaşı olmasına sessiz mi kalcam
012 Yorumla- 1 yıl
Normal arkadaşının kız arkadaşı olması gayet normal degilmi onlara niye sinirleniyosunki
- 1 yıl
Kime ya"" vaşak dedin anlamadim
- 1 yıl
Hee iyii o zmn benim kız arkadaşım yok ya"şak olmadığımı öğrendim şuan😂
- 1 yıl
Anladım anladım o zmn onlarda ya"vşak olmuş olmuyormuki
- 1 yıl
Senin benle muhattap olman lazım😂
- 1 yıl
🙄😏😏
Yani ilişkisi olan bir erkeğin kız arkadaşının olması pek de hayati bir ihtiyaç değil sonuçta, olmamalı
00 Yorumla
1 yılAsla kabul edeceğim bir durum değil bu.. sevgilimin her türlü en yakını ben olmalıyım
10 YorumlaSevgilime güveniyorsam elbetteki olabilir mesafesini iyi ayarlarsa tabiki arkadaşı olabilir
10 YorumlaNeden olmasın ki... Gizlilik olmadıktan her şey net olduktan sonra.. elbette olabilir...
10 YorumlaOlur tabi neden olmasın. İnsanlar bi ilişkiye başladı diye asosyal mi olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılHayır. Başka soru yoksa magarama dönüyorum. Modern vb zirvalayacaklari dinlemiyorum bile
00 Yorumla
1 yılOlabilir tabiki. İlişki içinde olduğun insanı kısıtlamak doğru değil
00 YorumlaÇocukluk vs ise olabilir de yeni biriyle tanışıp arkadaş olmak hiç olmaz ya
İstemem.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
1 yılYakın erkek arkadaşı veya arkadaşlari olan biri benim sevgilim olamaz zaten.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılSevgilimin kadın arkadaşı olabilir. Benim de oğlan arkadaşım olabilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar fazla öz güvensiz ve art niyetli insan var. Hepimize 'insan' dendiği için ben utanıyorum.
Tek arkadaşı ben olabilirim ne münasebet kimse olamaz😅
03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBenden iyi ona arkadaş olabilecek birini bulabiliyorsa, olsun 😃 genelde gerek duymuyorlar bile..
00 Yorumla
1 yılErkek arkadaşı olmasından yana değilim olmaması daha sağlıklı olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılKız ve erkek kardeşi olabilir bana enişte diyebilirler, kalabalık aile severiz 😀
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hayır, akrabaları ile dahi samimi olamaz! 😅02 Yorumla- 1 yıl
Estağfurullah ancak dinen İslam'a göre uygun değil
Akrabaları derken hala oğlu amca oğlu dayı oğlu bunları kastettim bunlar ile samimi olamaz
Bu kişiler benim eşime ne haber nasılsın ne yapıyorsun yazamaz
Evliler ise evime gelebilirler ziyarete Ben var iken
Gizli Üye(30-35)1 yılEskiden bişi olmaz diyordum ama artık kesinlikle OLAMAZZZZZ ayrılırım
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumumu begenen iki pij yeter artık
Gizli Üye(30-35)1 yılYok erkekler istemiyor ama kızlar çevresinde kız olan erkek seviyor, rekabet seviyorlar, o kızlar gidince de erkeği terkediyor
00 YorumlaBenim erkek arkadaşım kız erkek arkadaş olamaz
Der Erkekler kızlarla arkadaş olmasın olmasının sebebi bir çıkarı olduğundandır erkekler Beğendiği kızla sevişmek ister arkadaşlık kurmak istemez geneli böyle00 YorumlaHayır tabiki çünkü bir kızda rastladım 3 senedir arkadaşım dediği kişiyle aldatıyormuş bu çok sonradan ortaya çıkmış yani ben güvenmem öyle bir çevresi varsa başta yanaşmam
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgilime ben arkadaş da olurum, fazlasına gerek yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgili yapmam, yaparsam erkek arkadaşları olan birini yapmam,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir bence, sonuçta bu dünyada tek ikimiz yaşamıyoruz, herkesin arkadaşa ihtiyacı vardır, sadece mesafe korumasını isterim ki zaten arkadaşım dediği kıza yan gözle bakıyosa hayatımdan çıkıp gitmesini tercih ederim
10 Yorumla
1 yılOlur tabi çok kasmamak lazım kötü bişi yapacak olan her türlü yapar
21 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
1 yılTabi ama onu da arkadaş olarak gördüğünden emin olmam lazım, maalesef ortalık geniş arkadaşlarla dolu
00 Yorumla
1 yılElbette o benimse zaten benimdir. istediği kadar erkek arkadaşı olsun. Güvensizlik kadar kötü bir şey yok bu hayatta
01 Yorumla- 1 yıl
Sonuçta onu ben s. kiyom demi
1 yılOlsa bile öyle samimiyet olamaz biz sevgili olduktan sonra karşı cinsle sevgilin varken öyle arkadaş bence değişik ama bu nesil maalesefki öyle
01 Yorumla- 1 yıl
Allah aşkına hangimizin babasının kız arkadaşı ya da hangimizin annesinin erkek arkadaşı var
1 yılBir insani orduya soksaniz tanırsınız yapan orada yapar güven önemli ama insanlar değişebilir kendini bilen insansa arkadaşı olsun ne olcak
00 YorumlaSevgilisi varken erkek neden başka bir kız "arkadaşa" İhtiyaç duysun😀
Duyuyorsa orada sıkıntı vardır.00 YorumlaKız olamaz ama erkek olabilir ama az görüşülsün lütfeen
10 Yorumla
1 yıltabikide hayr arkadasıda dostuda sevggiliside her seyi benimm
10 YorumlaBence olabilir.
Olamıyorsa bu ya ona ya da kendine güvenmediğin anlamına gelir.00 YorumlaEvliyim kocamın asla kız arkadaşı olamaz ama aslaa
00 YorumlaÇok istiyorsa benden ayrılsın öyle olabilir kız arkadaşı sjsjs
00 YorumlaOnun olursa benim de olur, o sorun etmiyorsa ben de sorun etmem
00 YorumlaBen bu konuda mağara kadınıyım kimse kusura bakmasın ama olamaz. 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılBoynuzlanmak istiyorsam neden olmasın
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılOlmasını istemem, olmamalı, olamaz.
10 Yorumla Neden olmasın? tabiki olabilir bence.
10 YorumlaOlabilir gayet normal bir şey bu.
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki her şey güvende bitiyor
00 Yorumla
1 yılBenden ayrıldıktan sonra olabilir 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok olamaz ve karşı cinsle de olabildiğince az iletişime geçsin.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMağaramda mutluyum kardea
1 yılsaçmalama konusunda level atladık hamdolsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBenden önce yoksa benden sonra olamaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir ama çok dikkatli olmam lazım
00 Yorumla - Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler