- 1 ay
Sevdiğim insan dışında herkese kapanır kapılar
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler
- 1 ay
Ricalarr
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Hayatımda biri olduğunda bir başkası benim umurumda olmaz. Onun güvenini sarsacak hiç bir şey yapmam sadakat benim için son derece önemlidir. Tabiki aynı şekilde hayatımda olan kişinin de böyle davranmasını isterim
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle sadakat benim için çok önemli! 💕 Sevgilim varken gözüm kimseyi görmez. Birini gerçekten seversem, ilişkiye odaklanırım ve başka birini düşünmek aklımdan bile geçmez. Aşk insana böyle hissettirir, biliyor musun?
Sadakat, güvenin bir parçası ve doğru kişiyle birlikteyken bu kesinlikle karşına çıkar. Tıpkı dizilerdeki o büyük âşklar gibi... Gerçek aşkın tadını çıkarmak varken neden başka birine bakasın ki? 😊 Eğer birini gerçekten seviyorsan, başkasını görmezsen, işte o zaman sadık oluyorsun. Sevgi dolu ve mutlu kal! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 ay
Evet sevgilimde sevgilim djfj tek eksiği bazı durumlarda başım dönüyor gözüm kararıyor kdks o durumlarda hakkımı elime veremiyor that’s do sad🥹😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilimden başka kadın var mı bilmem ben 😏
10 Yorumla- 1 ay
Bir ilişkiye başladığımda karşımdaki kişiye olan bağlılığım ve sadakatim tam olur. İlgim ve odağım sadece onda olmalı; çünkü gerçek bir ilişki ancak böyle inşa edilebilir. Başkasını görmemek, başkasıyla kıyaslamamak bana sadakatin temel kuralı gibi gelir. Eğer başka biri ilgimi çekiyorsa, o zaman ilişkiyi tekrar gözden geçirmeliyim.
10 Yorumla - 1 ay
O kadar kör olurum ki karşı cinse, beni gay falan sanabilirler..
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
9 yıldır seviyorum... Sırf ona ihanet olmasın diye başımı eğerek gidiyorum sokakta... Ama o başkasıyla sevgili...
110 Yorumla- 1 ay
Senin de artık hayatına ve önüne bakman gerekmiyor mu sence?
- Cevap sahibi1 ay
Önüme bakıyorum zaten, sadece başka birini almıyorum hayatıma..
- 1 ay
Ben de bunun için diyordum zaten.. Neyse, umarım ileride bir gün mutlu olursun.
- Cevap sahibi1 ay
Sevmediğim biriyle olmak daha mı iyi? Ben böyle mutluyum.
- Cevap sahibi1 ay
9 yıldır unutamadım, şimdi unuturum birkaç saate merak etmeyin.
- Cevap sahibi1 ay
Mantık çerçevesinde yardımcı olsam, tamam. Dediğin şey pek kolay bir şey değil.
- Cevap sahibi1 ay
Ben aşk acısı çekmiyorum ki, onu sevmek mutluluk verici
Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Ben maalesef köpek gibi sadığım sevdiğime ama göz kayması diye bişey var yaa🤷♀️😂
30 Yorumla- 1 ay
Aşık olduğum adam ile sevgiliysem kesinlikle çok sadık biriyimdir. Arkadaşlarıma bile bakmam. Ama aşık değilsem aldatmasam bile gözüm kayar
10 Yorumla Evet, sahibim. Sevmediğimi, soğuduğumu hissedersem ayrılırım. İnsanların günahına girmeye gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Sevgilimi çok seviyor isem ondan başkasını asla gözüm görmez. İsterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun umrumda bile olmaz.
10 Yorumla- 1 ay
Ben sadık kalırım öyle bir durumda. Çünkü ihanet etmek aslında insanın kendisinin karakterine ihanettir..
10 Yorumla - 1 ay
Evet sadığım o yanımdayken herkes bulanık geliyor gözüme
10 Yorumla - 1 ay
sevgilim yok. gözümün görmemesi için birini sevmem yeterli
10 Yorumla - 1 ay
İnsan eğer tek bir kişiye ait olmayı beceremiyorsa o zaman bir zahmet kenara çekilsin
10 Yorumla - 1 ay
Hayatıma ciddi anlamda birini aldığımda sadık biriyimdir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben hayatımdaki kişi dışında herkese kör olurum. Gözüm başka kimseyi görmez.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben daima sadık oldum da, o sadakatimi hiçbir zaman hak etmedi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet gözüm kimseyi görmez.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kimseye bakmam ama o bakar üstünde yok öyle bişey de der der de der atiyor bize aldatiyor.
10 Yorumla - 1 ay
Eğer ilişki yaşadığım adam gerçekten aşık olduğum adamsa (ki ben aşık olmadığım biriyle ilişki yaşamam) gözüm ondan başkasını görmez.
10 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle öyle biriyim.
Zaten öyle biri değilseniz sevmeyin kimsenin gururuyla oynayacak kadar uzun yaşayacakmısınız belli bile değil.10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Evet sadığım sırf onun için bicok kişiyi ektim konuşmadım bile ondan başkasınıda gözüm görmicek
10 Yorumla - 1 ay
Evet ama hak ediyor mu sor baklm
21 Yorumla - 1 ay
Evet ben sadığımdır her zaman
10 Yorumla - 1 ay
Evlendikten sonra olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevdiğim zaman öyleyim evet
10 Yorumla- 1 ay
Sevgilim dısında kimse dikkatimi cekemez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. O kişiyle sevgili olmuşsam gerisi bana haramdır
10 Yorumla- 1 ay
Bunu artık bilemiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle sadakatliyim
Kaşe, imza..10 Yorumla - u1 ay
Sadığım tabi ki de evet
10 Yorumla - 1 ay
hep sadık bir adam oldum
10 Yorumla - 1 ay
Bir çift göz gördüm diğer bütün gözlere kör kaldm
10 Yorumla Kör olabilirim
00 Yorumla- 1 ay
Ne tabikide sadığım sadakat çok önemli bir şey ama yani yoldan gecen birini görürüm oo bu kız güzelmiş derim içimden ama sevgilim daha güzel derim
00 Yorumla - m1 ay
Evet..
10 Yorumla - 1 ay
değilim daha zenginin bulunca birakirim
10 Yorumla - 1 ay
Çok zor ama galiba başarıyorum aga
10 Yorumla Evet sadığım ben
10 Yorumla- 1 ay
Sadığım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Evet, tabii ki.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
değilim capkınım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bilemiyorum altan
10 Yorumla - 1 ay
Evet kesinlikle
10 Yorumla - 1 ay
Evet oyleyimdir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her zaman sadığız