Her köşe başında erkekler ahlaklı, terbiyeli, efendi, seviyeli, nerede ne konuşacağını bilen, zeki ve asil kızlardan değil de seviyesiz, herkesle laubali, sürekli bedenini teşhir ederek ilgi toplamaya çalışan, nerede ne kelam edeceğini bile bilmeyen, tek vasfı tiktok veya instagramı taklit etmek olan, hayatı boyunca 5-6 kitap bile okumamış kızlara kul köle oluyorlar. Ve o tip kızlar da bunu kendilerine meziyet olarak görüyor. Artık garipsenen ve ayıplanan ahlaklı, seviyeli kalmaya çabalayan kızlar olmuş ne hikmetse. Bunun sebebi nedir beni aydınlatır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılDevir değişeli çok bile oldu, artık iyi kızlardan veya iyi erkeklerden hoşlanan her iki cins için de yok denilecek kadar az kaldı. Önemli olan artık erkeklerin çoğu veya geneli değil ama o tür erkekler için sapık olan kızlar ön planda, kızlar için ise sapık olan erkekler ön planda. Bu devire denk geldiğimden de utanıyorum ama şöyle de bir gerçek var ki ve o gerçekler insanı ayakta tutar beni de öyle, Allah en güzel olanı yine hayırlısıyla karşımıza çıkaracak olandır.
Unutmayın ki kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkeklerde kötü kadınlara denk gelir (layıktır). Temiz ve iffetli kadınlar temiz ve iffetli erkeklere, temiz ve iffetli erkekler de temiz ve iffetli kadınlara yakışır... Nur suresi/26. Ayet.
05 Yorumla- 1 yıl
hacı hacıyı bulur Mekke'de hoca hocayı bulur tekkede
- 1 yıl
@gökahmetoğlu07 ne demek istedin
- 1 yıl
kötü kız kendi karakterinde layıkını bulur iyi kız kendi karakterinde layıkını bulur
hacı hacıyı bulur Mekke'de meselesi bir deyimdir yani herkes kendi dengini bulur - 1 yıl
@gökahmetoğlu07 Anladım yine dine bir laf mı attınız diye sormak istedim, öyledir bu işler pis birisiyle ancak pisler evlenir bu aklı düzgün çalışanların uydukları yoldur.
- 1 yıl
laf atmam ben helede boş laf hiç atmam
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGenelde sizdede kabahat.. efendi kız arayan erkek yaş grubu..23-25 yaş değil. Biraz daha yüksek yaşli erkekler daha çok ne isteidigi bilen erkeklerden tercih etmiyorsunuz genelde. Yaş farkı taniktiniz bunun önüne geçiyor. Ve o yaşlarda bir erkek ilişkisinde heyecan elbette arıyor. Genç kanı kayniyor çünki. Efendi kızdan önce birazda yaramaz kız olsun diyor. Sen 25 yaşında dindir. 30-35 yaşında biri efendi bir kız arayabilir. Bu yaş farkini normal gordugun taktirde şansın olabilir. Efendi bir kiz arayan beylerle iletisim kurma şansın. Çünkü yaş geçtikçe ilerledikçe erkeklerin beklentileri de biraz farklilaşabiliyor.
08 Yorumla- 1 yıl
21-22 yasında kız napsin be 35 lik morugu aaaa densize bak iyice kafayı sıyrmıslar sizin çıtır isteme hakkınız var da kızların yok sanki
- 1 yıl
O kadarda demedim. 10 yasa kadar esenebilir dedim.
21-22 yaşında kızın efendi kız arayan erkek bulması zor yaş takintisi varsa... 21-22 yaşında kızda 30-32 yasindaki beylerle ilgilenebilir.. efendi kız arayan.. ve artık ciddi düşünmek isteyen bir beyle iletisim kurmak istiyorsa. 21-22 yasindaki kız la.. erkek.. yok.. bir çok yönden ciddi düşünmek adına ilişki olmaz. Eğlencelik tabiki olur. - 1 yıl
Bunlar göreceli kavramlar. Kimi 5 yaş büyük olmasını uygun görür.. gözlem ve tespitleri ona goredir. Kimi ben oldun seviyorum der..10 yasa kadar uygun gorurum der. Kimi 2-3 yaştan fazla düşünmüyorum der. Ayşe'ye.. Fatmaya göre değişir bu durum. Şu net olarak doğru kimse diyemez. Benim anlatmak istediğim 22-23 yaşında bir erkeğin efendi bir kız arama.. isteme ihtimali ile 28-30 yaşında bir erkeğin aynj degildir. Yaşı genç erkeğin.. nefsinin.. gencligİnin peşine düşme ihtimali daha yüksektir. Bunu anlatmak istedim canım kardeşim. Yasin genç. Ama belki anlamayı denersen ise yarayabilir @Nâmecnun kardeşim. 18-20-22 yaş yaşıt iliskikeri neden genellikle patlıyor... neden erkek biraz daha olgun oldugunda daha fazla istikrar oluyor.. bi araştır bak bakalım. Sonuçları yazarsın.
- 1 yıl
@nâmecun aynen knk bence de 5 yasa kdr okeyim hatta zorlasan 6 bile olabilir ama fazlası zarar 23 yaşındaki kız 32 yaşındaki erkekle evlense adamın yaşı geciyor baba olmak ister gencecik kiz doğurmak zorunda kalcak
- 1 yıl
- 1 yıl
Herkesin kendine göre haklı oldugu yönler var arkadaşlar. Sorun yok. Hayatın tadini çıkarın.
- 1 yıl
Anladım seni de mesela 30 yaşında bi kadın 40 yaşında biriyle evlenir normaldir ama 19-20 yaşında gencecik kız gidipte babası gibi görünen 29- 30 yaşında bı adamla evlenmesinin mantığı yok zaten kafaları da uyuşmaz ama illa evlenen de evlensin banane lakin kimseye dayatmanon mantığı yok
1 yıl
Toplumsal değişim ve sosyal medya etkisi, erkeklerin tercihlerini şekillendiriyor. Gösterişli ve dikkat çekici kadınlar, bazı erkekler için ilgi çekici olabiliyor, bu da yüzeysel bir çekim yaratıyor. Herkesin değerleri farklı, bazı erkekler derin ilişkiler ararken, bazıları daha yüzeysel deneyimlere yönelebiliyor. Kendine güvenen ve laubali davranan kadınlar, bazen daha cazip görünüyor. Önemli olan, kişinin kendi değerlerini sorgulayıp kendine uygun olanı bulmasıdır.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa siz aptal mısınız? Erkekler efendi mi ki efendi kızların peşinden koşsunlar bu bahsettiğin erkekler sanki ahlaklı düzgün insanlarmış gibi boş yapma düzgün bir erkek zaten düzgün bir kızla olmak ister burada sorun takıldığı kızlarda değil erkeklerde
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEğlenmek için demişler aq evlenmeden eğlenen biri sektirip gitsin kendi gibi evlenmeden eğlenenle olsun erkekler büyük o”ospu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
77Cevap
u 1 yılKonu sevgiye ve aşka gelene kadar o tür kızlarla oyalanıyor 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Sonrada başkalarıyla oynamış kızlarla evlenmek zorunda kalıyor
- 1 yıl
Eh, hak ettiği gibi.
- 1 yıl
Benim 20 yaşım olmak üzere ve elim kız eline değmedi bile yani temiz bir kız hak ediyorum
1 yılErkekler genelde sadece dış güzelliğe paraya ve cilveye bakar bir kadında efendi temiz akıllı ve iyi kalpli kızların yüzüne bakan eden yok bunun tek nedeni onları istedikleri gibi kullanamazlar öyle işte maalesef bide evet gördüğün gibi devir çok değişti çok kötü allah yardımcımız olsun amin
75 Yorumla
Soran1 yıl@Eski_Asb Ben olanlara soruyorum sebebiniz nedir diye.. dünyadaki tüm erkekler öyledir demedim?
- 1 yıl
@Eski_Asb Öyle bir şey demedim ama evet hepsi aynı değil ama çoğu erkek aynı :3
Bir kız olarak diyorum ki bence çoğu kızlar da öyle hanım hanımcık değil görüyoruz para peşinde koşup koca koca adamlarla evlenenleri yuva yıkanları kendini teşhir edenleri, e tabi bunlar erkeklerini zaafı "ucuz malın alıcısı çok olur" erkekler öyleleriyle gönül eğlendirir ama sonra hanım hanım bi kızla evlenir sonra tekrar seviyesiz birini bulur, ya da bazı düzgün kızlar ise bi iti şrefsizi bulur sonra üzülürler... Şimdi devir çok çok değişti özellikle insanlar akılları fikirleri anca eğlence. Ama öyle genelleme yapmayalım çevremde görüyorum düzgün erkek kızlar var neyseki.
43 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki
Çünkü önce eğlence arıyolar beyefendiler sonra eğlenceleri bitince de artık ben evlenmeliyim bi güzel efendi saf temiz kız bulayım diyolar gidiyolar dere tepe düz bu seferde efendi kız arıyolar 🙄 ama ben kendimi seçenek görmediğim için kimseye. Kimsenin seçeneği olmak istemediğim için böylelerinden uzak duruyorum. Önce benim hakkımda ne kadarda efendi kız dediklerini duyuyorum sonra ise bana yaklaşamadıkları için ya instada ki artık pek kullanmıyorum ya da kız arkadaşlarıyla haber yolluyolar ama benim de prensiplerim var bana uymayanı kabul etmiyorum. Kabul etmeyince de onların gözünde mesafeli , tuhaff belki kendini beğenmiş biri oluveriyorum. Tabi ki 🌏 onların etrafında dönmüyosa benimde etrafımda dönmüyor amaa güven problemi sağ olsun yapiceeek bir şeyciğimiz yook özelliklede kimin eli kimin cebinde devrindenn sonra 🥱
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani insanlar çeşit çeşit. her türlüsünü seven vardır. erkeksi kız bile seven arkadasım olmustu ki bence en üst perdelerden biridir belkide.
bence yanlıs düşünüyorsun. şimdi söyle diyim sen bi futbolcuya cok iyi yüzmesine puan verirmisin. bazı artı dediğin şeyler genel olrak diyim erkek dünyasınsa manasız. misal kitap okumak. kitap okursa onun iicn iyi. belki iş bulcak kendini geliştirck bu sekilde. kitap okuyarak anca su artısı olur edebiyat dünyasına sıcak olur. bilir atmosferi. sohbet edebilir erkekle. erkekte oylebiri ve kadından edebiyat sohbeti beklyiorsa artıdır. o da ayda yılda bir olcak edebi erkek. o da kızla edebiyatmı konussun. bu da eleminasyon noktası.
hayat böyle ya takılma cokda kısmet nerden belcek belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek istemiyorlar çünkü
Bende efendi bakiré iyi bir kızım ama yüzüme tüküren yok
Nerde aşko kuşko platin sarısı saçlı protez tırnaklı cahil vasıfsız bedenini teşhir eden erkekte arabaya önem veren erkeklerle grup séks yapmış kaşaŕları tercih ediyorlar çünkü evlenmeye niyetleri yok niyetlerini zaten biliyorsun o yüzden dert etme niyetleri evlenmek olunca kapılarına gelicekler ama tercih etme onları çünkü geçmişte böyle kızlarla takılmış olan erkekten kocada babada olmaz zaten hpv virüsünü çoktan kapmıştır öyle erkekle evlenip kendine hastalık bulaştırma ilerde rahim ağzı kanseri olma riskin var gururunla bekar olarak kal ben öyle yapıcam
00 Yorumla
1 yılonlar verici tip diğerleri aile kurucu tip adamların aile kurmak gibi bir kavramı yok adam zaten adam değil bu gibi erkek nüsveddeleri yüzünden evlencek kız bulamıyoruz çünkü onların bıraktığı izlenim sayesinde hiç bir kız mahallesinde tanıdığı erkeğe bile güvenmiyor
11 Yorumla- 1 yıl
beş altı kitapmı? 🤣🤣🤣 okadar kitap okusa zaten bu saydığınız kişilik kriterlerine sahip olmazlar adam ülkenin Cumhurbaşkanının adını bilmiyor bide üni okuyor çünkü üni hayatı boyunca odaklandığı tek şey bedava işini görecek bir manita çünkü para yok dahada kötüsü çalışmayada ggöt yok
1 yılBu özellikleri taşıyan kızımız illaki kendine denk birisine nasip olacaktır. Ayrıca belirttiğin özellikler gerçekten çok özel ve güzel bunlara sahip olan kıza sahip olan erkekte özel olmalı...
Sence her erkeğin harcı mi böyle bir kzia değer vermesi...😊 veremez çünkü güzel ile kötü yan yana gelemez.10 Yorumla
1 yılYani çoğu çekici kız istiyor artık günümüzde. Seçenek de çok farkındaysan. Artık bahsettiğin gibi değil çoğu kız hem güzel hem çekici hem okuyor hem tiktoker 😂 ya video çekmese de benim gördüğüm bu. Senin dediğin kızlar geçmişte kaldı veya annenin kandırması. Bence sen bunu bi düşün.
10 YorumlaBende, efendi gibi erkekleri değilde keko, maço, kendisine bağıran çağıran kızan erkekleri tercih eden kadınları anlamıyorum.
Kimseye art niyetim, zararım yok. Ssygınlığım başımla beraber, anlayış ve empati gösteriyorum. Kötü tarafım yok yine de tercih edilmiyorum sadece dışım güzle diye tercih ediliyorum öyle olunca ben bırakıyorum kızları. Dış görünüş mühim değil önemli olan niyet00 Yorumla
1 yılBu saydıklarının hepsi kızlar içinde geçerli. Efendi dürüst erkekleri istemiyorsunız. Nerde it kopuk serseri seviyesiz dış görünüşe bakan yatağa atmaya çalışan zirzop varsa onların peşinden koşuyorlar
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl3 erkek cocuğum var Allah çocuklarıma efendi, ahlaklı, namuslu kız nasip etsin diye dua ediyorum. herkes layığına ilgi duyra. senin bahsettiğin seviyesiz kızlara aynı ayardaki erkekler talip olur. ben yeniden evlenecek olsam isterse dünya güzeli olsaun ahlaksız bir kızı kapıya koymam vallahi. lütfen sen güzel ahlakınla kal. altından anlayan bir sarraf çıkar elbette
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@GırıkAyna haklsın dediklerinde kesinlike. o yüzden ben de efendi , namuslu olarak yetiştirmeye çalışıyorum
1 yılBu sözü hiç sevmem ama tam cuk oturuyor. "Ucuz malın alıcısı çok olur." Kısa ve net. Sen hiç kuyumcuda binlerce insanın izdiham yaşadığını gördün mü? Ama bunu ucuzluk mağazalarında görəbilirsin.
11 Yorumla- 1 yıl
mükemmel yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılefendi kızlar yukarda saydıgın erkeklerden sevgi bekliyorsa zaten o kızlar efendi değildir. yanlış kişilerden ilgi bekleyip malum kızlar seviliyor diye ağlamayın bence. sizinde hangi erkeklerden hoşlandıgınızı biliyoruz. nerde capkın abaza kaba saba erkek varsa ondan
00 Yorumla
1 yılGerçek bir hanımefendiye sadece gerçek bir beyefendi hayran olur, ilgi duyar. Öz, maya, kumaş, frekans meselesi.. Benden hoşlanmayanlara kalmadım, bir hanımefendi olarak onların benden hoşlanmamaları benim için gurur ve şükür nedenidir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Erkek olgunlaşana kadar bolca cinsel hayat yaşamak ister. Dolayısıyla cinselliği rahat konuşan yaşayan kızlar daima çekici gelir.. Çünkü o kelime ve haraketler erkeği sürekli tahrik eder.. Bizde tahrik edilmeyi severiz..
01 Yorumla- 1 yıl
Bence bununla alakası yok yani eğer mantıklı insanlarla bi ilişki yaşarlarsa ahlaklı diye kız odun değil ya onunda duyguları var sevdiği adama karşı oda öyle olur ama erkekler genelde herşeyin heran yaşanmasını bekliyorlar tanıştıklari gibi haliyle henüz tanımadığı kızın ona bu tarz yaklaşmadığını görünce de bu kız da çok durgun diyip bırakıp diğer tür insanları bir süreliğine çekici bulmaya başlıyorlar
Bazı erkekler, görünüşe veya geçici ilgiye daha çok odaklanabilir, bu da kısa vadeli cazibeye yönelmelerine neden olur. Bu, herkes için geçerli değil. Sosyal medya kültürü de bu algıyı güçlendirebilir.
00 Yorumla
1 yılHepsi aynı onlarn ıstedikleri canim cicim, cilveli , peki aşkımli kizlae lazım hee tabi konuşmak istedikleri başka istedikleri bambaşka oturup genel kültür konuşmazlar.. akılları başları başka yerde neyse kısacası sevmezler bizi sevmesinler
00 Yorumla
1 yılBence sen erkeğin tipine bakıyorsun ve hepte beğendiğin tipler it kopuk kari kız peşinde oluyor. Sonra sende bütün erkekler neden böyle yhaa diyorsun. Ama gerçek su ki hepimizin öyle değiliz mesela ben!!
01 Yorumla- 1 yıl
Anlamadım
Herkes bir deyil iyi ki öyle kızlardan hoşlanmıyorum nerde ne konuşacağını bilecek kızlar daha iyidir
Kadın olmak her erkekte bir parça bırakmak deyil bir erkekte bütün olmaktır erkek olmak ise mükemmelliğini bir çok kadına ispat etmek deyil tek bir kadına mükemmelliği yaşatmaktadır.14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Toplumun zihniyeti değişti erkekler sadece.. peşinde koşuyor severse de sonrasında belki sevebiliyor ama evlense de yine.. peşinde koştuğu dan aldatıyor vs vs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇoğu erkeğin kafasındaki şey evlenecek birini bulana ve evlenecek parayı kazanana kadar takılmalık ilişki yaşamak oluyor. O tür kızlar da bu süreçte olan erkeklerden ilgi görüyorlar.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tüm kadınlar neden zengin erkek peşinde koşuyorsa aynı sebepten. Faydalanmak için
26 Yorumla
Soran1 yılmuhteşem bahane 😉
- 1 yıl
Bu devirde herkes seçiyor artık merak etme
- 1 yıl
Yani bunun erkeği kadını kalmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılEfendi hanım hanımcık kızlar candır. Gelecek ile ilgili planları ve hedefleri olmayan bırak geleceği kendisine saygısı olmayan erkekler o tarz kızlarla takılır.
00 Yorumla
1 yılAslondq kızlarda nerde serseri tipli erkekler var onlara aşık olup sonra üzülüyor.
Dünyanın en güzel gözlerine sahip hayvan sence hangisi?
00 Yorumlaİlk bahsetmiş olduğun tipleme de olan birini arıyorum mesela çünkü kendime saygım var, kendisine saygısı olmayan erkekler diğer bahsettiğin kızlara ilgi duyuyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
O bi yere kadar ben değil ama çevremden görduğüm kadarıyla sevgililik için diğerleri daha eğlenceli geliyor ve kolay tav oluyorlar ama evlilik için ağır olan her zaman öndedir
00 YorumlaKatılıyorum size. Birde soruya tersten bakarsak kızların çoğusuda sözde efendi erkek istiyor ama hep sahibine yaramayan cinslerle takılıyorlar. Kısacası erkeklerde kadınlarda efendi, terbiyeli kişiler yerine şımarık, zengin, geveze kişileri tercih ediyor. Bana göre bunun sebebi terbiyeli efendi güzel ahlaklı olan kişiler zayıf ve ezik sanılıyor toplumumuzda o yüzden bu durum hep böyle devam eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılSebebi şu erkeklerde onlar gibi olmuş
amacı bir olanlar aynı yolda yürürler.30 Yorumla
1 yılKimse hoşlansın diye değişemem valla malzeme bu işine gelirse 😂 yollu seven si.. ttirip gidebilir ☝🏻👌🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerde aynısını size diyor demek ki sende şikayet ettiğin türün erkek versiyonunu seviyorsun, ya da genelleme yapmamayı öğrenmen gerek
12 Yorumla- 1 yıl
Madem öyle o zaman sizde genelleme yapmayı bırakın her kadın aynı değil sonuçta aw
Zeki bi kadını parmağında oynatamazsın çünkü.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılHayır devir değişmedi sadece mala kolay erişim çoğaldı.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bu kadınlar içinde aynı sorun bence nerede sorunlu psikopat erkekler var şahit oldum hepsi onu tercih ediyor çünkü üzen taraf daha çok seviliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. o bahsettign kizlar cok az da o yuzden.. olanlar da bakimsiz ya da isve yapmayi eziklik goruyorlar..
00 Yorumla
1 yıleğlenmek için takılıyo çoğu evlilik ciddi düşününce de temiz erkek ayaklarıyla düzgün kız yok derler, herkes kendi gibi biriyle olur umarım..
00 YorumlaGenelde efendi kızlar olmadıkları gibi davranıyorlar. O dediğin kızlar daha doğal davranıyor ama onlarla da uzun ilişki düşünülmüyor.
00 Yorumla
1 yılErkekleri artık sorgulamak bile istemiyorum napiyolarsa yapsinlar
01 Yorumla
Soran1 yıl😂 bahaneleri hazır zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılAradığı "efendilik" değil demek ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Ben efendi kızları hoş buluyorum serserilerle işimiz olmaz çok şükür
10 Yorumla
1 yılSadece erkek için değil kadın içinde böyle bu durum
Maalesef değişik bir zamandayız10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde kızlar gb tereddüt edyo korkuyo kötü kızda çok bence
10 Yorumla Tam tersi olmasin. Nerde duzgun kiz bi gideyim p. i. clerin etrafindalar.
12 Yorumla- 1 yıl
Düzgün bir kızım ama etrafımda bir tane erkek yok demek suç sizde ve seçtiklerinizde
- 1 yıl
Benim bir kiz arkadasim yok. Hatta uzun zamandir yok, maalesef cok sessiz sakin biriyim ve asla bir kiza acilmaya cesaret edemem. Degil acilmak arkadas bile olamam. Bu durumdan p. i. clerin pesinden kosan kizlar sorumlu olabilir mi sence? Bekar ds olsem o p. i. c. kurulari gibi karaktersiz olmucam.
Ben tam tersini düşünüyorum kızlar asla saygılı terbiyeli erkeklere selam bile vermiyo
11 Yorumla
1 yılUcuz ve kolay ulaşılabilen herşeyin piyasası daha çok hareketli olur, kaliteden anlayan çok azdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSonra da ben nerde yanlış yaptım diye soruyorlar 😏 boş ver bunların anlayı tırtt
00 Yorumla
1 yılöf size ne alan memnun satan memnun salın insanları ya işiniz gücünüz mü yok
01 Yorumla- 1 yıl
aynen çünkü bugün şöyle bir olay yaşandı karşımda simitci var yan tarafda dersane öğrencileri var öğrenciler simitciye geliyor simitci kel y... kafalı biri kel bu kızları uyarıyor ama etrafınızdaki insanlara dikkat edin falan filan güya adam koruyucuymuş kızın biri yanıma geldi abi ateş var mı dedi sigarasını yaktım hatta çakmağı komple verdim ne diyor kel dedim bizi uyarıyor abi dikkat edin falan diyor iyi adam aslında dedi kız 🤣🤣🤣 bende hemen bu gibi ne kadar kızları uyaran adam gördüysem hep onlar yürümüştür dedim kızda dediki yok abi yapmaz öyle şey evli dedi çocuğu var dedi iyi o halde görelim bakalım iki gün sonra dedim. Yahu ne iki günü üç saat geçti aradan benden çakmak isteyen kıza akşam eve geç gidersen ailen merak edermi demiş senle canlı müzik dinlerdik demiş kız yanıma geldi ağlıyor abi haklıymışsın dedi polisi ara dedim aradı polis keltoşu götürdü 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. "Olgun ve en güzel meyveler ağacın hep en yüksek dallarında kalırlar" neden diye sormazsınız umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHemcinslerimi kötüleyemem ama böyle kızlardan hoşlanıyorlar çünkü açıkçası eğlenceli geliyor hoşlarına gidiyor bu tarz insanlar ilişki içerisinde zamanla duyguları sevgiye dönüşüncede bu kızların bu hareketlerinden rahatsız oluyorlar ardından kavgalar sorunlar hareketler başlıyor iş ciddiye binince o döneme gelincede ben ahlaklı efendi uysal kız istiyorum derler ne istediklerini kendileri bile bilmiyorki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBence erkekler güzel kızlardan hoşlanır karakter çok önemli değil onlar için teşhirci olması vs
00 Yorumla Hiç öyle değil ama düzgün kadına denk gelmek çok zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Efendi kız kalmadı artık efendi erkekte kalmadi normaldir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tencere kapak hikayesi olabilir ciddi olmak istemediği kızlar olabilir
00 YorumlaDevir çok değişti ya insanlar istediği tarzda bir insan bulmakta çok zorlaniyor iki cins içinde
00 YorumlaYoo ne alakası var kimse dengine denk gelmiyor sadece
00 YorumlaBen bu zamana kadar bahsettiğin kızlarla flörtleşmedim bile , şu an bir sevgilim var evlenmeyi düşünüyorum bahsettiğiniz gibi ahlaklı efendi bir kız. Hiç öyle gözü oynaş kızlar açık seçik takılan kızlar ilgimi çekmedi
10 YorumlaEvlenilecek ve eğlenilecek kişi vardır cinsiyetten bağımsızdır bu olay her cinsiyetteki bireyler belirli olgunluğa kadar eğlence ve bu olgunluktan sonra evlenme arayışına girer bu nedenle karşılaştığın kişi/ler ile alakalı bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkekler kadınların beden diline göre hareket eder dışa karşı hiç tepki göstermeyen birine erkekler neden yürüsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok yanlış düşünüyorsun. Saydığın vasıflardaki kızları arıyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılFarkında mısın bilmiyorum ama toplumdaki erkeklerin yüzde 90 küsürü bu tutumda ve bende buna dayanarak genelleme yapıyorum.
Cevap sahibi1 yılE kızlarında %90 küsürü bu tutumda? Neyin genellemesi toplum ahlaksızlığın peşinde
Soran1 yılBen kadınım ve kendi perspektifimden erkekleri sorguluyorum sende kızlar için bir soru aç çok zor bi şey değil : ) Bana erkeklerinin tutumunun sebebini yazacaksan buyur yaz sorumla uğraşmana lüzum yok..
Cevap sahibi1 yılSen ne çirkef bişeysin öyle :) yok ben susuyorum senle baş edilemez
Gizli Üye(25-29)1 yılKendim efendiyim çevremde teklif edenlerin hepsi efendi... sorun, senin dış görünüşün
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden efendi kızlardan hoşlanmıyor da diğer kızların peşinde koşuyor? Devir mi değişti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler