Kısa sürede ailesiyle tanıştırması bana tam olarak amacı ne olmuş olabilir ki? Gönül eğlendirmek olsa ailesiyle tanıştırmaz diye düşünüyorum ki bu beni sevindiriyor.
Daha tanışalı 2 ay oldu ve beni amcası yengesi kuzenleri vesaire kişilerle tanıştırdı konuşturdu. Geçmişinde yapmış olduğu hatalar nedeniyle şu an görüşemiyoruz 3 ay süreliğine temizlenmek istediğini beyan ettiği için. Ondan öncesinde benimle dürüstçe yapmış olduğu hatalarını paylaştı, ve artık evlenip aile kurmak istediğini çoluk çocuğa karışmak istediğini söyledi ve bunun için tedavi görmeye başladığını söyledi. Beni ailesiyle tanıştırdı benden bahsetti diye bir umut ışığı var mı bilemiyorum çünkü daha 2 ay oldu bizim konuşmaya başlayalı ve bütün ailesi beni biliyor.. Buna sevinmeli miyim? Benimle ciddi düşündüğü anlamına mı geliyor?
Daha tanışalı 2 ay oldu ve beni amcası yengesi kuzenleri vesaire kişilerle tanıştırdı konuşturdu. Geçmişinde yapmış olduğu hatalar nedeniyle şu an görüşemiyoruz 3 ay süreliğine temizlenmek istediğini beyan ettiği için. Ondan öncesinde benimle dürüstçe yapmış olduğu hatalarını paylaştı, ve artık evlenip aile kurmak istediğini çoluk çocuğa karışmak istediğini söyledi ve bunun için tedavi görmeye başladığını söyledi. Beni ailesiyle tanıştırdı benden bahsetti diye bir umut ışığı var mı bilemiyorum çünkü daha 2 ay oldu bizim konuşmaya başlayalı ve bütün ailesi beni biliyor.. Buna sevinmeli miyim? Benimle ciddi düşündüğü anlamına mı geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
madde mi kullanıyordu? bunun aynısı Bi hikaye yaşadım
Madde kullanıyordu evet ama bırakalı 3 ay oldu şu an gördüğü tedavi daha çok ahlak din ve tövbe üzerine
sevgilim tanıştığımızda bana bunu söylemişti geçmişimde böyle böyle seyler oldu diye askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırdı. daha 2 3 aylıkken. aradan 1 bucuk sene falan geçti ve tekrar böyle Bi hataya düştü tek seferlik aramız baya bozuldu ayrıldık. tekrar etmeyeceğinin Bi garantisi yok bu konuda tedavi aliyor mu
Ya çok üzüldüm senin adına canım peki son durumunuz nedir?
Evet tedavi alıyor şu an 3 ay daha devam edecek tedavisi sonra bir araya gelince inşallah sevgiyle güvenle ve eski arkadaş gurubundan uzak tutarak onun daha iyi olmasına elimden gelenini yapacam
arkadaş çevresinden baya uzaklaştı uzun senelerdir tanıştığı Bi kaç arkadasi var onlarla az da olsa görüşüyor. annem öğrendi bu durumunu cocugun göeüşmemi istemiyor gizli görüşüyoruz. ama ben Bi yandan inanıyorum onun böyle seylerden vazgeçtiğine. insallah doğruya inaniyorumdur cunku hissediyorum beni cok sevdiğini bu yüzden inancım var ama tekrarının olmayacağına garanti de yok
işinde gücünde biri aynı zamanda. evden işe işten eve ara sıra arkadaşlarıyla dışarda Bi kahve içer yemek yer ondada fotoğraf atıyor. ilgisini eksik bırakmıyor sürekli iletişim halindeyiz ama görmediğim anlari da var bilmiyorum henüz bana bisey yansitmadı. o hissi almadım zaman gösterecek herseyi
Yinede dikkatli ol güzelim dediğin gibi garantisi yok ve maalesef ki biz kızlar kadınların başına ne geliyorsa çoğu erkeklerin madde bağımlısı olduğundan geliyor. Ama kalben inanıyorsan kullanmadığına dair ozaman içini ferah tut inşallah kullanmıyordur.
İşinde gücünde ve devamlı irtibatta diyorsun bu güzel bir şey zaten gözlerinden sözlerinden veya hareketlerinden anlaşılır kullanıp kullanmadığı. Şayet benim görüştüğüm çocuk bana dürüstçe söyledi geçmişinde kullandığını ve nedenini artık tövbe ettiğini daha iyi biri olmak istediğini ve artık evlenip aile kurmak istediğini beyan etti
güzel sözleriniz icin tesekkur ederim. aynı seyleri bana da söyledi ama tekrar öğrenmiştim dediğim gibi ama Şu an İcim rahat size de mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Madde kullanan birinden hayır gelmez
Maddeyi bırakalı 3 ay oldu tedavi görüyor 3 ay devam edecek
3 ayda çok güvenme yıllardır kullanıyordur neticedee
3 4 yıldır evet maalesef ama yanlış arkadaş çevresinden dolayı ve depresyon dan dolayı başladığını söyledi. şu an ki temizlenmek isteği tamamen kendi arzusu olduğunu beyan etti
Hemen evlenilmez en az 1 yıl temiz kalması lazım
Tabiki daha birbirimizi fazla tanımıyoruz bile ve eğer hayırlı olursa söz vakti vesaire olur
İşi var mi peki
Evet işi var hatta maddeye başlamadan önce güzel kazancı falan varmış amcası öyle diyordu
Milletin lafına bakma sen tabiki olumsuz birsey demeyecekler
Yok bakmıyorum zaten ortak arkadaşlarımız var güvendiğim onlarda aynısını söylüyor
Senin gerçek yaşın kaç , onun yaşı kaç?
Benim yaşım 34 onun yaşı 36
E normal o zaman zaten ikiniz de tam sınırdasınız.
Bilmiyorum çok ani birden gelişti her şey ve tam olarak neyin içindeyiz bilmiyorum bile. Yengesi bana gelin adayı olarak hitab ettiğinde onunda hoşuna gittiğini biliyorum
Böyle şeyler uzatmaya gelmez hayırlı olsun
Bana geçmişinde çok hatalar yaptığını artık tövbe ettiğini ve artık evlenip aile kurmak istediğini söyledi. Bilemiyorum benimle gönül eğlendirmek olsaydı amacı ailesiyle tanıştırmazdı heralde dimi ve dürüstçe geçmişinde yapmış olduğu hatalarını söylemezdi
Aslında y*vşağın teki de bakma işte yapacak bir şey yok. Sen aynılarını yapsaydın asla istemezdi seni. Senin gibi safı bulmuş kaçırmak istemiyor.
ya da kullanıp atardı beni ailesiyle tanıştırmazdı.. Artık zaman gösterecek hayırlısı neyse o olsun
Tam bir k*raktersiz. İleride göreceksin gerçek yüzünü. Şimdi göstermez asla
Kimseye guvenme agzin yanar.
Sen yin de dikkat et
Amcasıyla sürekli görüşüyoruz ve benden ailesine çok güzel bahsettiğini söylüyor amcası.. Bilmiyorum kafam çok karışık
Ağırdan al aceleci olma
3 ay görüşemiyoruz zaten hocası telefonuna el koydu yasakmış bakalım hayırlısı
Ne hocası?
Tedavi gördüğü kaldığı yerin hocası dini hocası yani
Ne tedavisi görüyor
Madde kullanıyordu şu an bıraktı çok şükür. Gördüğü tedavi dini açıdan ahlak edep vesaire daha iyi biri olabilmesi için
dergaha mı gidiyor
Hızlı gidiyor
Yaşlarımız geçiyor diye olabilir mi
Yani yine de hızlı
Yas olmus 35 takilma abla