merhaba, uzun bir yazı ama lütfen okuyun...
Ben güzel bir insan değilim. 3-5 flörtüm dışında hiç erkek arkadaşım olmadı. Yok okul bitsin yok üniversite bitsin işim olsun filan... besbekar kalmıştım.
1.5 sene önce komşum aracılığı ile eşimle tanıştım. 6-7 ay görüştük, ben devlet memuru olduğum için sabittim o benim şehrime taşındı iş bulmaya çalıştı, nişanlı kaldık falan filan. Yani hepi topu 1 yıllık evliyim 6-7 aylık süreçte bu kadar kötü kalbi sıkışık hissetmemiştim. Yolunda gibiydi her şey
eşimin temizliğini yapmak, yemeğini yapmak donunu yıkamak için varım gibi hissediyorum.
çalışan birisiyim bazen eşim benden önce eve geliyor mesela. İnsan ocağa makarna koymaz mı? Bi salata yapamaz mı ya? Diyelim yastık yere düşmüş kaldırmıyor. Ben almasam ölene kadar durur o yerde. Temizlik yapıyorum yerleri siler misin diyorum. tamam diyor o kadar. sadece diyor. icraat yok.
ben sabırlı, " kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeyim" diyecek birisi değilim. Kavga ediyorum... yeri geliyor kapıyı çekip çıkıyorum. Gidiyorum kahvemi içip geliyorum geri eve... Bunu yediremiyor galiba kendine ezik büzük bişi olayım istiyor. Olamam.
hadi onları geç insan daha yeni eşine bi aşkım canım demez mi? Çok nadiren canım filan diyor adımla sesleniyor hep. Sevilmek istiyorum sadece sevgiyi hissetsem o yastık batmayacak gözüme... Madem beni sevmiyorsun, uyuşmadık, elektrik alamadın biz niye evlendik diyorum. yo seviyorum diyo... Ben hissetmiyorum diyorum bişi demiyor... Ayıp olmasın diye aile baskısı yüzünden evlendi galiba cidden bunu düşünüyorum yani 😐.
Ben hayatımı zehir etmesine katlanamıyorum.
Lütfen konuyu cinsel hayata getirmeyin. Evet bana göre yeni evli bi çifte göre olmayan bi ilişki hayatımız var ama sormayın lütfen bunu. Zaten yukarıdakiler olmadığı için bu yok. sorun buysa söylesin. Ben sordum. defalarca sordum.. Bu konuda uzmanlar var doktorlar var gideriz. Ayıp değil bişi değil. Dünya alem biliyor zaten kadın erkeğin nasıl bir araya geldiğini... Artık bebe avutur gibi her şeyi ben soramam. Söylemeyi bilsin bi zahmet.
Konuş söyle gibi saçma tavsiyeler vermeyin. bunların aynısını ona da dedim. Seninle mutlu değilim olmuyor Böyle neden bana böyle yapıyorsun hatam ne diyorum.. Hani kendime çeki düzen vereceğim yok bişi diyor.
bu arada onda öyle çok yakışıklı değil. Aramız 4 yaş. meslek olarak denk sayılırız. maaş farkımız yok. Yani 2-3 bin bişi yüksek alıyorum ben. dine bağlılık konusunda da aynı sayılırız. Yani o da ben de dinine bağlı değiliz. Hani sorun farklı kafa yapısı da Değil. annesi ile de aramda sorun yok. Yani aramızı o bozmuyor zaten başka şehirde kadın ama beni arar sorar. severim kendisini... Ben ne yapacağımı bilmiyorum, seviyor muyum bilmiyorum, boşanmak istiyor muyuml bilmiyorum... Sadece yoruldum sadece o gün komşumuza "olur çay içelim" dediğim için pişmanım...
Lütfen bi akıl verin kendi arkadaşlarıma dert yanamıyorum anonim olarak daha rahat döktüm içimi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer