Çok sevdiğim bir kız var ama konuşamıyorum nasıl konuşurum?

Şimdi ilk önce benim kızlardan korkma veya konuşamama gibi bir durumum yok. Ve gayette muhabbet ederim ama iş sevgili olmaya geldi mi çenemi bıçak açmıyor. Yani hoşlandığım kıza açılırken heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. ( yeni tanıştığım biriyle tanışma faslını geçtim niyetimi belli ettim fakat konuşamıyorum o da bekliyor bende ortada bişi yok sadece bekliyorum konuşamıyorum konj bulamıyorum ). Veya instagram gibi sosyal medya uygulamalarında kızla konuşurken de aynı olay nasıl konuşacağımı bilmiyorum yani yürümemmi gerek, arkadaşlarımla (arkadaşlarımdan kastım kız arkadaşlarım) konuştuğum gibi konuşmammı gerek ne yapacağımı bilmiyorum yani arkadaşlarımın yanında genelde espri yaparım küfür ederim yani konu konuyu açar ama iş hoşandığım hele aşık olduğum birine gelince yok hayatta konuşamıyorum veya ne konuşmam gerek bilmiyorum. Bu konuşamama huyum yüzüne maalesef ki 1 haftada bitmiş bir ilişkim dahi var. Kızla konuşmuyordum kızda aynı benim gibi çok nadir konuşuyor ara sıra iltifat ediyordum hobilerini soruyorum falan öyle böyle 1 hafta dayandı sonra kız benden hoşlanmadığını söyledi HAKLI ABİ. Yardım edin ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım nasıl konuşmayı devam ettirebilirim lütfen bu durumdan çıkmak istiyorum ne yapmam lazım.

Çok sevdiğim bir kız var ama konuşamıyorum nasıl konuşurum?