Eski sevgilimi hala unutamadım 4 ay oldu hala çok üzülüyorum ağlıyorum napabilirim bu konuda?(OLAYI OKUYUN LÜTFEN🥺)?

İlişkinin basında o çok istiyordu ben hep temkinliydim o üstüme düştü sonra ben yavas yavas sevmeye basladım o da yavas yavas sogumaya.. ayrıl barıs olduk çok kısa süreliydi hata bende de olabilir dedim yazdım barıstık bu sefer beni sevmedigini hoslandıgını söyledi uyumlu olmadığımızi söyledi ( basta bunu ben diyodum zamanla kendi inandırıp sonra böyle dedi) gercek yüzü çıktı. ayrılıktan 2 ay sonra yazdım çok sevdigimden asırı gururum var kırılmıyor benim dedigi aklıma geldi takipleşiyordukta yazdım ama istemedi dedi ki üni açılıyor ona odaklanıcam ben duygusal olarak özlemedim dedi ben çok üzüldüm çok hayal kırıklıgına uğradım her yerden çıkarttım toplam 4 ay oldu işte ben atlatamadım (aynı ünideyiz ama hiç denk gelmiyoruz ortamlar pek aynı degil) herneyse bu durumda bana tavsiye verebilir misiniz?
Eski sevgilimi hala unutamadım 4 ay oldu hala çok üzülüyorum ağlıyorum napabilirim bu konuda?(OLAYI OKUYUN LÜTFEN🥺)?