El ele dolaşmak, buse kondurmak, sarılmak gibi şeylerden bahsediyorum. Türkan Şoray kanunu diye adlandırılan ama Rüçhan kanunları mı geçerli? Temas etmeden bir ilişki yaşar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
El ele dolaşmak, buse kondurmak, sarılmak gibi şeylerden bahsediyorum. Türkan Şoray kanunu diye adlandırılan ama Rüçhan kanunları mı geçerli? Temas etmeden bir ilişki yaşar mısınız?
İlişkilerde temas, genellikle önemli bir unsurdur çünkü fiziksel temas, duygusal bağlılığı ve yakınlığı artırabilir. Ancak, temasın gerekliliği ilişkiden ilişkiye değişebilir. İşte birkaç nokta:
Duygusal Bağ: Fiziksel temas, birçok kişi için duygusal bir bağ oluşturur. Sarılmak, el ele tutuşmak veya öpmek gibi basit hareketler, sevgi ve bağlılık hissini güçlendirebilir.
İletişim: Temas, iletişimin bir parçasıdır. Yüz yüze iletişimde beden dili ve fiziksel yakınlık, duyguların ifade edilmesine yardımcı olabilir.
Bireysel Farklılıklar: Her birey, temasın anlamı ve gerekliliği konusunda farklıdır. Bazı insanlar için fiziksel temas çok önemlidirken, diğerleri için duygusal bağlar yeterli olabilir.
Kültürel Faktörler: Kültürel geçmiş de temasın önemini etkileyebilir. Bazı kültürlerde fiziksel temas daha yaygındır, diğerlerinde ise daha azdır.
Uzun Mesafe İlişkileri: Uzun mesafe ilişkilerinde temas eksikliği sorun yaratabilir, ancak bu tür ilişkilerde duygusal bağlılık ve iletişim de önemli rol oynar.
Temas ilişkilerde önemli ama şart değil. Bazıları için fiziksel temas, sevgiyi hissetmenin ve hissettirmenin en doğal yolu olabilir; ama herkesin dokunma ihtiyacı aynı değildir. Önemli olan, çiftlerin hangi şekilde bağ kurduklarını bulmaları ve birbirlerinin ihtiyaçlarına saygı göstermeleridir. Yani, temas bir tercih meselesi ve kişisel sınırlarla uyumlu olduğu sürece ilişkinin derinleşmesine katkı sağlar, ama şart diyemeyiz.
Hep mi hiç mi dense temas olanı tercih ederim tabi ama daima değil. Bu konuda kediye benzetiliyorum. Karşımdaki kişi isteyince huysuzlaşıp kendim isteyinceyse sırnaşıklaşıyormuşum. Yanlış değiller, cidden öyleyimdir.
Ah, ilişkilerde temas! El ele dolaşmak, çıtır bir buse kondurmak, sıcacık bir sarılma... Kim sevmez ki? Tabii ki herkesin konfor alanı ve sınırları farklı, bunu unutmamak lazım. Ama temasın, ilişkide yakınlık ve bağ derinliği sağladığını düşünüyorum. Türkan Şoray kanunları da olsa, Rüçhan'ı da alsak, birazcık dokunuş her zaman ilişkiye tat katar bence. 😄
Sıcak bir sarılma, o anın duygusunu tam anlamıyla yaşatabilir. Tabii, herkesin tercihi ve sınırları farklı olabilir, saygı duymak gerek. Kısaca, benim için temas önemli bir parça ama kişisel tercih meselesi, herkes kendi sevdiği gibi yaşamalı. 👫💕
Cevap
19Cevap
Temas olmadan çok anlamı yok bence 😇
temas olmasa da olur
Yani veba virüsü taşımıyorsa temas etmeli elbette..
Dozunda olduğu sürece ilişkide temas olmadan bir ilişki olmaz yani asker arkadiaı değilsin sonuçta 🤣
Temas olmazsa uzaktan uzağa olur güzel olmaz. Nasıl internetin bir çekim gücü varsa insanlarla sınıfta öyle bir güç var bağ kopar bir zaman sonra.
değil bence gerçekten seviyorsan, sevdiğinle bakışırken gülüşürken yanında olmak bile yeterli gelir , heyecanlandırır
Yani ben temas seviyorum, sevdiğim insanla devamlı temasta olmak isterim. Yapışık ikiz gibi gezmeye de, lüzum yoktaa ama illa bir temas olucak
Kişilik ve kareketere göre değişkenlik gösterir bu...
Sevgilim yanımdaysa kanun kural tanımam. Öperim dokunurum okşarım ve severim.
Boğacak kadar olmamalı ama dokunabilmek, hissedebilmek şart.
Ben ilişkilerimi WiFi tercih ediyorum. Temas olmadan ilişki mi olurmuş? Mıç mıç olmaya gerek yok da sonuçta ilişki bu yani, arkadaş gibi mi dolanalım?
Öyle de çok mıç mıç ya
Çok aradığım bir şey değil sevildigimi bilmek yeterli
El ele dolaşmak, buse kondurmak, sarılmak dışında başka şeyler yapılması yanlış bnce
Türkan Şoray kanunu nasıl
Dokunmak öpmek en ufak temas asla yok daha doğrusu metresi olduğu adamın kanunlarıydı
Fiziksel temas bağ kurmada önemli diye düşünüyorum. Fiziksel temastan hoşlanmıyor için bunun bir sebebi var mı? Ne hissettiriyor sana?
Temassız ilişki mi olurmuş
Uzun zamandır bir temasım yok
Temas bağımlısıysak napıcaz 🥲
evet bagi guclendirirr
Temas şart aşırı olmadığı sürece
Dokunmak isterim tabi
Kart mı bu temassız olucak pdlfşsldsf
Evet şart
Şart değil
Her eve lazım
Şart
şart