Seksi, fazlaca kadınsı, gösterişli hasta olursanız geçer canım doktora git diyen
Bebeksi, ufak tefek, şevkatli, kıpır kıpır, hasta olursanız kıyamam ben sana diyen çorba yapan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihim zeka ve çok yönlü bakış açısını da eklersek ilki olurdu.
Mesleğim, kişilik yapım, hayata bakış açım gereği hobilerimde ve hedeflerimde ilerlemek bana başka hiçbir şeyin veremeyeceği kadar motivasyon veriyor ve duygusal ilişkileri realistik bulmadığımın vardım.
Karşı cinsle ilişki benim için arkadaşlık ve cinselliğin birleşiminden ibaret fakat bu durumun önceliği bende gerçekten düşük çünkü yüksek yoğunlukta hedeflerime ve hobilerimde ağırlık vermek ve sonuna kadar üretmek, hayatın felsefesini yakalayıp yaşamla bütünleştirmek benim uzun zamandır aradığım gerçek kişiliğim ve bu hususta kendimi tamamlanmış hissediyorum.
Ülkemizde çok az kişi gerçek anlamda felsefesini derinlemesine yaşayarak üretmenin ve hobilerini keşfetmenin önemini fark edebildiği için bu detaya değinme gereksinimi duydum. Kısacası birinci seçenek tercihim olurdu; çünkü uzun uzun sohbetler içeren, tutarsız duygu yoğunluklu ve mantığa çok uzak ilişkiler bence gerçekçi değil ve olması gerekenden çok daha fazla zaman tüketiyor... Bu yüzden birinci seçenek.
Cevap
5Cevap
aşık olduğum kadını seçerim sadece
Güven veren seksi
Tabi ki ikinci
Niye seksi kadın istemez misin
Seksi olması tek başına anlam ifade etmez. Anlayissiz gaddar acımasız kadın sevmem. Varsin seksi olmasın ama kalbi daha seksi olsun yeterli. Ne yapayim kendi seksi ama ruhu kalbi taşlaşmış birini.
Ortası
Bebeksi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?