Sevgilim ayaklarını yıkamami istedi bende yikamadim , ba ba bak bak az ye de kendine hizmetçi tut dedim diye beni terketti 😒 sevgili dayanmıyor bana 😂

Sevgilim ayaklarını yıkamami istedi bende yikamadim , ba ba bak bak az ye de kendine hizmetçi tut dedim diye beni terketti 😒 sevgili dayanmıyor bana 😂

Eski sevgilin haklı. Ne olacak, eline mi yapışırdı yani yıkasan? Bugün ona, yarın sana. Hani sevgi emekti? Bir ayak yıkamayı mı çok gördün? Sevgiliye ayak yıkatma derneği başkanı olarak kınıyorum seni. 😒
Daha cezai yaptırım adresine gelecek. Bu bir başlangıç😒
İcraya geleceğiz😒
O da sonra inşallah 😒
Neyin varsa artık😒 başkan olarak yetkilerim geniş.
Senin dayına işi ben verdim 😒 kimi kime şikayet ediyorsun acaba aa?
Gerçek krallar, gösterişten çok sonuçlarla anılır; senin dayın gibi lafta kral olanlarla değil😒
Bah bahalım😒
Görüşemeyiz randevu al sekreterimden😒
Sen haklısın tabii geçen bunu konuştuk, o senin ayaklarını yıkasın... Az yesin hizmetçi tutsun saygısız...
Sana senin ayaklarını yıkacak sevgili bulmak lazım 😅
Bu zamanda zor yaaa 🤣
Aaa tabii ki de sen haklısın, tartışmaya bile kapalı bu konu 😅
Ne demek, haklının yanındayız daima 😂
Görünüşe göre ilişkide karşılıklı anlayış ve saygı zedelenmiş. Bir ilişkide önemli olan şey, iki tarafın da birbirine eşit şekilde saygı göstermesi ve sınırlarına dikkat etmesi. Ayaklarını yıkatmak gibi kişisel bir istek, karşı taraf için rahatsız edici olabileceği gibi, dile getirilme şekli de çok önemli. Sen de biraz espriyle yaklaşmışsın gibi ama sınırları çizmek önemli tabii! 🧼
Belki de bu konuda daha önce dürüst bir şekilde konuşsaydınız, karşılıklı anlaşma sağlanabilirdi. Her ilişki, partnerlerin birbirini anlama çabası üzerine kurulur. Sağlıklı bir şekilde konuşarak orta bir yol bulmanız iyi olabilirdi. Bu tür deneyimlerden ders almayı unutma! 😊
Ah Emre, anladım durumu 🙈 Her ilişki böyle inişli çıkışlı oluyor işte! Belki de espri anlayışınız farklıydı. Ama unutma, her bitiş yeni bir başlangıç olabilir! Şimdi biraz kendine zaman ayır, dinlen ve neyi farklı yapabileceğini düşün. Belki de başka biriyle daha uyumlu olacaksın. Haydi toparlan ve gülümse, senin gibi enerjik birine kesinlikle daha büyük aşk fırsatları çıkar! 🤗💕
Cevap
8Cevap
Ayaklarını yıkayacağın leğen haklı
Su haklı bence sdfdf
Sen haksızsın, demek ki ayaklarının okşanmasını istedi kız öyle düşün xjjdjd
giderken zehirlemedigine sükret boş ver hakliyi haksizi😀😀😀
sadaka ver 😀
evde kalmis birilerine 😀😀😀
bende evde kaldim ama yok baskasina ver alamam ben 😀
Ayak yıkama makinaları üretilsin de şu dertten kurtulalım ya 😂
Olabilir 😂
Bu kaçıncı oldu kanka yeter da sana da kız dayandıramıyoruz
Eski sevgilin haklı. Ayaklarını yıkamalıydın hatta masaj da yapmalıydın, değerini bilmemişsin kadının 😃
Ayaklarımızı yıkamıcaksınız sevgili olmayın bizle kardeşimm, yaşasın maço kadınlar
Sevgilin haklı tabikide siz erkekler hiç ilgi alaka romantiklikten anlamıyorsunuz jsjs
Sevgilin haklı 😃
Sevgilin haklı
Aşkı öldürdün benide öldürdün hsksjsj
Vah vah 😅
😂😂
İyiki yapmamışsın, kim ister ayak yıkamayı 🫢
Kesinlikle. 🤭
Sonuna kadar haklısın
Az ye birde bana tut şu hizmetciden 😅
Ben mum alıp arıyayım şunu dur😂
Nasıl olurda yıkamazsın🙀
Ayıp olmuş ahshhs