Yeni evlendim eşim?

27 yaşındayım ve eşim 22 yaşında. Yeni evlendik 9. günümüz bugün. Buraya sırf bunu sormak için kaydoldum. Soruya geçelim. Eşim biraz utangaç. Onunla o 17 yaşındayken tanıştım. O kadar masumdu ki hala da öyle. Çocuk gibi çok şirin. 1.60 boyu kahverengi uzun dalgalı saçları, kocaman kahverengi gözleri uzun kirpikleri, küçük burnu, zayıf ve bembeyaz teni. Baksan 22 yaşında değil de 13 falan dersin o derece. İlk tanıştığımız da 17 yaşında olduğuna inanmamıştım. Hareketleri de aynı şekilde. Süt içer her gece yatmadan önce. Jelibonu çok sever. Yıldızlara hayran. Ama daha hiçbir şey yaşamadık çekiniyor ve ona garip geliyor. Öpüyorum sarılıyorum sürekli kucağıma alıyorum. Kucağı çok seviyor söylemese de farkındayım. Çünkü hemen kedi gibi uyuyor saçlarını seviyorum. Banyo yaparken korkuyor. Hep kapının önünde oturup bekliyorum onunla konuşuyorum. İkimiz de üniversite mezunuyuz o da çok çalıştı bende. Bilgisayar mühendisiyim. Bu yüzden ikimizinde hayatında sevgili olayları pek olmadı. O utangaç olduğu için bende ders çalıştığım için. Her neyse asıl soru çok uzattım. Eşimin o çocuksu halini çok seviyorum ama artık benim olmasını istiyorum. Çok büyük bir beklentim de yok. Sadece vücudunda istediğim yere dokunabileyim istiyorum. Onu korkutmadan nasıl alıştırabilim?
Yeni evlendim eşim?