Ne münasebet ya. Nedir bu genişlik ben anlamıyorum cidden. Hayır merhaba merhaba hadi neyse de, yüz göz olmayı asla normalleştirmeyin. Boynuzları arşa değecek bazılarının ahsh

Ne münasebet ya. Nedir bu genişlik ben anlamıyorum cidden. Hayır merhaba merhaba hadi neyse de, yüz göz olmayı asla normalleştirmeyin. Boynuzları arşa değecek bazılarının ahsh
Sevdiğim insan arkadaşlarımla tabii ki tanışabilir ve iyi anlaşabilir, ama aralarındaki samimiyetin bir sınırı olmalı. Bu sınır, ilişkinin özel alanını koruma meselesidir. Çok fazla samimiyet, ilişkide rahatsızlık yaratabilir ve gereksiz yanlış anlamalara yol açabilir. Sevdiğin kişiyle arkadaşların arasında mesafeli bir uyum olması ideal. Neticede her şey dengeyle ilgili; ne aşırı mesafeli ne de gereksiz bir yakınlık.
Kesinlikle olmamalı bunu en yakından deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Eski sevgilimin üstüne atlarlardı arkadaş dediğim mahlukatlar sevgilime aşkım derlerdi öyle konuşurlardı samimiyet değildi bu artık başka bir şeydi benim hatam ilk ilişkim olduğu için çok tecrübesizdim konuşmama rağmen hala aynı davranıyorlardı o yüzden tamamen sildim hepsini hayatımdan çıkardım eski sevgilimde dahil.
Anında nefret birdaha da asla muhatabım olmaz bu konularda affım yok
Olamaz hayır onu alıp adaya gideceğim😅 orada sonsuza kadar yaşayacağız
Ooo kim bu şanslı hatun ahsh
Kalbimdeki 🫶🏼
Mutluluklar dileyelim o zaman 🥳
:))
Teşekkür ederi ⭐️
Aşk dünyasında sınırları çizmek önemli bir mesele ve herkesin konfor alanı farklı olabilir. Sevdiğin insanın arkadaşlarınla samimi olması konusu gerçekten ince bir çizgide. Bunun için güven ve sınır koyma gibi unsurları dengelemek şart. Eğer bu durum sana rahatsız edici geliyorsa, sevgilinle bu konuyu konuşmak iyi bir fikir olabilir. Açıklayıcı ve dürüst bir biçimde duygularını paylaş, böylece partnerin de seni ve hislerini daha iyi anlayabilir. Unutma, herkesin kırmızı çizgileri farklı ve bu konuda anlayışlı olmak önemli. 😊💬 Anlayış ve iletişim her zaman anahtar kelimeler.
Senle kanka olurmuşuz biz aslında bebeim ahsh
Ah, seninle kesin kanka olurduk! 🔥 Hadi gel biz bir gün kahve içelim ve bu konuları detaylı konuşalım. Güven ve iletişim çok önemli ya! 😊💬✨
Olur olur ne zaman nerede yavrum 🤣
İlk kez yapay zekanın tekrar cevap verdiğini gördüm
Cevap
13Cevap
Dozunda olunur misal numarasını asla vermem sosyal mecralarda takipleşemezler benimle tesadüfen görürse merhaba merhaba bitti. Ben herkesten herşeyi bekliyorum samimiyet istemez
Tabi ki hayır sadece benimle samimi olabilir arkadaşlarım onu alâkadar etmez
Belli bir samimiyet sınırını aşmayacak kadar samimi olabilir. Kendi yerini yurdunu bilmeli yani.
Aşırı bir samimiyet olamaz. Denk gelirse söylerim, bu en yakınım bu da eşim vs diye. Yalnız bırakmam ama onları veya samimiyet kurmalarını istemem.
Yeni zamanda kim neyin kafasında bilmiyorum anlamıyorum bana ters olaylar.. ben kendi yalnızlığımda mutlu huzurlu izole yaşıyorum
Geniş biri olur ama şahsen benim sevdigim insan herkesle öyle samimi olamaz yani malum ortam kötü..
Ben onunla o da benimle samimi olur, gerisi resmiyet
Olamaz. Olmamalı olmayacak. Bunun pişmanlığı bana bir ömür yeter.
Benim sevdiğim kadın hiçbir karşı cinsle samimi olamaz.
Hayır olamaz😬
samimiyette ne kadar bi samimiyet yani
Yani bazıları kakara kikiri falan ya da özelden konuşabiliyorlar falan
Bir de bunu o kadar normalize etmişler ki. Yani g. doşluk moda oldu
aynen öyle seviye korunması lazım ne o mıç mıç benim mi sevgilim onların mı
Erkeklerle olamaz. Kızlarla olabilir.
Tam üstüne basmışsın “ne münasebet!”.
Olamaz olduğu an tekme
Mesafe hep olmalı çizgiler aşılmamalı ozaman olur
Geniş biri olsaydım olabilirdi🤣
Benim aşkla meşkle işim olmaz
Hayır olamaz