Bütün olumsuzluklara rağmen hala vazgeçemediğin bir hedefin var mı?

Bütün olumsuzluklara rağmen hala vazgeçemediğin bir hedefin var mı?

Çok iyi bir yere gelmeyi hedefliyorum ama bakalım
Kalp kırmadan ömrü tamamlamak
Cevap
15Cevap
Bulunduğum konumu korumak en baştaki gayem.. Hayatım için küçük yaştan beri mücadele veriyorum zaten.. Erken zamanda sorumluluk almayı öğrenince insan sanırım daha tamahkar olmayı başarabiliyor.. İş, arkadaşlık, aşk gibi konularda hırs da gerekiyor elbette ama o hırsı kontrol altında tutabilmek de bir o kadar önemli.. İnsanız ve her birimiz doğduğumuz andan itibaren zaten zorunlu bir yolculuğa çıkıyoruz.. Nereye varacağımızı asla tam olarak bilemeden yaşıyoruz.. Keyifli günler..
Artık çabalamiyorum, yapmam gereken her şeyi yaptım. Artik mutlu olmam için ne gerekiyorsa onu yapıyorum. Kendimi seviyorum ve bunu hak ediyorum.
Tüm hedeflerimden defalarca vazgeçtim. Hedefler benden vazgeçecek birgün diye korkuyorum 😂
Mutlu olmaya
Çabalıyorsun ama bir şey oluyor diyorlar ki çektiğin kürekler yerini hiç değiştirmemis. Çabanın, emeğin bir değeri olmamış olduğunu öğreniyorsun
hiç bir yere varmak için çabalamıyorum
akışına bıraktım sadece..
Çaba sarfetsem çoğu şeyi mükemmel şekilde yapabileceğimi bilen, ama buna gerek görmeyen ölümcül insanım.
hedef. dunya tıyatro sahnesıdır ya basrol oynarsın ya da fıguranı. sana verılen sureyı tamamladıktan sonra sahne bıter.
Hedeflerimi ulaşılabilir olarak seçitoeum ve gerçekleştirdiğimde yeniliyorum. Bu sebeple çok uzun vadede olan hedefim olmadı
Olmak istediğim yerdeyim. Bir yere varma gibi bir hedefim yok.
Etliye sütlüye karışmadan adam gibi yaşayıp gideyim yeter bana
Valla varabileceğim bi yer yok ev alamıyom araba alamıyom aldığım para evi anca döndürüyo tv de herifin biri çıkıp ülkede yoksulluk yok diyo garip ya
Bazı şeyleri kara sinek gibi cama çarpıyor çarpıyor ama tekrar deniyorum..
Var hedefim aktif dışa dönük ve sosyal bir insan olmak iyi ve kötü durumu tahmin ederek güveneceğim sağlam temeller inşa etmek
Hiçbir yere varamıyorum para yoksa sen de yoksun bitti
Mezara
Günü tamamlama derdindeyim
Valla saldım ya. Harbi saldım.
Her zaman var. Asi ruhum bedenime sığmaz.
Var, insan kalmaya çalışarak, Yaşamak..😌
Hayallerime
Ölümü
Sadece kariyer
Bence kariyer her şey demek değildir;
Onu anladım zaten de saplantı olarak doğru değil demek istedim…
Umarım kariyerin dediğin gibi oluşur..🙏🏿
Var.
hedefsiz olmazz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar