Artık kimse birbirine tahammül edemiyor, şu zamanda seninle bir ekmeği bölüşmeye razıyım dediğiniz biri var mı?🤭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İki ekmek vereyim de uzak dursun!
Ne demek bir ekmeği bölüşmek yahu!
Erkek adam çalışır, çabalar ve kazanır, ev geçindirmek erkeğin vazifesidir!
Eski aşklar değil eski aşıkları tarih ediyorlar ve bende eski aşıklardan biriyim!45 Yorumla- 1 yıl
Demek istediği galiba kuru ekmeye bile razıyım o yanımda olsun yeter
- 1 yıl
Bir ekmeği bölüşmek olmaz. Ekmek kazanamayan da önce kıçını toplasın. 😅
Yaşamak için para şart yeteri kadarı şart. - 1 yıl
Ülkenin %55i asgari ücretle çalışıyor haberin var mı? Sanırsın her yerde 70.000 maaş ile bekliyorlar da erkekler daha fazla ekmeği reddediyor.
- 1 yıl
Evet var. Ama ev geçindirmek erkeğin vazifesidir İslam'a göre...
Ay sonunu getirmesi lazım temel ihtiyaçlar olması lazım...
En İyi Cevaplar
1 yılBana göre eski aşklar tamamen tarih olmadı, sadece zamanla değişim geçirdi. Eskiden mektuplarla yaşanan uzun bekleyişler, şimdilerde birkaç saniyede atılan mesajlarla yer değiştirdi. Teknoloji, aşkın ifadesini dönüştürdü ama özünde sevgi ve bağlılık aynı kaldı. Eski aşklarda daha fazla sabır ve emek vardı, şimdiki aşklarda ise hız ve anlık tatmin ön planda. Ancak gerçek bir bağ kurabilenler için aşk her dönemde kalıcıdır.
32 Yorumla- 1 yıl
👏
- 1 yıl
🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
97Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 66b cevap paylaştı. Evet eskiden aşklar daha güzeldi şimdiki aşklar bacak arasından geçiyor
38 Yorumla- 1 yıl
simdikiler ask degil kisa film 😀
- 1 yıl
belki de o yüzden bekariz sonu cok net cogu insanin süprizi bitmis herkesin 😀
- 1 yıl
kac kisiydiler 😀
- 1 yıl
kaldirabilen diyince dedim 20×365 kisiyle cikti sanirim dedim 😀
1 yılEvet. Mesela çok eski bir film izledim. Kadın her anlamda o kadar güzel ki.. Sevgileri, diyalogları, bakışları hepsi de gerçek. Hiç aşkı görmemiş, sevilmemiş biri bile o duyguyu okuyabilir sahneden. Sadece oyuncuların yeteneği için de demiyorum, belki gerçekten aşktı belki rol yapıyorlardı. Ama doğal ve samimi bir sevgiydi. Böyleydi de aslında. Karakterleri kusursuz gösterme derdinde değildi mesela, bazı sahnelerde kızıp ne yapıyorsun diyorsun ama bir insan olduğunu hatırlatıyorsun kendine. Eskiye dair çoğu şey güzeldi..
10 Yorumlaİnsanlar beğendiği kişiler adam olsun istediğim şeyleri yapsın diye değiştiririm umuduna hayatına sokuyorlar bazı kişileri, o istedikleri kişide bir başkası için bunları düşünüp onla oluyor, herkes herkesin sevdiğiyle ama kimse kavuşamıyor, birbirini gerçekten beğenip isteyen kişi sayısı binde bir falandır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılŞimdikiler hepsi soğan erkeği soğan kadını hemen ufak şeyde çantasını alıp baba evine dönüyor hiç mücadele etmiyorlar nerede o eski sevgiler kuru ekmek yiyenler boğaz tokluk her derdi beraber paylaşan gerçekten böyle sevgi istiyorum şimdikiler zoru gördüm hemen tırsıyor,
20 Yorumla
1 yıleski aşklar tarih falan olmadı eskiden alternatif azdı
şimdi heryer kız dolu hal böyleyken erkek nüsveddeleri diğer alternatife yöneliyor eski ile yeni aynı olayın tarihçesini incelerseniz bana hak vereceksiniz22 Yorumla- 1 yıl
Heryer erkekte dolu
- 1 yıl
sorun onlarda zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılNe yazık ki artık insanlar bırak duygu paylaşmayı aynı ortamda aldıkları nefesi paylaşamayacak kadar tahammülsüz olmuşlar. Yani sanırım artık sevgi bir heves meselesi. Oysaki ben heveslik değil son nefeslik biri olsun istemiştim. Ama sanırım çok şey istemişim
20 Yorumla
1 yılEski aşklar daha gerçekmiş sanki zaman geçtikçe anlıyor insan. şu an insanlar çıkar uğruna aşk yaşadıklarını zannetmeye başladı. Kimse kimseyi çekmek istemiyor.
Profilime girip sorduğum soruya düşüncelerinizi belirtirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkür ederim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılTarih kitapları bile yazmıyor artık. Mars aşık olduğu kadın blueseanın gözlerine kaçan sapan çöpünü çıkarmak için kılıçını çeker birden karanlıklar içinde bir çift göz parıldar bu blueseanın kedisidir ücretsiz okuma bitmiştir kitabım sattışa çıkmıştır lütfen almayı unutmayın 😂😂😂
10 Yorumla
1 yılHerkes karşısındakinin görüşüne göre, renk değiştirir olmuş. Kimsenin bir çizgisi yok, kimsenin bir gidişatı iyi değil. Amaçlar hep neresi olduğu belli.
Daha önce buna benzer bir soru sorulmuştu cevabımı bu şekilde vermiştim. Tekrar bire bir aynısını yazıyorum.10 YorumlaEski aşklar, zamanla birlikte değişir ve genellikle anılara dönüşür. Bazı insanlar için bu aşklar, geçmişin güzel bir parçası olarak kalırken, diğerleri için dersler ve deneyimler sunar. Eski aşklar, kişisel büyümeye ve gelişmeye katkıda bulunabilir.
Zamanla değişen duygular, ilişkiler ve hayat koşulları, eski aşklara bakış açısını etkileyebilir. Kimi zaman bir ilişki sona erdiğinde, o aşkın anıları değerli hale gelir ve insanın yaşam yolculuğunda önemli bir yer tutar. Sonuç olarak, eski aşklar tarih olmuş olabilir, ancak hatıraları ve öğrenilen dersleri yaşamda yer etmeye devam eder.
10 Yorumla
1 yılEski aşkların tarih olması bile tarih oldu artık. Tüketim çağında sadece materyal tüketmiyor insanlık, insan da tüketiyor. Seçenek çok olunca hangisi acaba açgözlülüğü yapıyor. O olmazsa başkası var çünkü ama kaç tane insan gibi insan kaldı onu hiç düşünmüyor tabii
10 Yorumla
1 yılsevsen sevilmiyosun sevmesen seviliyorsun değere biniyosun, saçma sapan davranışlar taktikler oyunlar aynı ciddiyeti samimiyeti bulmak zor kimin gönlü kimde belli değil doğal olarak çok sevsende güvenip aşka teslim olamıyorsun.. olmaması daha sağlıklı, karşılıklı saygı sevgi ve güveni yakalayıp o bağla yuva kurmak en iyisi
10 Yorumla
1 yılSadece aşklar mi? tarih oldu her şey önemini yitirdi. maksat bir şeylerin olup bitmesi değildir. Her yeni eskir her şey bir gün son bulur. önemli olan nasıl son bulduğu, önemini yitirmeden benliğinden çıkmadan biten her güzel dr çünkü o duygu aslında bitmemiş yerini başka bir duyguya bırakmıştır...
Aşkın zamanla sevgiye bıraktığı gibi.
😊10 YorumlaYatak odası oldu tanışıyorsun iki lafından sonra cinsellik konusu açılıyor evet eski aşklar tarihte kaldı önceden utanmak vardı kızarmak vardı güzel vakit geçirmek vardı şimdi acaba nasıl yatağa atsam diye kafada 40 tilki dolaşıyor kadınlarda desen erkeklerin yerini kadınlar aldı kaçan kovalanırdı şimdi serbest piyasa alan razı veren razı🤷🏻♀️
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılSaygı, sevgi, samimiyet bunlar bende var yani eski aşklardanım ama şimdilerde menfaat, çıkar ilişkileri olduğu için bende artık kimseyi hayatıma almak istemiyorum, çıkarsız ve menfaatsiz bir aşk 🫶🏼 ✌🏻
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPara varsa sevgilin oluyor para yoksa annen bile sevmiyor
32 Yorumla- 1 yıl
Doğru 😅
Cevap sahibi1 yılBak işte herkes beni teyit ediyor... şu ortamda da erkeklerin kadın tabiriyle Erko luklarına kimse laf edemez
Bence evet çünkü artık ilişikleri kurmak artık kolay! Kolay olduğu içinde hızlı yaşanıp bitiyor. Eskiden ne telefon vardı ne her dakika mesajlaşmak. Eskiden zar zor mektupla bir şekilde iletişim kuruluyordu. Sabır, özlem, zor şartlar vardı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılYine süper soru sormuş bu hanımefendi, çoğunlukla bildirim ile sorularına düşüyorum. 😄
11 Yorumla- 1 yıl
😅👏
Biri yok ama derim niye demeyeyim. Eski aşklar da tarih olmadı, sadece insanlar aşk maskesi altında ya materyal şeylerin peşinde ya da cinsel şeylerin peşinde
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saygı olmadığı için, bizler şimdiki toksik ilişkiyi aşk sanıyoruz. Bir kadının erkeğine olan sevgisini gösterme şekli saygısıdır. Bir erkeğinde merhameti ve şefkati. şu an ilişkilerin çoğu toksik.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tarih oldu, Yalan oldu maalesef.
Seninle bir ekmeği bölüşürüm diyenlerin sayısı milyonda BİR kişi anca çıkar.
O yüzden Evlilik yaşı da ilerledi, Boşananların da sayısı çoğaldı maalesef10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. "Yamalı pijama, don, gömlek, fanila," Eskiden
https://www.youtube.com/embed/ngPWhGM2fiE10 YorumlaGitti evlendi şimdi başkasıyla bölüşüyor ekmeğini. Birde dediğine göre hala bana aşıkmış. Yersen. Artık bende her şey fifty fifty. şu an başka bir kişi var hayatımda memnunum. Çok seviyorum. Mutluyuz
12 Yorumla- 1 yıl
Uzak dur derim
Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Şimdiki sevdalıklar kakara kikiri diyor Cimilli İbo
20 Yorumla
1 yılGüvenilir bulduğum biri var aylardır ama aşık değilim.. Galiba lisedeki sevgilime aşığım ama ona hiç güvenmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Eski aşk diye bilinen yok şimdi internet vb var herkes daha sosyal vb herkesin gözü dısarıda eskiden bu imkanlar yoktu şimdi herşeye imkan var
10 Yorumla
1 yılYok şimdi ki kızlar sadist manyak ya da paralı seviyor. Bir hurma bir hırka bir de kuru çula razıyım diyen kız var da biz mi sevmedik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKimse ilelebet payidar olamaz elbet bir gün herkes herkesin yerini öyle ya da böyle bir şekilde dolduracaktır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet insanlar yenilendi ama aşklar eskidi sözler unutuldu ve hayaller yıkıldı bunları kabul etmek zorundayız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılKapitalist sistem insanları bireysel menfaatçi ve egoist birer canavara dönüştürdü. Bu nedenle her şey maddi değerler uzerinden ölçülür oldu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk diye bir şeye inancım yok, kaybedecek zamanım da yok. Bir ekmeği bırak kırıntıyı bile bölüşmek istediğim kişiden ihanete uğradım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılVar şu an. bu dediğin biraz da karakter meselesi ben o potansiyele biriyim ama karşımdaki benim huzurumu bozarsa o zaman o iş olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılNerde azizim eski buluşmalar eski sevgiler çarşıda da buluşup pastanede soğuk çay içmeler kağıt helva yemeler hey gidi hey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAşklar tarih olmaz.
Tarih olan insanoğlunun kendisi.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Eski aşklar tarih olmadı, sadece şimdiki aşklarda saygı ve güven kalmadı o kadar.
20 Yorumla
1 yılSevgiye dair tüm inancımı yitirdim. Artık insanların sevebildiğine inanmıyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Biz de adam gibi sevdik karşı taraf adam gibi sevmedi.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eskide olan her şey güzelmş hepsinin devri bitti
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef eskide kaldı keşke o zamanlar olsaydık. Bu devir hiç bana göre değil. Bu devirde hiç bir kızında seninle bir ekmeği bölüşmeye razıyım diyeceğine de inanmıyorum. Kimseye de güvenmiyorum. En güzeli yalnızlık!!!
19 Yorumla- 1 yıl
Valla 1 saat önce başka bir soruda ekmeğimi bölüşmeyi yazdım ben. Sizin tezi çürüttüm :)
- 1 yıl
Bana denk gelmiyor. Ne diyeyim ki
- 1 yıl
Merak etme bana da bunlara değen denk gelmiyor
- 1 yıl
@mmockingbirdd ben vazgeçtim artık. Bir de zaman geçtikçe ne hisler kaldı ne güven ne başka bir şey gökten zembille inse güvenip sevemem
- 1 yıl
Güvenmek çok önemli bende beceremiyorum eksiltmişler bizi.89-90lardan sonrası genelde anlarsın ya değişik tipler. Son nesiliz gibi geliyor bana :) Bizi de tüketmişler...
- 1 yıl
@mmockingbirdd Aynen öyle bizim nesil harcandı ya :(
- 1 yıl
Ekmeği de kestim yemiyorum yine olmuyo yine olmuyo 🙈
- 1 yıl
@mmockingbirdd :D olur olur sabırlı ol :D
- 1 yıl
istemiyorum, kalsın
1 yılYok maalesef daha bulamadım ama çıkar karşıma elbet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,4b cevap paylaştı. Sanki devir değişti evlenenlerin yarısı boşanıyor bir terslik var
10 Yorumla
1 yılBence de eski aşklar tarih oldu sevgi saygı eskisi kadar yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Keşke olsaydı ?
Ama kader treni hızlı gidiyor
10 YorumlaEskiden daha samimiymis. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli degil
10 YorumlaAçlıktan kırılmam gerekse bile yese verdiğim ekmeği ne güzel olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılKalite hep günceldir. Gerçek aşklar her zaman zirvede huzur ve sevgiyle yaşar
10 Yorumla Evet tarih oldu maalesef, keşke hak eden bir kadın olsa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılEski aşklar tarih olmadı da galiba şartlar ve zaman kötü bir hal aldı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yıl@istanbullubeyyyy3452 bir ekmegi bolusrmusun benimle senden duyayim 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Bölüşürüm tabi
- 1 yıl
@İstanbullubeyyyy3452 ne zaman :)
- 1 yıl
Bu dünyada nasip olur mu bilmem
Bir elmayı bölüşmeye bile razıydım. Ooo trilyonları bölüşemiyolar şimdi 🥴
10 YorumlaAşk diye bir şey yoktu ki tarih olsun
Aşk dediğin şey bir aldatmacadan ibaret10 YorumlaMillet bir gülümsemesini zor paylaşıyor! Ne ekmeği ne sevgisi…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılöyle biri yok diyende yalan ediyoo o aşklar eskide kaldi
10 Yorumla Eskisini 13 sene once yasadim. Tekrar yasayamam bence.
10 YorumlaMaalesef
Çöpten ekmek bulsa
onu bile paylaşmaz bazıları10 Yorumla
1 yılEvet o hataya maalesef ki düştüm şuanki ilişkiler tamamen satranç gibi bir oyuna dönüşmüş durumda herkes birbirine zarf atıyor hamle yapıyor kimse saf sevgi için uğraşmıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef öyle birini bulmak çok bu devirde kendini hadi ordan durabilen kızlar kalmadı ne yazık ki o yüzden aşklar yalan oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde kalmadı
Cevap sahibi1 yılKızlar beğendikleri erkeklerin altına yattiyor biz bakire erkeklerin suçu ne
Eskiler daha güzel seviyomuş bu bir gerçek ama tarih oldu da diyemeyiz, samimi aşklara haksızlık olur. Ekmeğini paylaşan, hastalıkta, sağlıkta hep yanyana duran sevdicekler tanıyorum 🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz öyle sanki
sevgi kavramı kavramı bozuldu
10 YorumlaGüvenemiyoruz artık aşk mı var ortada tam için kıpır kıpır olucak sus lan manyakmısın diyo insan kendine mecburen
10 Yorumla
1 yılAsk diye bisey kalmamis cinsellik var artik aldatmak var artik para var artik, tip yalan bahaneler var..
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem