En sevgiliyi bulana dek tüm sevdiğimizi sandıklarımız birer öğreticidir bence. Kendimizi keşfetmemiz için onlara değer vermek, yanılmak, hata yapmak," bir daha asla" gibi söylemlerin içine dalmak görevimiz olur. Diğer türlü kıymet bilmek için çiğ kalıyoruz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatımda hiç olmaması gereken birini çok seviyorum. Duygularıma söz geçirebilsem onu hayatımdan atacağım ama atamıyorum. Onun sevgisinden emin değilim. Bana sürekli gizli saklı oyunlar yapıyor. Birgün seviyor gibi yapıyor diğer gün hiç bunu dile getirmiyor. Her gün dünden dahada yıpranıyorum.
Maalesef en güzel zamanlarımda en güzel hislerimi emeğimi güvenimi toplasan üç kuruş etmeyecek birine harcadım değmediğini anladığımda iş işten geçmişti
Olaya hiç bu açıdan bakmadım ben. Kalbimin ve duygularımın peşinden gidip sevdim. Sonu güzel ya da kötü bitebilir fark etmez. Benim için bu duyguyu ne kadar derinden yaşadığım önemlidir sadece.
Elbette 😃 Hayattan soğudum ama sonra kendimi bulmama yetti. Artık sevmem gerekeni seviyor, sevmemem gerekenleri sevmiyorum. 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tam olarak öyle birini sevdim. Beni hiç sevmeyecek, bu kadar ilgili olmama rağmen farkına bile varmayacak ve hatta hiçbir zaman umurunda olmayacağım birini sevdim. Hiçbir şeyin gerçekleşmeyeceğini bildiğim halde de sevmeye devam ediyorum 🚬🚬🚬🚬🚬🚬
Illaki karşılık goremedigim oldu Ama iyi ki de olmuş Tecrübe kazandim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oldu, yaptığı şeyleri bile bile vazgeçemiyorsun. Aldattığını biliyorsun, başkalarıyla konuştuğunu da ama vazgeçemiyorsun. Takıntılı mıyım bilmiyorum ama sesini duymadığım her gün daha kötü geçiyor sanki. O ise sadece "kendine iyi bak." dedi. Ne kadar kolay değil mi birilerini kırıp, incitip sonrada kendine iyi bak demek. Kalp bu acıyor.