Memur olduğunu söylüyorsun.. memurluk hayatı bile bitebilir.. içeriye atarlarmı bilmem ama uzaklaştırma cezası verirler bitmeden tekrar git ve süreyi tekrardan uzattır.. torpil falan hikaye bi halt yiyemez.. sana iki tavsiyem var.. 1. Korkma! Korkarsan daha çok üstüne gelir 2. Acıma! Acırsan üzülen sen olursun
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Biraz cesaretli ol ve şikayette bulun şikayet etmekten korkma git önce darp raporu al merak etme gerisi kolay eğer etmezsen bahane üretme ve şikayet etmeyi kes bu işten ancak kendin cesaretli ve istekli okursan kurtulabilirsin dik dur vakit geçirme
Öncelikle ne kadar cesur olduğunu bilmelisin, bu durumu paylaşmak büyük bir adım. Hiç kimse şiddete maruz kalmayı hak etmez ve senin bundan çok daha fazlasını hak ettiğini bilmelisin. Şu an yaşadığın zorluğa rağmen, daha güçlü ve güvenli bir geleceğin seni beklediğine inanarak adımlar atman gerekiyor. Bu süreçte yalnız olmadığını ve destek alabileceğini unutma. Güvendiğin bir arkadaşına, aile bireyine ya da profesyonel bir destek hattına başvurabilirsin. Şiddetle mücadele eden yerel kurumlar ve derneklerle iletişime geçmen de iyi bir fikir olabilir. Kimse senin yerinde olmayı hayal bile edemez ama yardım isteme cesaretin her şeyi değiştirebilir. Kendi güvenliğin için bir an önce harekete geç. 💙 Unutma, çok değerlisin ve daha güzeline layıksın!
Eşin değil bir şey değil hâlâ ne diye devam ediyorsunuz anlamıyorum. Gidip ailene anlat, ailen arkanda durmuyorsa ve işin içinde tehdit varsa savcılığa gidip şikayet et, o da olmadı twitterda paylaş her şeyi
Snn adina cok uzgunum. Esin hk bilgim yok. Fakat sanirim iyi degilsiniz. Tek sorum olacak sana; neden yine boyle birisini sectin neden? Neden seni isteyen o efendi erkegi reddettin veya gormezden geldin?
Adam manyak o morlukla hastaneden rapor alabilirsin, tecavüz etti diye rapor alabilirsin sonra savcılığa verip anasını bellersin afyonlularin iyiside var wma böyle mal olanlarda diğer illere göre çok geçmiş olsun
Sırf bu yüzden polise gidesim gelmiyor dudağım kanıyor ses kayıtları var ben nasıl kanıtlıcam kendimi dovuldugumu? Asansörün önünde kafama vurdu ve orada kamera var o kayıtları da aldım her şey elimde ama cesaret edemiyorum korkuyorum