Soruların çoğunda ayrılıp da pişman olduklarını okuyorum.
Peki özleyeceğimizi mi bilmiyor muyduk ayrılıp giderken?
Neden pişmanlıklar hep sonradan?
Peki özleyeceğimizi mi bilmiyor muyduk ayrılıp giderken?
Neden pişmanlıklar hep sonradan?
'Eski sevgili' bazı alışkanlıklar bırakır insanda. Bir zamanlar beraber yaptığı şeyi şimdi tek başına yapmak koyar adama. Fakat hayatına yeni birisi girdiğinde ve eski sevgiliyi aratmayacak nitelikteyse eski daha çok eskir ve unutulur gider :)
Kaybetmeden degerini anlayamiyo insan bazi seylerin.. ya da gelen gideni aratiyo :)
O zaten değişmez gerçek...
biliyorduk ama sırf özlem çekmemek için ayrılmayacak mıyız? bazı duygular özlem duygusundan daha ağırdır, benimde özlediğim biri var, bile bile bitti ama yapacak da bir şey yoktu, bitmesi gerekiyordu bitti yani, bu kadar basit
Eski sevgili özlenmez boşlukta kaldığın için psikolojikmen özlemiş oluyorsun. Onun yerine oyalanacak bir şey bulunursa özlenmez
Ben özlüyorum demedim ki zaten :) Eskisi yenisi tek bende, hep öyle sormuşlar sorularda, demek ki bu insanların alayı boşlukta :)
Doğru diyorsun ama yeni biri yoksa eskisi özlenir mantık olarak da. Teşekkür ederim yorumun için :)
Cevap
8Cevap
Bırak şimdi edebiyat parçalamayıda ;)
Aç bir eminem dinle kendine gel
Bu saatte kendime gelmek için sadece Mahmut Tuncer dinlerim.
Prensipli bir deliyim ben, lütfen :)
eskiyi çok düşünmeye başladıysan yaşlanmaya başlıyorsun demektir. eski-sevgili kelimelerini birlikte kullanmayn çok iğrenç.
Eskiler hep ozlenir , cünkü ilk yasanmislar özeldir.
Bile bile lades. Gerekliydi çünkü emin ol yine o anı yaşasan yine yaparsın ve unutma aşk bitmeden ayrılmak en iyisi
çünkü zamanla özlersin acele işe şeytan karışır :)) ondan düşünmek lazım ayrılırken
anlık karar vermeyeceksin işte hocam ondan sonra özlüyosunuz :D
Gece gece aşkın içine felsefe sokmuşsun
Çok kötü ettim biliyorum ama bir kere de ben saçmalayayım dedim.:)
Delinin teki işte :) Deşifre olmaya değmez, deli der geçersiniz.
Gizem iyidir :)
Sorma ya, sen bana kısaca deli de. Unutma, deli deliyi dakkada bulurmuş.
Nerden biliyon belki ozlememistir :)
Ne içtin
İçmeden böyleyim, içsem daha mantıklı sorular sorardım, emin ol. :)
Teşekkür ederim :)
O 7/24 dinlenir be arkadaş :) Saati yok onun :)
İyi geceler, saygılar efenim :)
Nokta...
Ece senmisin :) ?
Nein :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar