Burası incel doldu engelliyorum ama bitmiyorlar napim?

Nereye baksam bunların soruları yorumları bide hep kadınları suçluyorlar hep kadınları kötülüyorlar hep kadınlara laf atıyorlar ne kadarı madur ve absürt olsa da son olaylar yüzünden bile kadınlara suç atıyorlar şaka gibi haha bide sürekli aynı argümanlar neymiş iyi adamlar seçmiyoruz sadece tipe veya paraya bakıyoruz ulan etrafımda çoğu kadın adam gibi adam ile evli ve el üstünde tutuluyor hala yani bunlar nerede yaşıyor anlamıyorum? nerden çıkıyor bu iftiralar? ayrıca sırf bir erkek sessiz sakin evden işe işten eve gidiyor diye adam olmuyor bir erkekte ahlak edep ve kadınlara kızlara saygı sevgisi olmadığı sürece b. k bile değildir benim gözümde cidden anlamıyorum bende kaç kez red edildim erkekler tarafından ama ne kendimden nefret ettim ne de erkeklere sardım çünkü ben kendimi seviyorum ve kendi değerimide biliyorum bunlar ne biçim varlıklar ya ama şunu diyeyim bu ezik kafanızla hiç bir kadın sizi istemez ama bunun cinsiyet ile bir alakası yok kendisine saygısı olamayan bir insana kimse saygı duymaz hayat bu o halde tedavi olun gerçi tedavi olsanız bile değişmez bu çünkü zihniyetiniz karakteriniz kötü tıpkı idolünüz semih gibi siz ne diyorsunuz katılıyor musunuz bide rica etsem bunları şikayet edebilir miyiz kızlar? ancak o zaman kurtuluruz bu kadın düşmanlarından

Burası incel doldu engelliyorum ama bitmiyorlar napim?