AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Nerde orspu var oraya koşuyorlar evlenecekken de temiz istiyor orspuvovuvklari
Herkesin derdi seks yapmak olmuşta onun için. Geçen bi haberde okudum Amerika’da p*rno yıldızı çadırda yaşamaya başlamış. Türkiye’de olsa saraylarda yaşatırlar. Maalesef toplum bu hale gelmiş
Çiftlesme merasimi çirkin güzel farkvetmiyorki kızların g,*t* kalkık okadar abazan her kıza günde 500 mesaj giderse diğer yazan efendi etkeklere bakmıyor bile
bu bahsettiniz kız türüyle yatmak icin birlikte oluyorlar diğerleri için ise evlilik icin
Bir Erkek Olarak Bende Aynı Sorundan Ciddi Şikayetçiyim Eskiden Sadece Kadınların Bir Kısmı ****puluk Yapardı Ama Artık Z Kuşağı Milyonlarca Türk Erkeği Ve Türk Kızı Birlikte ****puluk Yapıyorlar
Hiç sorma ya o kadınların bir kısmı lezlik yapa yapa hemcinsleriyle ola ola legepeteyi yaydılar
Sosyal Medya Uygulamalarınında Bu Kötü İşte Payı Büyük Tabi
Abla sen bana ahlaklı, terbiyeli, efendi, seviyeli, nerede ne konuşacağını bilen, zeki ve asil bir kız bul çirkin bile olsa nikah basmazsam şerefsizim
Nikah bas o zaman bana yarın hadi bakalım
@paptya0077 Sana nikah kurban olsun düğün bile yaparım da ben Azerbaycanda yaşıyorum maalesef 🥲
Toplumda ki yüzleşme, bahsettiğin zeki görgülü, kitap okuyan kızlara hiç rastlamadim açıkçası..
Yatakta o seviyoruptlsr çünkü ne diyorlar yatakta kocanın ors olucaksşn
Bahsettiğim kızlar yatakta değil her yerde aynılar (yerlerini bilmiyorlar) sorun da tam olarak bu 🥰
Bence erkekler hiç bir şey haketmiyor canım hepsini milim parasini yiyip salıyıcan
Yanliş düşunuyorsun
Bir toplumu bozabilmmek için önce ahlaki değerlerini bozacdksin buradada. Aileyi bozacaksın buradada kadın bütün degerkerini bozarsan bu zincirleme reaksiyon olarak gider ve bütün toplum aşağıdan yukarıya bozarsın
Onu bu değildi ama ben de böyle bir şekilde yazdım
Bütün kızlar aynı kefeye koyamazsın bütün erkeklerde aynı kefeye koyamazsın
Haklısın tabi ama sen bütün tenceredeki yemeğin bozuk olduğu anlamak için tencerenin hepsini bitiriyor musun hayır
Bilmiyorum ne hak ediyorsun bilmiyorum bilerek ya da bilmeyerek insan hata yapabilir ama insan sevdiğini peşinde koşmak ister ne bileyim ne diyeyim ne bileyim karşılık bulmak ister
Bence ben gerekli sınırı konuşmadığım için ve koyamadığım için çoğu insanın yaklaşım aynı
İnsanları tencerede yemeğe benzetemezsin
Sınır koymak gerekiyor
Ben elimden geldiği kadar iyi insan oldum ama hiç sevdiğim insanla hiçbir zaman karşılıklı olan tipime bakıyorum tipsiz de değilim tek ama işte olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok zorla güzellik olmaz kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ne bileyim kültürel kültürel olarak kültürlü mü farklı bir şeyler istiyorlar ya insanlar farklı farklı değişikler inanmıyorum sevgi de aşka inanmıyorum yok yani hep çıkar üzerine tamamıyla çıkar maddi fark farkı çıkarlar işte artık ne anlarsın
Efendı kız kalmadı kızlar tıpe bakıyo ve karaketersiz kısılere bakıyolar
Ben efendi kızları seviyorum ama beni seven yok kızlarda serseri erkekleri seviyor
Vallaha bu konuda haklısın. Ben de peşinde koştuğum kızlara bakıyorum gerçekten boş beleş tipler. Bunlarla sevgili olsan çekilmez. Ağızda küfür var kekolık var
Sorun şu ki kızlarda efendi erkekleri görmeyip kötü erkeklere bakıyorlar hep
Efendi kız nerde hani ben bulmak istiyorum bulamıyorum
Öylesi kızla konuşmaya çalışıyoruz izin vermediği için olabilir mi acaba 🤷🏻♂️
Erkekler sinektir. Ve sinekler leşleri ve boklari cok sever.
Yüzde 90imiz sapik çünkü devir çok kötü
efendi kızlar da evlenmeden olmaz diyor :P
Yemin ederim içimizi dökmüşsün resmen
Kim demiş, efendi severiz , hanim efendide
Kullan at ya da vur kaç ne dersen
Aynen öyle onlara ulaşmak zor geliyor kaçıyorlar
birini sevene kadar verens giderler
Efendi seviyom ben ama yok
dönemsel değişikliler
Kızlar da öyle maalesef devir çok bozuldu
Herkes layığıyla olmayı ister.
Diğeri daha çekiciler
Onca yorumun arasında tek dürüst olan erkek sensin resmen
🤣🤣
Kıvırmaya gerek yok doğrusu o
Vallah öyle buradaki inceller ne yaşıyor anlamıyorum zaten toplumdan uzaklar belli ki
Aslın da burada kotu imaj yaratacaklarını sanıyorlar bu yüzden masum rolü ya da iffetli yorum tercihi yapiyorlar
Halbuki gercek fikrini belirtmek için soruluyor
Biliyorum kaç kez böyleleriyle muhatap oldum geçmişte hep saf hep masum rol keserler ama gerçek hayatta hiç öyle değiller bu yüzden kızlara dikkat edin diyorum
Kural bir cidden karakteri düzgün bir adam kadınlara asla sallamaz haklı olsa bile
O tarz yaklaşanlar dan zaten ne geliyorsa gelir haklisin
Efendi kızlar çok pasif oluyor
Yatakta malak gibi yattiklari icin
Öyleleri bulur her zaman
Herkes layığına mahkumdur hayatta
Yooo öyle kızlara bakıyoruz
seks konusundaki ihtiyaç
Doğru valla haklısın
Kim kosuyor, yalan
Karekterleri bozuk
Yo hepsi peşimden koşuyor
Bence bu dediğini kızlar yapıyor