Aşk İlişkileri Hoşlandığım evli hocaya ilanı aşk etmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Mantıklı seyler yazın lütfen diğerlerini siliyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar onun da benden hoşlandığını düşünüyorum iyice emin olunca ben mi adım atmaliyim ya da ona cesaret vermek için ne yapmalıyım? Hoşlandığım evli hocaya ilanı aşk etmeli miyim? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
skipytr Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bir düşünelim.İlanı aşk ettin. Olabilecek en iyi seneryo nedir? 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki boşanır benle evlenir Yorumla skipytr +1 yıl Peki bu durumda nasıl bir evliliğin olacağını düşünüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Aşk evliliği Yorumla skipytr +1 yıl Evlilik sürecinden bahsediyorum. Mutlu olacağını düşünüyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Ebet Yorumla skipytr +1 yıl Peki bu hayal ile Hocadan vaz geçip kendine güzel bekar bir eş bulup evlenmen arasında ne fark var? Yorumla Soran +1 yıl Bekar biri bana adım atmaz ki Yorumla skipytr +1 yıl Neden atmasın? Yorumla Soran +1 yıl Atmıyor çünkü Yorumla Soran +1 yıl Çünkü diğerleri gibi şımarık değilim k bunu fark etti ve beni seviyor Yorumla skipytr +1 yıl Daha 22 yaşında böyle düşünmen yanlış bence. Ama ben sana şunu söyleyeyim. En iyi senaryoda bile boşandığı karısına ödeyeceği nafaka var, ikinizi kıyaslaması var. Bu en iyi senaryo. Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 18 Yorumla Soran +1 yıl Ödesin ne var bunda boşanmak da evlenmek de normal şeyler boşanmak demek sucmu işlemek sanki anlamıyorum insanları Yorumla Soran +1 yıl Bana akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum Yorumla skipytr +1 yıl Kabul etmiyorsun ki istediğin cevap olmayınca :D Yorumla Soran +1 yıl 🥰 edicem anlatin Yorumla skipytr +1 yıl Tamam iyice durumu Kendi yaşantını aranızda geçenleri onun yaşantısını detaylıca anlat konuşalım Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorun mantıklı olsa mantıklı cevap vericem de. En iyisi cevap vermemek 0 0 Yorumla
stabecks-2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl et tabiki evl olsa nolcakki ben yattım evli hoca ile 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evliymis adam iyi de söylesen nolacak 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum Yorumla eternity-a +1 yıl Hoca derken ne bu imam mi Yorumla Soran +1 yıl Hyr ogretmen Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevişelimmi diyeceksin? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hyr. Yorumla guzelseverim34 +1 yıl ne diyeceksin? karını bırak beni al mı? Yorumla Soran +1 yıl Hyr sadece hoşlandığımı soylicem Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Senin ne söylediğin değil , onun ne anladığı önemli. o hoşlanıyor demez , sevişmek istediğini düşünür. Yorumla Soran +1 yıl Sevişmek de istiyorum Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. akıllı ol milleti bolatma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bolatma ne Yorumla Adanus0101 +1 yıl boşatma Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlileri salın, hiçbir şey kazandırmaz size 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. tabiki hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir düşünelim.
İlanı aşk ettin. Olabilecek en iyi seneryo nedir?
Bilmem ki boşanır benle evlenir
Peki bu durumda nasıl bir evliliğin olacağını düşünüyorsun?
Aşk evliliği
Evlilik sürecinden bahsediyorum. Mutlu olacağını düşünüyor musun?
Ebet
Peki bu hayal ile Hocadan vaz geçip kendine güzel bekar bir eş bulup evlenmen arasında ne fark var?
Bekar biri bana adım atmaz ki
Neden atmasın?
Atmıyor çünkü
Çünkü diğerleri gibi şımarık değilim k bunu fark etti ve beni seviyor
Daha 22 yaşında böyle düşünmen yanlış bence. Ama ben sana şunu söyleyeyim. En iyi senaryoda bile boşandığı karısına ödeyeceği nafaka var, ikinizi kıyaslaması var. Bu en iyi senaryo.
Yaşım 18
Ödesin ne var bunda boşanmak da evlenmek de normal şeyler boşanmak demek sucmu işlemek sanki anlamıyorum insanları
Bana akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
Kabul etmiyorsun ki istediğin cevap olmayınca :D
🥰 edicem anlatin
Tamam iyice durumu Kendi yaşantını aranızda geçenleri onun yaşantısını detaylıca anlat konuşalım
Sorun mantıklı olsa mantıklı cevap vericem de. En iyisi cevap vermemek
et tabiki evl olsa nolcakki ben yattım evli hoca ile
Evliymis adam iyi de söylesen nolacak
Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum
Hoca derken ne bu imam mi
Hyr ogretmen
Sevişelimmi diyeceksin?
Hyr.
ne diyeceksin? karını bırak beni al mı?
Hyr sadece hoşlandığımı soylicem
Senin ne söylediğin değil , onun ne anladığı önemli. o hoşlanıyor demez , sevişmek istediğini düşünür.
Sevişmek de istiyorum
akıllı ol milleti bolatma
Bolatma ne
boşatma
Evlileri salın, hiçbir şey kazandırmaz size
Hayır.
tabiki hayır