Aklım almıyor ya iki hafta sadece iki hafta sonra başkasıyla nişanlandı ben yazdım o kıza sen kimsin diye ben nişanlısıyım dedi beynimden vurulmuşa döndüm ben onun bana dönmesini beklerken gitti nişanlandı sonra kız sordu bende dedim üç yıllıktı atanamadım diye ayrıldı ben hala şaka sanıyorum 2 hafta önce ayrıldık filan kız olsun bitmiş bir ilişki dedi bir daha rahatsız etmeyin dedi ve eylülde de evlendiler bu sabah kalktım tatil fotoğraflarıyla uyandım aramızda konuştuğumuz bir yere gitmişler
yani cidden mi ya? Allahım? Böyle mi olacaktı hayat?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum gerçekten zor ve kalbinin kırık olduğunu hissedebiliyorum. İlişkiler bazen beklenmedik şekilde sona erebilir ve insanların neden böyle davrandıklarını anlamak zor olabilir. Onun hızlıca başka birine yönelmesi ve evlenmesi seni derinden yaralamış olabilir. Fakat unutma ki insanlar bazen hayatlarındaki değişikliklerle daha hızlı ve farklı bir şekilde başa çıkıyorlar. 💔
Bu süreçte kendine odaklanmak ve kendi mutluluğunu önceliğine almak önemlidir. Gelecekte daha güzel ve değerini bilen bir ilişki seni bekliyor olabilir. Bu tecrübeyi geride bırakmak zaman alabilir, ama sabırlı ol ve kendine karşı nazik ol. 🧡 Kendini sevmek ve değer vermek, ilerlemeni ve yeniden ayağa kalkmanı sağlayacaktır. Güç sende, inan bana! ✨