Bazıları görünce sinirli sinirli bakıyor iki ihtimal var. Ya bunlar bakarken ben görmedim. ona sinirlendiler.
Ya da kiloluyum diye kendime yazık ettiğim için sinirlendiler
Ya da kiloluyum diye kendime yazık ettiğim için sinirlendiler
Cevap
4Cevap
Bende erkeklere bu şekilde bakıyorum özellikle o son olaylardan sonra erkolardan nefret yeminle
Ya yanındaki arkadaşlarıma kimse öyle bakmıyor. Sanki eski sevgiliymişiz gibi bi sinirle bakıyorlar. Yanındakiler şaşırıyor tanıyon mu diye
Belki sana öyle geliyordur sadece
Mal mıyım ben karşıdan biri geliyor göz göze geliyoruz sinirli bir ifade beliriyor. Bunu fark edemiyor muyum
Kanka onları da yersin diye korkup sinirleniyorlardır
Öyle bi kilo değil aq. Göbek olarak var
Üçüncü ihtimal kızlar normal bakmasına rağmen aşağılık kompleksin olduğu için kızların öfkeli baktığını sanıyorsun bence bi psikologa da git
Knk yanımda arkadaşım varken onlarda şaşırıyor. Tanıyon mu diye soruyorlar
Bence fazla takma insanlar gergin olabilir hepimiz kötü seylee yaşıyoruz emin ol sokakta kimse mutlu değil herkes psikiyatrik ilaçlar la ayakta duruyor çok takma o yüzden
E beni mi buluyo bu
Sen kiloluyum diyon zaten dert etmişsin kilolu olmanı komplekse girmişsin
E etrafımdaki herkes ama herkes kilo ver çok iyi olursun diyo
Sen baya gerginsin kral bence psikologa git milletin bakışını niye takiyon onu da anlamadım ben sokakta yürürken mileti hiç takmam
Tanınıyorumda benim mi haberim yok veya sapığın tekiyim benim mi haberim yok diye insan merak ediyor
Erkek olduğun için de olabilir xnskdnsk son zamanlardaysa yani bu bakış
Boy?
175 176
Kilo kaç
106.
Cafe'de oturunca metroda falan tüm kızlar bana bakıyor diyen değil miydin
Yoo.
Çok kilolusun ondandır
Bakmaları mı. Yok aq hatta göğüs Kasım falan olduğunu sanan arkadaşlar var. Hem göğüs kası hem göbek var diye şaşırıyorlar
Kilolusun boy kilo doğru ise hatta obez sınıfındasın sağlığın içinde kilo ver
Enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle şeyler düşündüğünü duymak üzücü 😢. Kendini kötü hissetmeni istemem. İnsanların neden böyle baktığını tam olarak bilemeyiz ama en önemlisi senin kendinle barışık olman. Herkesin bedeni, görünüşü farklı ve bu da bizi biz yapan şeylerden biri. Kilolu olmak seni eksik ya da yetersiz bir birey yapmaz. Kendinle ilgili ne yapmayı seçeceğin tamamen sana bağlı. Seni sen olduğun için sev ve kabul et. 💕 Eğer bu bakışlar seni rahatsız ediyorsa, belki de o insanlarla iletişim kurmak ya da bu durumu göz ardı etmek iyi bir fikir olabilir. Unutma, her zaman en önemli şey kendini sevmek ve değer vermek! 🌟