size doğum günü mesajı yazsa ne düşünürsünüz onun hakkında ne hissedersiniz kötü konumda mı görürsünüz sizin için değeri artar mı kutlayıp kutlamamak arasında kaldım enayi konumuna düşmekten korkuyorum bu kız beni unutamadı düşüncesine girer mi 3 gün önceydi dgsi ama kutlamadım bilerek şu an yazmak istiyorum ama bilmiyorum sizce
ay ama o yazdı bana tam doğum gününde 3 gün önce görüldü attım ona bilerek kutlamadım şu an samimi bi şekilde kutlamak istiyorum en son kavga ettik kırdı beni sonra yazdı görüldü attım bende kaldı öyle durum atıyorum bakıyor
aynen kendi doğum gününde yazdı bana ben onu engellemiştim o gün kaldırdım engelini durum attım o da duruma yanıt verdi aa çok iyi sen yaşıyorsun diye bende aynen yazdım o da ne güzel yazdı görüldü attım
Ben deli gibi istiyorum da hatta şundan 3 hafta öncesine kadar tekrar deneme kararı aldık 1 sene sonra tam 1 sene oldu biz ayrılalı ama mesajlara geç baktı umursamaz tavrıyla bende kestim muhabbeti hatta engelledim yine yazdı 1 sene içinde defalarca ne yaşandıysa hep döndük birbirimize belki isteyerek belki istemeyerek çok seviyorum unutamıyorum da çok ağlıyorum ama ona söylemiyorum onu sevdiğimi korkuyorum çünkü egosuna yenilir beni aptal yerine koyar diye
bence de verir de hala yok o böyledir genelde mesajlara 8.9 saat bakmadığını bilirim hatta ertesi gün bakıp görüldü attığını falan ama şu an büyük ihtimalle arşive attı beni ve görmüyor işi telefonda olduğu için aşırı yoğun belki mesaj altta bile kalmış olabilir
yok mesajını beğendim o da devam ettirmedi zaten kesmek istedi belliydi önceden mesajı beğenince kızıyordu üst üste yazıyordu ama şu an yok yani belli istemediği
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sülük yine yazıyor derim 😂 kusura bakma aşko ama ezik derim ve görüldü bile atmam
Aynen
ay ama o yazdı bana tam doğum gününde 3 gün önce görüldü attım ona bilerek kutlamadım şu an samimi bi şekilde kutlamak istiyorum en son kavga ettik kırdı beni sonra yazdı görüldü attım bende kaldı öyle durum atıyorum bakıyor
Sen bilirsin, nerede duracağına sen karar vereceksin sonuçta
Dönecek herhalde diye düşünürüm.
Ay napıyım şimdi ben yazıyım mı bi akıl verin
O seninkini kutlamış sen ne düşündün?
kutlamamıştıı:(o zaman düşman gibiydik hayatımda biri var sanıyordu ama yoktu çok kızgındı bana
Buna kızdıysa demek ki bitirmemiş. Kendi doğum gününde sanırım sana yazmış ama sen görüldü atmışsın. Okurken yanlış anlamışım.
aynen kendi doğum gününde yazdı bana ben onu engellemiştim o gün kaldırdım engelini durum attım o da duruma yanıt verdi aa çok iyi sen yaşıyorsun diye bende aynen yazdım o da ne güzel yazdı görüldü attım
Konuşmak istiyorsunuz birbirinizle belli ki
Ben deli gibi istiyorum da hatta şundan 3 hafta öncesine kadar tekrar deneme kararı aldık 1 sene sonra tam 1 sene oldu biz ayrılalı ama mesajlara geç baktı umursamaz tavrıyla bende kestim muhabbeti hatta engelledim yine yazdı 1 sene içinde defalarca ne yaşandıysa hep döndük birbirimize belki isteyerek belki istemeyerek çok seviyorum unutamıyorum da çok ağlıyorum ama ona söylemiyorum onu sevdiğimi korkuyorum çünkü egosuna yenilir beni aptal yerine koyar diye
Söyleme sevdiğini. Cevap verdi mi bu arada?
hayır hala bekliyorum uyku yok bu gece bana yaa offf kalbim resmen ağzımda atıyor
Hadi bakalım hayırlısı
Hala cevap yok bu arada geceden beri defalarca uyandım gözlerim felaket şişmiş☹️
Cevap verir bence
bence de verir de hala yok o böyledir genelde mesajlara 8.9 saat bakmadığını bilirim hatta ertesi gün bakıp görüldü attığını falan ama şu an büyük ihtimalle arşive attı beni ve görmüyor işi telefonda olduğu için aşırı yoğun belki mesaj altta bile kalmış olabilir
Ay yazdı yazdı da konuşma kesildi yine
Sürdür bir şekilde görüldü mü attın
yok mesajını beğendim o da devam ettirmedi zaten kesmek istedi belliydi önceden mesajı beğenince kızıyordu üst üste yazıyordu ama şu an yok yani belli istemediği
Sevişmeyi özlemiştir
yok bee sevişmedik hiç el ele bile ayrıldıktan sonra üşüdü diye ben tutmuştum ama çok güzeldiii
Ayy çok tatlıymış
Ay napıyım yazıyım mııı
Yazma bitmiş artık