Hani ortak hayaller kurduğun, ortak şiirin, şarkınin, kitabın olduğu, hani zamanında size özel olan bir anın hatirlatici bir esyanin oldugu.. Hadi kişiler unutuldu anlar unutulur mu? Yaşanan hisler?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani ortak hayaller kurduğun, ortak şiirin, şarkınin, kitabın olduğu, hani zamanında size özel olan bir anın hatirlatici bir esyanin oldugu.. Hadi kişiler unutuldu anlar unutulur mu? Yaşanan hisler?

Ne yaşadığına ve nasıl yaşandığına bağlı. Belki tamamen unutulmaz ama her anda hatırlanmaz. Kalbinin bir tarında her zaman özel bir yeri olur insan için. Bazılarının ise esamasi bile okunmaz. Sende nasıl bi etki yarattığı ile alakalı bir durum tamamen bu olay.
Ne anılar ne de kişiler unutulur aşk yolunda.
Hüzünle karışık mutlulukların dudaklardaki tebessümde birleştiği zamanlar. Temelinde sevgiye dair yaşanmışlıklar barındıran her an ölümsüzdür insan için.
Unutan kendini sorgulasın.
Muhteva daha büyük önem arz eder. Daha yoğun hissettiğin kişi ile olan bir dest-i izdivaç kişiyi geçmiş düşünce ve hislerden korur inşallah.
Mümkün değil. O yüzden kiminle ne yaşadığına dikkat etmek gerekiyor ki geçmiş acı dolu anılardan ibaret olmasın.
Cevap
8Cevap
ben unuturum evet.. sonuç olarak eskide kalmıştır.. ve bir kadın beni sevmiyorsa sevgimin değerini bilmiyorsa hatırlamanın anlamı yok
İllaki birşeyler hatırlatır.. Ama biz unuttuk zannederiz..
Kişiden kişiye değişir az önce birisi evlendiği halde eski sevgilimi özlüyorum diye başlık açmış.
Sorum ona istinaden açıldı.
Unutulmasa da etkisini yitirir, hafızada yer kaplamaya devam eder sadece... Açıkçası etkisini yitirdikçe de insanın içindeki arabesk şarkı susuyor...
Ben unuturum, geleceğimdeki kişinin yeri rahat olmalı şüphe veya içine kurt düşürecek bütün etkenleri de yok ederim. Ayrıca gerçek olsalardı bitmezdi..
Duygular tamamen unutulur ama hatıralar kalır. Bir yerden sonra hisler bile aslında anılara yöneliktir ama kişilereymiş gibi yanıltır.
Sanırım hayır. Çünkü kalpte vefa, denizde su.. bitmez. Vefalı bir kalpte sevdiğini asla unutmaz, unutamaz. En azından bence
Ona benzeyen birisini aniden görünce kalbim bir anda hızlı atmaya başlıyor, o olmadığını farkedince o an çok farklı duygular a kapılıyorum
Bir daha görmeniz mümkün mü?
Mümkün ama görmek istemiyorum. Aşk benim için tehlikeli bir duygu aşık olunca kendimi kaybediyorum o yüzden uzak durmak en güzeli
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin
Hisler unutulur belki de anılar da arada bir kendini hatırlatır belki bilemiyorum.
Bence unutulur
İlk aşkımı hiç unutmam evlendi çocuğu oldu ama unutmadım. Dudağından öptüğüm an zihnimden hiç çıkmayacak be
Unutulur
unutulmaz : )
Esamesi yok.
Evet
Hersey unutuluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?