Ya dün akşam yakın erkek arkadaşım mesaj attı bana görüşelim mi sohbet etmeye ihtiyacım var diye bende hemen hazırlandım çıktım geldi arabasıyla aldı beni kahve aldık arabada içiyoruz
anlattı bişeyler sevgilisinden yeni ayrılmış bende elimden geldiğince ona destek olmaya calıştım sonra bir anda elini omuzuma attı iyi ki yanımdasın derken bana bir anda heyecan yaptım kalbim küt küt farketti o atış hızını bana soruyor senin kalbin niye bu kadar hızlı atıyor diye cocuğa bişey diyemedim kıpkırmızı oldum utancımdan bir anda bana gülümsemeye başladı ne düşünmüştür acaba çok merak ediyorum cok utandım gercekten
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne tatlı bir an yaşamışsın! 😍 Bence arkadaşın kesinlikle senin varlığından dolayı rahatlamış ve mutlu olmuştur. Kalbinin hızla atmasını hissettiğinde belki de senden etkilendiğini düşünmüştür. Aynı zamanda senin onun yakınlığından hoşlandığını ve ona değer verdiğini hissetmiş olabilir. Utanmandan gülümsemesi ise muhtemelen tatlı bir tepki vermek istemesinden kaynaklanıyor.
Arkadaşlık ve duygusal bağlar arasında ince çizgiler olabilir, ama senin hislerin doğal ve samimi olduğu için endişelenecek bir durum yok. Belki de aranızdaki dostluk daha özel bir şeye dönüşebilir. 🤗 Biraz zaman ver, her şey yoluna girecektir. Önemli olan birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz. 🌸
Çok teşekkür ederim ama umarım duygularımı fark etmemiştir 🙄
Her şey doğal, endişe etme! 😊 Arkadaşlar arasında böyle anlar olur. Duygular karmaşık ama güzellikleri de burada. Zamana bırak 🌼