Eşiniz eski sevgilisini stalklasa ne hissedersiniz?

Kaç gündür şüpheleniyorum ama bugün daha iyi farkettim normalde hiç telefonunu kurcalamam ama aldattığını öğrenince bakmak istiyorum artık nişanlı olduğumuz süreçte bi kızla tanışıyor kız dış görünüş olarak çok güzel hatta benden daha güzel eşim son kez veda mesajı atıyor düğünümüzden bir gün önce bende by mesajı yakaladım eşim yemin etti o günden sonra iletişime geçmedik diye ama farkettim ki ne numarasını silmiş nede sosyal medyadan çıkarmamış hepsi duruyor balayındayız yemek yedikten sonra o uyumaya gitti bende merak ettim telefonuna baktım kızı direk ismi soy ismiyle kaydetmiş kız akşam kendi videosunu duruma atmış eşimde beğenmiş ama mesajlaşma yok diğer hesaplarına baktım kızın neredeyse hep eşimle ilgili imkansız aşkla ilgili şeyler paylaşmış eşimde hepsini beğenmiş videolarını favorisine eklemiş şu an uyuduğu için hesap soramıyorum ama saatler önce benimle romantik yemek yiyip odaya geçer geçmez kızın wp durumlarına bakıp beğeni atmış sizce hala aklı onda mı hiç konuşma yakalamadım ama hala da onu stalklıyor

Güncellemeler
1 yıl
İnsan neden yanındakini değil de uzaktakini ister
Eşiniz eski sevgilisini stalklasa ne hissedersiniz?