Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. değişken Türkiyede bu çok uzunken 6 aydan fazla surerken yurtdışında 3-5 saat sürmez benim olur filipinlerde kilise bahcesinde bile kız bulurm en inançlısndan ama Türkiyede talep çok arz yok , o yüzuden 1 kıza 20 erkek cevap verir. Hani o çağırdığın kızlar nerdeler Osman şarkısı Türkiye için bir gerçek tam gerçeği yansıtıyor , Hakikaten kızlar nerdeler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılİkizler burcuyum çok uğraşmama gerek kalmaz elde ederim
195 Yorumla
Soran1 yılİkizler erkeği öyle mi oluyor?
Cevap sahibi1 yılİkizler her zaman haklıdır ve istediğini her zaman alır
Soran1 yılKorktum
Cevap sahibi1 yılBenim özelimde korkacağın bir şey yok seni elde etmek gibi bir derdim yok ama genel olarak bi ikizler erkeği senden hoşlanırsa çok çabalama o kazanacaktır
Soran1 yılKorktum derken senden korktum manasında değil karşıma çıkacak olan ikizler erkeğide ya bu mantıkla yaklaşırsa diye korktum
Cevap sahibi1 yılGüzelsen senden hoşlanırsa kork o seni elde edecektir
Soran1 yılNormalim ama auram varmış öyle diyorlar
Cevap sahibi1 yılİkizler aurayı sever pp ni açma sakın durduk yere sevgili sahibi olursun
Soran1 yılBenim sevdiğim var zaten :)
Cevap sahibi1 yılSevdiğin mi var yaş kaç 16 mı 🤮🤮🤮
Soran1 yılYaşım 28
Cevap sahibi1 yıl28 mi ciddi misin... kimi seviyorsun bakayım sen bayan aura
Soran1 yılMesai arkadaşımı ://
Soran1 yılÖzgüvenli yahut kibirli gelmiş olabilir auram var demem ama var yani. Dışarıya çıksam muhakkak 2-3 kişi bir şekilde irtibat kurmaya çalışır flortöz konuşur davranır
Cevap sahibi1 yılTamam canım kızma bir şey demedik. Mesai arkadaşın seni seviyor mu
Soran1 yılSen söyle seviyor mu
Cevap sahibi1 yılBence seviyordur ama umarım sevmiyordur
Soran1 yılNeden öyle dedin
Cevap sahibi1 yılBurcumun mesleğini icra edecektim sana yürüyerek
Soran1 yılBen düz mantık biriyim. Anlamam öyle şeylerden 😑
Cevap sahibi1 yılBaya kolaysın yaa tam oltaya gelmelik ben sana nikah bile kıyarım haftaya 😀😀
Soran1 yılAynen. Bence benim beynim erkek beyni gibi çalışıyor. İmadan anlamaz, ima yapmaz, trip bilmez, naz bilmez. Resmen odun gibi biriyim
Cevap sahibi1 yılTrip ve naz yapmıyor musun konum at geldim 🤌🤌
Soran1 yılSence bende onları yapılabilecek kabiliyet var mı
Cevap sahibi1 yılBu özgüvensizlikle yok
Soran1 yılÖyle maaaaalesef
Cevap sahibi1 yılGüzelim çirkinim auram var ya da yok diye net konuşamıyorsun hep öyle derler böyle derler diye bahsediyorsun
Soran1 yılKafamın içinde hep başkalarının sözleri dönüyor. Bu arada çok iyi bir tespit yaptın. Biliyorum kendimi. Sıyrılmaya çalışıyorum bu halimden
Cevap sahibi1 yılSıyrılman zor bu yaşına kadar bunu atlatamadıysan bundan sonra karakterini değiştiremezsin Peki bu durum ne zaman başladı ne neler bunu tetikledi
Soran1 yılÇocukluğumdan beridir yoğun manipülasyonlara maruz kaldım, istismara uğradım, çevremdeki insanlardan sanki hep yanlış davranıyormuşum gibi eleştiriler aldım
Cevap sahibi1 yılAnnen baban seni hep baskıladı mı? Konuşmaya kalktığında fikir ve yorum beyan etmek istediğinde sen sus sen karışma aklın ermez çocuksun... insanlar çocuklarına bir birey gibi davranıp muhabbet edip şakalaşırken sen fırça yemiyim diye sus pus oldun mu
Soran1 yılDaha çok fikirlerimi ve duygularımı önemsemeyerek davrandılar. Yanlış anlamışsın yanlış davranmışsın dediler her ne anlattıysam. Şöyle yapmalıydın dediler.
Şunu sevmiyorum bunu yapmak istemiyorum dediğimde duygu sömürüsü yaptılar. Fikirlerini acıtasyonla ilmek ilmek işlediler
Cevap sahibi1 yılAynı şekilde büyümüşüz empati kurabiliyorum seninle ama kadınların daha naif olmasından mıdır benim bir yerde başkaldırmammıdır nedir bilmiyorum ama bazı şeyleri 20 li yaşlarda aştım çünkü üniversitede evden uzaklaştım bir birey olduğumu farkettim ve yeniden şekillendim orada özgüven yüklendim
Soran1 yılNe güzel ki sana erken yaşta kendine iyilik yapmış, kendi yaralarını saracak farkındalıklar yaşamışsın adımlar atmışsın.
Ben kendime çok geç kaldım farkındayım. Ama pes etmiş değilim sonuçta hala yaşadığıma göre birşeyleri bende değiştirebilirim
Cevap sahibi1 yılTabiki de değiştirebilirsin bir iş sosyal çevre kariyer birşeyler başarmak bu ne olursa olsun araba sürmek bilmediğin bir yemeği yapmak bile sayılır bu tarz irili ufaklı detaylar sana özgüven aşılayıp topluma karışmana yardımcı olacaktır sana kendini bir birey gibi hissettirecektir... Ben küçükken sokak satıcısından haşlanmış mısır alırken bile ailem bana kendi yiyeceğim mısırı seçtirmezlerdi kendileri seçip bana verirlerdi şimdi kaynayan kazandan şu mısırı istiyorum demek bile beni mutlu ediyor
Soran1 yılBiliyor musun dediklerini kısmen de olsa yapmış biriyim. Mesleki anlamda kendisini iyi yetiştirmiş, farklı alanlarda da uğraşlar edinmiş biriyim.
Zaten benim dışarıdaki hissettiğim saygınlık ile evde hissedemediğim saygı geçte olsa beni düşünmeye itti. Sorunun bende olmadığını düşünmeye başladım. Neden evde hep eksikmişim yanlışmışım gibi hissediyorum dedim.
Anne babalarımız kendilerini ne kadar çok beğeniyor o cahilliklerinin çocuğun şahsiyetini nasıl zedelediğini asla düşünmüyorlar?
Cevap sahibi1 yılDüşünemedikleri için cahil diyoruz zaten … bir tahsilim yok iyi bir işimde yok ama el attığım işleri başarmak için o kadar büyük bir inat ve çaba sarfediyorum ki sanki çocukluğumdan travmamdan o zamanki ezikliğimden intikam alır gibi… o kadar çok sosyalleşiyorum ki evdeki yalnızlığımdan ve hiç bir ortamda konuşturulmamamdan intikam alır gibi
Soran1 yılBende sanki intikam alıyorum geçmişimden.. Ama seninle bir fark var aramızda ben kalabalıklar içinde dahi yalnız takılıyorum. Sosyalleşmeyi sevemiyorum, tanıştığım her insan bana travmatik birini çağrıştırıyor
Cevap sahibi1 yılSosyalleşme konusunda çok iyiyimdir hemen etrafımda bir kitle oluşturabilir ortamların vazgeçilmezi olabilirim. Benim kardeşim yok tek çocuğum yani fiilen de manende yalnız büyüdüm ve bu yalnızlığımı kendimi geliştirerek geçiştirdim bu sayede herkes bende kendisinden bir şey bulabiliyor bir konu bir fikir bir şaka replik şarkı sözü ya da muhabbet
Soran1 yılBelki bende zamanla sosyalleşmeyi sever ve kendimi o yönde geliştiririm. Şimdilik soğuk nevalenin tekiyim :/
Beni ilk gördüklerinde bana çekilenler tanıdıkça mesafe almaya çalıştıkça benden soğuyorlar :p
Cevap sahibi1 yılSeni gördüklerinde sana çekilen bir ekip mi var 😀😀😀 şimdiden başladın özgüven fışkırtmaya hadi bakalım devamı gelir umarım
Soran1 yılYine başkalarının cümleleriyle konuşmuş olacağım ;) Desem ki ben yanlış anlıyorum ama kardeşim arkadaşım kuzenim yanımda her kim varsa hep şahit oluyorlar. Sende ne var diyorlar :/
Cevap sahibi1 yılBelki de ürkek çekingen kontrollü tavrın insanların hoşuna gidiyor oturaklı hanımefendi ve güvenilir bir portre yaratıyorsun o halinle
Soran1 yılDoğru düzgün insanların gözüne bile bakmam. Gözlerinden alacağım enerjilerden korkarım. Ve genelde insanlar bundan rahatsız olduklarını söyleselerde gündelik hayatta tam tersine dönüşler alıyorum.
Belkide dediğin gibi bir portre çiziyorum
Cevap sahibi1 yılKimseye bakmayan pek arkadaş çevresi olmayan çekingen kadınlar saygılı dürüst ve evlenmelik kadın olarak düşünülür buda erkeklerin dikkatini çeker ve cesaretlendirir
Soran1 yılEzik, özgüvensiz, geçimsiz olarak görmezler mi yani?
Kendi çevrem beni öyle görüyorda...
Cevap sahibi1 yılbu seni biraz kırabilir ama erkek egemen dayatmasıyla yetiştirilen erkeklerimiz için bu bahsettiklerin eşlerinde isteyecekleri özellikler... ezik: kendilerinin üstünlük egosunu tatmin etmelerine yarar... özgüvensizlik:söz geçirme evde kendini evin reisi gibi hissetme egolarını tatmin eder... geçimsizlik:tartışıp haklı çıkma egolarını tatmin eder
Soran1 yılBen bu coğrafyanın kadına bakışını benimsemiş biriyle olmak istemiyorum...
Kaldıramıyorum onların ne sözlerini ne de davranışlarını...
İlişkiden de erkeklerden de geri duruşumun esas sebebi bu hegemonya...
Cevap sahibi1 yılerkekleri dize getirecek olsan bu işin üstesinden gelecek olsan bence yapardın o yüzden esas sebebi bu değildir ama payı vardır tabiki... esas sebep yetiştirilme tarzı ve bireyselciliğin genlerine aktarılmaması çünkü seni böyle büyüten ebeveynlerde böyle büyütüldü onlar ve onlarda
Soran1 yılAsırlardır bahsettiğimiz yetiştirilme tarzıyla büyüyen, bilinçaltları kadına karşı kirli bir bakış açısına sahip olan bir toplumla ben nasıl başa çıkabilirim ki?
Geçmişte birçok kişiyle tanıştım, tanıştırıldım ve onlarda ki gelenekselci bakışı gördükçe ben kalbimin ısındığı kişilerden bile kaçtım.
Bireyselliğe o kadar aşığım ki toplum normlarına göre belki anormal olarak görülsem bile yıllardır bunu tercih etmekten geri durmadım. Karşımdaki erkekler alanıma müdahale edecek diye sevdiğim insana dahi yakın olamıyorum
Cevap sahibi1 yılpeki ihtimalleri kafanda gerçek gibi yapıp yaşamaktansa deneme yanılma yapsan sevdiğin de korktuğun tipte mi? emin değilsen denesen
Soran1 yılİşte orada haklısın.
Olabilecek kötü ihtimaller için yaşanabilecek güzel ihtimalleri kaçırıyorum belki de.
Cesaretimi toplarsam birgün denememi yapacağım
Cevap sahibi1 yılAlıştırma yapabiliriz istersen :))
Soran1 yılGerçekten zekisin :)
Cevap sahibi1 yılSana da bulaştırmamı ister misin :)
Soran1 yılO kadar kafa patlattık içtimai meseleler hakkında. Sonunda buraya mı vardık?
Cevap sahibi1 yılo kadar kafa patlatmana lüzum olmayan meseleler bunlar varsayımlar fikirler vs oysa gerçeklik var bi yanda da alıştırma şansını deneme "acaba" larının peşinden gitmek daha gerçekçi
Soran1 yılBen sevdiğimin peşinden gidememişim, şansımı onunla denememişim. Hiç bilmediğim biriyle neden deneyeyim?
Cevap sahibi1 yılçünkü hiç bilmediğin :) ve bence baya bi öğrendin o kadarda bilmediğin sayılmam eminimki şurada ayak üstü sevdiğinle katettiğin yoldan daha fazlasını katettik :D
Soran1 yılÇok pissin :/
Burada klavye delikanlılığı yapmak kolay tabii o yüzden bu kadar yol aldım seninle. Gerçek hayatta olsak sende benden nefret edenler kervanına katılırsın
Cevap sahibi1 yılDışarıda yüzyüze delikanlılık yapayım o zaman :))) hem senden nefret edenler kervanına katılıp katılmayacağıma neden ben karar vermiyorum
Soran1 yılDelikanlılık kolay derken kendime dedim sana demedim. Dışardayken yani gündelik hayatta olmayan cesaretimle burada delikanlıca konuşuyorum.
Ayrıca pardon kararına müdahale etmiş gibi olmuşum ama demek istediğim şey sende 99% o kervanda olurdun
Cevap sahibi1 yıl%1 i denemek istiyorum
Soran1 yılNeden?
Niye sana o şansı vereyim?
Cevap sahibi1 yılÇünkü o şansı heba etmiceğimi biliyorsun ve sende o şansı verdiğinde neler olacağını merak ediyorsun
Soran1 yılBiliyor muyum? Nerden biliyorum :)
Evet merak ediyorum acaba ne yapardı diye ama merak ettiğim başka bir şey daha var. Ben birini seviyorum derken bu sana rahatsızlık ya da geri durma gereğini neden vermiyor?
Cevap sahibi1 yılÇünkü ciddi bir durum olmadığını farkettim ilerisi olmadığınıda farkettim gerçekten onu isteyip istemediğini bilmediğinide farkettim
Soran1 yılEe aynı şeyler sana vereceğim şans içinde geçerli olabilir
Cevap sahibi1 yılKafanda teraziye koyduğunda geçerli olmayacağı ihtimali daha ağır basıyor sende
Soran1 yılZihnimde okunuyor sanırım :)
Cevap sahibi1 yılŞeffaf tertemiz berrak bir zihnin var görmek için büyücü olmaya gerek yok :)
Soran1 yılSafım değil mi? Kandırılmaktan da acayip korkuyorum bu yüzden. Mesafeler beni koruyor
Cevap sahibi1 yılSaf değilsin... tehlike görmediğin sürece saf gibi davranıyorsun tehlike sezersen çokta güzel kendini kurtarabilirsin
Soran1 yılSen insan sarrafı mısın?
Cevap sahibi1 yılYooo kabul etmiyorum 😀😀
Soran1 yılBeni tanıyor gibi konuştun da tırstım :/
Cevap sahibi1 yılTanısam? Tırsmasan?
Soran1 yılGizlisin kim olduğunu bilmem gerekiyor. Belki sitede daha önce karşılaştık birbirimizle?
Cevap sahibi1 yılBak bakalım karşılaştık mı daha önce
Soran1 yılYok karşılaşmamışız
Cevap sahibi1 yılBundan sonra karşılaşabilir miyiz
Soran1 yılBilmem ben pek sosyal değilim biliyorsun :) sana takip göndereyim de belki karşılaşırız
Cevap sahibi1 yılSen bana takip gönder ben belkileri çoğaltırım belki
Soran1 yılSadece ben seni takip edeyim şimdilik :)
Cevap sahibi1 yılPeki bakalım ms aura 😊😊
Soran1 yılNe kadar anlayışlısın 🥺 teşekkürler
Cevap sahibi1 yılHassas bir karakterin var özellikle çağımızda kadınların yaşadığı travmatik olaylara baktığımızda hassaslığın 2 ye katlıyordur e öyle olunca dün akşam ki iddialı konuşmalarımı uzun ve güzel cümlelerle değil sessiz bir anlayışla taçlandırmak daha münasip olur gibi
Soran1 yılNe denir hislerime tercüman oldun. Bu coğrafyada daha doğrusu bu dünyada kadın olarak hayatını idame ettirebilmek çok zor. Kendi kabuğunda yaşamak çoğu zaman biz kadınları koruyor. Diğer seçenekler hezimetlerle sonuçlanabiliyor.
Cevap sahibi1 yılBurada mısın
Soran1 yılBurdayım
Cevap sahibi1 yılSabah hesabım dolduruldu yeni açıldı yazamadım kusura bakma
Soran1 yılAaa neden donduruldu?
Bende mesaiden fırsat bulamadım desem yeridir
Cevap sahibi1 yılMesaj attım oraya bakar mısın?
Soran1 yılBenim profil gizli. Sen nasıl mesaj gönderebilirsin ki?
Cevap sahibi1 yılMesajlarına girip bakarsan görürsün nasıl attığımı :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
1 yılÇok uğraşmam uğraşıyorsam rol yapıyorum demektir ve sahte kimliklere bürünmeyi sevmem
12 Yorumla
Soran1 yılAmaç için insan az uğraşır mı
- 1 yıl
Aynı amaçla yanıp tutuşan bakıyorum kimseyi kıvama getirmekle uğraşamam eğer istiyorsa en güzel seks öyle olur
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Uğraşmıyorum onun yerine tek başıma aşk acısı çekiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHer kadını her erkeğe elde edemezsin bazen arkadaş olmak gerekiyor da unutmak gerekir
00 Yorumla
1 yılOlmuyosa zorlamanın manası yok
11 Yorumla
Soran1 yılZorlamadan olmadığını bilemeyiz
1 yılElde edene kadar bağlayana kadar
11 Yorumla
Soran1 yılYılmadan uğraşırsın öyle mi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar istediğime bağlı
13 Yorumla
Soran1 yılUğraşmayı mı?
Karşındakini mi?- 1 yıl
Ben Karşımdakinin ne kadar istiyorum Ne kadar farklı Ne kadar güzel ne kadar değişik şeyler yaşanacak
Soran1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHiç uğraşmam o lar uğraşsın 😀
00 Yorumla
1 yılNe kadar gerekirse
124 Yorumla
Soran1 yıl5 yıl?
- 1 yıl
evlenmek değil mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
sevdiğim için mücadele ederim
başkasını sevemem zaten
Soran1 yılHelal olsun sana. Hiç mücadele etmeyip yenisine yelken açanlar varken böyle düşünmen takdire şayan
- 1 yıl
Senin başına geldi sanırım
Soran1 yılUğraşan vardı ama çok eskidendi. Şimdiki tanıştıklarım güya seviyorlar hoşlanıyorlar ama hiçbir şeye de eyvallahları yok
- 1 yıl
konuşmak ister misin Bu konuyu
Soran1 yılistemem
- 1 yıl
hatırlamak istemediğinden mi
yoksa erkek olarak benimle konuşmak istemediğinden mi
Soran1 yılÖzel konuşmayı tercih etmediğimden
- 1 yıl
Anlıyorum
burada konuşalım o halde
Soran1 yılBuyrun
- 1 yıl
bekleyen senmişsin oldun o mu
Soran1 yılO bekliyordu ama bıraktı sanki
- 1 yıl
Sana göre ne değişti
Soran1 yılNezaketi ilgisi azaldı
- 1 yıl
Sen neden kabul etmedin ya da aranızda soğuk mesele mi var
Soran1 yılBen onun niyetinden emin olmak istedim. Anlamıyor gibi davrandım. Soğuk davrandım
- 1 yıl
5 yıl?
Soran1 yılEvet :/
- 1 yıl
5 yıl emin olamadın mı🤦♂️
Soran1 yıl😱😱
Gönlüm diyor ki benden bir ışık alsa farklı davranacak bu adam
Aklım diyor ki olmaz bu iş- 1 yıl
Ben bunu ayrıntılı konuşmak için özel konuşmak istedim
belki buradaki çoğu erkeklerin tavrı nedeniyle istemiyor olabilirsin
ama konuştukça niyetimi anlayacaksın
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 5 gün falan