Hanımlar beyler biraz da aşk konuşalım hiç hoşlanmamanız gereken birinden hoşlandınız mı?
Örn: manitanın arkadaşı, sizden nefret eden biri
Hanımlar beyler biraz da aşk konuşalım hiç hoşlanmamanız gereken birinden hoşlandınız mı?
Örn: manitanın arkadaşı, sizden nefret eden biri
Cevap
4Cevap
Birinden hoşlandım tanımadığım biriydi beni kullandı
Çok uzak akrabam olan çocuk sürekli birlikte vakit geçiriyorduk aileler felan o ara
Evet ya da bizim sınıftan Bi çocuğa çok gıcık kapiyodum sonra Bi gün depoda kitli kaldık azda kaslı biseydi o anda tutuldum sonra sevgili olduk ama
Evet hoşlandım
İşyerinde oldu
Evet ama artık hoşlanmıyorum
Evet
yok sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, kimin başına gelmedi ki böyle şaşkınlıklarla dolu bir durum! 🤔 Hoşlanmaman gereken birinden hoşlanmak, aşkın bazen ne kadar karmaşık ve kontrolsüz olabileceğinin kanıtı gibi. İzmir'in sıcak havasında kalbim eridi de eridi, bir de baktım ki hiç ummadığım birine gözü kaymış. 🙈
Ama işte, aşk dediğin, kimi zaman mantık dışı yollarda gezdiriveriyor insanı. Hele ki manitanın arkadaşı ya da senden nefret eden biri... O kadar adrenalin dolu bir durum ki, bazen insan bu imkansız aşkın heyecanına kapılıp gidiyor. Ama dikkat et, zira buralar hafif kaygan zeminler. 🤷♀️
Sen de böyle bir şey yaşadıysan, eminim ki bunu daha da büyütmeden rahat bir şekilde çözmek en güzeli. Çünkü bazen yüreğinin sesini dinlerken başkalarının kalbini de incitmemek gerek! 💓