Erkek köpek gibi seviyorum dediği halde neden aldatır?

Arkadaşlar kısaca özetlemek istiyorum. Onunla 8 9 aylık bir ilişkimiz vardı. Benim neşemi enerjimi cilvemi her şeyimi çok sevdiğini söylüyor. Aynı sınıftayız üniversitede. Onun bi kaç sicil kaydı vb. Sorunları vardı her şeyr rağmen yanında oldum ailem istemedi seviyorum dedim. Uzak tutmak istediler ama yanımdaki hali gözümün önündeydi hep bebeği gibi gerçekten sevdiğini hissettiriyordu. Onun yüzünden evimizde tartışma eksik olmuyordu şu yaz tatili boyunca ben de yazın çalışıyordum her gün geç geliyordum laf işitmemek için. Öok zor şeyler yaşadık her çiftin yaşadığı sorunlardan değildi. Bundan bir kaç gün önce telegramında kadın içerikli bir sürü sqnsürsüz kanalı takip ettiğini gördüm. Açıklaması oldu tamam dedim. Dün de telefonunda es2ort numarası gördüm buna da bir açıklama yaptı ama daha sonra bir flört uygulaması indirip 6 kişiye yazdığını gördüm. Ve benim sevgilim biz sevgiliyken bunu yapıyor. En kötüsü bir tanesine kendini tatmin etmek ister misin? Yazmış. Yazın ben onun yüzünden ne hallere düşmüşken ailemin gözünde her şeye göğüs germişken bana bunu nasıl yapabilir? Eski sevgilim beni defalarca aldattı bunu ona anlattım ki bu konudan yaralı oldugumu bilsin üzerime düşsün o konuda daha da dikkatli olsun. Neden yaptın bana nasıl kıydın dediğim zaman aradığım her şeyi sende buluyorum bilmiyorum karaktersizlik bu bi nedeni yok diyor. Köpek gibi aşığım diyor hala aldatmadan önce davrandığı gibi bana karşı. Eski sevgilin seni kaç kere aldattı ben bir defa hata yaptım affet diyor 3 4 gündür yalvarıyor ama ben kabullenemiyorum onu bu kadar saf seviyorken yolda kafamı çevirip kimseyle göz göze dahi gelmiyorken bunu yapmış olmasını yediremiyorum. Arkadaşlar biz uzak mesafe ilişkisi yaşayacagız. Okulumuz bu yıl son sene ve ben asla kafamda oturtamıyorum yanımda seviyor hissettiriyor prenses gibi ama uzaklaştığımız zaman emin olamıyorum oturmuyor. Ayrıca asla şüphe ettirecek hareket yapmıyordu evet çok kavga ediyorduk ama beni çok darlıyordu sürekli arıyordu falan şüphe bırakmamaya özen gösterdi o yüzden böyle bir yıkıma uğradım ben ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda kimseyi böyle sevmedim diyor beni tanıdığımdan beri evlilik hayalleri kurduğu bir kadına erkek nasıl bu muameleyi yapar hiç mi vicdan yok seven de aldatır mı gerçekten ne yapmalıyım çok çaresizim ben

Erkek köpek gibi seviyorum dediği halde neden aldatır?