Mezarda bile var çiçek, Beni neden sevmedin?
#Yeterhayeterhayat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mezarda bile var çiçek, Beni neden sevmedin?
#Yeterhayeterhayat
Sevilmek insana yaşamaya dair anlam veren çok güzel bir duygu. Belki de bu dünyada tadılacak en güzek duygulardan biri. Ama bence bu güzel duygunun çok kötü bir yanı var. O da sorumluluk. İnsan sevildiği zaman üzerine bir sorumluluk biner, sevildiği için hayal kırıklığına uğratmama içgüdüsüyle hareket eder bir yerden sonra. Eskiden sevilmek çok isterdim, sevildiğim zaman mutlu olurdum. Ama şimdi sevilmek istemiyorum. İnsanlar bana sevilmenin yükünü versin istemiyorum. Sevilmediğim zaman daha kendim gibi davranıp rahat hareket edebiliyorum. Ama sevildiğiniz zaman bir gözünüz hep sizi sevenlere bakıyor. Kim bilir belki bir gün tekrar sevilmeyi severim.
Ben biliyorum bir keresinde bir kız bana umut vermişti beni seviyormuŞŞ gibi yapıyordu ama çok profesoneldi beni görünce gözlerinin içi gülüyordu diğer erkeklere selam bile vermezdi onu görünce içim titriyordu evet mübalağa yapmıyorum gerçekten öyle kalbim göğüs kafesine çok şiddetli şekilde vuruyordu kalbimin sesini duyabiliyordum hemde elimle dokunmadan günüm onu düşünerek geçiyordu rüyalarımda da o vardı bana kendimi bir şeymişim gibi hissettirimişti AMA AMA KOSKOCAMAAAAN BİR YALAN MIŞ ZERRE KADAR SEVMEMİŞ KENDİ DE İTİRAF ETTİ falan o yüzden galbi bir daha hiçbir zaman birinin beni sevdiğinden emin olamıycam...
Yalan olsa da hissetmiştim o duyguyu tabi bu kadar mutluluğun sonu da bu derece kahır oluyor
Sevilmek öyle güzel bir duygu ki anlatılmaz yaşanır.. Mesele sevilmek değil.. Güzel sevilebilmek.. Sevilmenin nasıl bir duygu olduğunu hislerini nasıl anlatayım ki.. Onu anlatacak bir kelime yok.. Ben bulamıyorum bütün kelimeler o sevginin yanında yetersiz kalıyor..
@oɿƚꙅɘɒm sende öyle güzel seviyorsun ki bitanem bunu anlatacak bir kelime bulamıyorum.. Öyle muhteşem bir his.. Adeta bulutların üzerindeymişim gibi.. İyiki sen sevdiceğim.. 🥰🫠
Cevap
33Cevap
Hayatımın anlamına ipucu gibiydi...
Hiç sevilmeğim için bilemiyorum
Bilmiyorum hiç sevilmedim. ama sevilmek dünyanın en güzel en temiz duygusu olmalı bana göre.. çünkü insanın başına her zaman gelmez
Mezarda bile var çiçek beni neden sevmedin.
Uğruna savaşılıcak bir kadın değilmişim ben. Bana çiçek alınmaz. Sadece bir çiçek konulur mezarıma, o da bana kokmaz..'
Sevilmek güzel duygu nasip oldu bir kere yaşadım... sanki o bir dağ ve ben onun bağrına sığınmışım gibi bir duygu
😥😥
Sevilmek, sıcak bir güven ve mutluluk hissi yaratır. Sevildiğinde, varlığının kıymetli olduğunu ve birinin gözünde yerinin olduğunu hissedersin. Bu duygu, seni koruyan bir kalkan gibi; seni iyi hissettirir. Sevilen biri olup olmadığımı ise zaman zaman hissediyorum ama bu durum sürekli değil. Sevilen biri olmanın güzelliği, her an yeniden kazanılması ve kendini buna layık görmektir.
Sevilmek; kendine değer veren, varoluşu hisseden, özgüvenli pozitif bakışı açısı gören, bu dünyaya ait hissetmesi öz değerli insanlardır..
Bu duyguyu hissetmedim ama genelde çevrem tarafından sakin, çok iyi biri, temiz kalpli biri olduğumu söylerdi.
insan sevdiğinden emindir ama sevildiğinden hiç bir zaman emin değildir
fuzuli
o yüzden ben beni seviyorum 😀
her şey ve herkes sevilmek ister, havadaki bir kar tanesi bile sevgi ister, sevilmeyi bilmiyorum ama sevgi güzel bir şey. 😊🌿
Sevilmek muhteşem bir duygu anlatılmaz yaşanır
Yaşarız inş :(
Amin canım inşallah 🙏🥰🌺
Erkeklerin böyle hisli paylaşım yapmalarını anlamıyorum
Benimle bir ilgisi yok hocam :)
Hocam paylaşımı yapan sensin
Neden? Erkekler odun olmalı diye bir zorunluluk mu var?
Evet doğru haklısın paylaşımı yapan benim ")
@Nightwalk35 hisli şeyler yazmakla odun olmak arasında geniş bir yelpaze var. Neden iki seçenek arasında kalsın erkek?
O zaman başka şekilde sorayım. Erkekler hissiz mi olmalı?
@Nightwalk35 hiç bir insan hissiz değildir ama erkek hisleri ile değil daha çok aklıyla hareket eder/etmelidir.
Herhangi bir zorluk ve ya ani gelişen şok edici bir olayda kadınlar gibi çığlık kıyamet ağıt yerine, akılcı ve mantıklı çözüm üretene erkek denir ya da erkeksi.
Hakaret olarak algılamıyorum ") ama lütfen tartışmayın 😅
Hakaret yok ki ortada. Bir erkeğe hisli demek hakaret değildir. Ben yakıştırmıyorum sadece.
Şimdi hisli davranan erkeksi değil demek hakaret olarak algılanabilir fakat ben öyle algılamam. Sadece tartışmayın ")
Tartışmak iyidir, bir nevi sert fikir alış verişidir. Zarar gelmez.
Yoo ben gayet hakaret olarak algılıyorum şu an. İkimize de hakaret edildi alenen. Ben bir kadın olarak senin dediğine nazaran akılcı ve mantıklı düşünebildiğim için hakaret ettiğini anlayabiliyorum. Peki senin anlayamadığın nokta ne biliyor musun? Sevmek veya sevilmek denen şeyin kadınlara özgün bir şey olmadığı. Yani her erkek senin kadar ruhsuz ve odun değil. Senin hislerinin alınmış olması veya ruhsal olarak problemli olman da bizim sorunumuz değil :)
Yok be😅 kadınsı yapım zarar görebilir 🤣 tartışmalar beni yoruyor
@Nightwalk35 makul şeyler söylediğim halde, bunun aksini söylemek asıl hakarettir. Herkes kendine yakışanı yapar. Dünyanın ne büyük adaleti budur işte, kişi kendi kalitesini konuşması ile belli eder.
Sen hissiz bir erkek olarak duygusuz ve ruhsuz hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin 😂
@VEGA0 herhangi bir sorun karşısında ilk ve acil olarak kadının hareketleri ile erkeklerin hareketleri aşağı yukarı bellidir.
Diyelim ki bir kaza olsun. Genelde karşılaşılan durum kadınların şoka girip en iyi ihtimalle ağlamasıdır, erkeğin ise hızlı müdahele etmesidir. İstisnalar kâideyi bozmaz.
Ne alakası var be nerde anormal davranış varsa siz yapıyorsunuz. Dün önümüzde birden “erkek” bir şahıs ağacı yumruklamaya başladı senin iddia ettiğinin aksine çığlık falan atmadık arkadaşımın elini tutup seri hareketlerle ordan sıyrıldık. Hani madem çok akıllısınız niye toplum içinde böyle aykırı davranışları hep “ erkek “ olan sizler yapıyorsunuz
Gece yürüşcüsü kadın, lütfen yorumunun altına başka yorum yapma. Haklısın :)
@Nâmecnun bal karıştırmayı da unutmasın onu da ekleyelim
@Nightwalk35 😅😅😅çilek katmayı da unutma diycektim de vazgeçmiştim, bal daha iyiymiş aynen jssjj
@Nâmecnun xjdjdj
Aciz maciz ayıp oluyor ama artık :) Tartışmayın demiştim. Buralara geleceği belliydi. Sorumdan gider misin dostum :)
Yahu soru soran sensin, yanıt veren benim, salça olanlar benim altıma gelmiş. Sen altımdakilere söylesene önce.
Sana demiştim ama tartışmaları sevmiyorum diye. Sen tutturdun sert tartışma olsun zihnim açılır dedin. Tartışınca zeka seviyesi düştüğü zaman bu şekil çirkinleşiyor işte insanlar. Demek istediğim buydu yanlış anladın. Uygulamalı olunca daha net oldu sanırım. Uzatma lütfen.
Aaa bana aciz demişş. Senin hiç aynaya bakmak aklına geldi mi acaba? 😂 Senin şu yorumlarini okuyan herkes iq seviyenin analizini yaptı zaten burada :) Hani daha fazla konuşma ki daha fazla batma olur mu :)
@Nightwalk35 tamam
Sevilmek eşsiz duygulardan bir tanesi, çıkarsız olunca daha bir anlamlı. Suistimal edilmeye gelemeyecek kadar da kırılgan ve sahip çıkılası bir his.
Sevdiğim insan tarafından sevilmek bulutların üstündeymişim gibi hissettiriyor..
Sevilmek insana kendini güçlü ve iyi hissettiren bir duygu. En az sevmek kadar önemli.
Sevenlerim var , ailem çocuklarım… daha öncede beni seven sevgililerim olmuştu. Seviyorum dediler herhalde doğruydu 😅 herkes çok yalancı entrikacı ağızdan çıkan laflara inanmak zor
Mutsuzluk kadar normal ya. Ekstra bi heyecanı yok. Sinir yaşarken de o enerjiyi hissediyosun. Kendini sevmeyi başardıysan da sevilmeye ihtiyacın kalmıyo zaten.
Çok sevilme durumu oldu da ben bu konularda ketum olduğum için fazla sevdirmedim kendimi. Genelde asi ve kendi bildiğini okuyan biri olduğum için sevilmediğimi düşünüyorum 😄
Ailenin en küçüğüydüm. Zamanında çok sevildim. Halen de annem sever. Diğer kadınların sevgisi ise menfaatten arı, duru değil. Sevdiklerini söyleseler de inanmamalı.
Hem sevmek hem sevilmek tarifi olmayan mükemmel bir duygu. Sevilen biriyim.
Ailem dışında seven yok. Çok sevdiğim sevgilim tarafından aldatıldım artık hiçbşr şey için inancım kalmadı.
Güzel bi çevre tarafından evet.
Özünde, tekmeyi koyduklarımın da içten içe sevdiğini sanıyorum
Sevilmek çok güzel bir duygu her şeyin o oluyor çocjkken uyandığın o bayram sabahlarına uyanıyorsun seni geçmişe baktığında gülğmsen bir sürü anın oluyor geleceğe baktığında umut oluyor evet sevildim @pembikellerr sevdi beni
İyiki sevmişim seni geç bile kalmışım. Elimi hiç bırakma 🥰ömrüm
Sevdim ve sevildim ama sevildiğimi bilsemde ne yazık ki bunu pek hissettiremediler çünkü bildiğimi düşünmeleri onlara yetti.
Başka ne yapacaklardı
@Hesapsız_Duygular sevgiyi hissettirebilmek, göstermek önemli.
iyide nasıl hemde bu zamanda. mesela neler yapmalı ki sevgisini anlayabilmen mümkün olsun?
İnsan sevmediği sürece sevilmek pek bişey hisetirmiyor, bence. karşılıklı olduğunda anlatılmaz yaşanır.
Sevilmek harika ve çok korunası bi duygu. Sevgiyi kaybetmemek için aldığımız sevgi kadar sevmemiz ve seygiyi korumamız lazım
Sevilmek güzel bir duygu. Tüm dünya karşına geçse de her şeyin üstesinden gelebilirim diyecek kadar kendine bir güven veriyor.
"Bence" Bir İnsan başka insanları ne kadar seviyor ise Kendisinin de O kadar sevildiğini düşünür ya da hisseder.
Bir erkek tarafından sevilmeyi sahte olsa bile tatlım çok şükür 🤣
Ama şuanki beni seven insanların sevgisi bin kat daha iyi🍓iyiki varlar🌺
Aşk anlamında diyorsan öyle seven birine tam anlamıyla rastlamadım kardeşim, seven gelir söyler ve asla bırakmaz 😄
Tarifsiz, eşsiz ve tadına doyum olmayan bir duygu seli. Aşk yanında hiç kalır
Güzel bir duygudur sanırım ben hiç sevilmedim
Bu soruyu soruyorsan sürekli onaylanma ihtiyacı hissediyoruzdur buna gerek yok..
Bilemiyorum o duyguyu çok. Çünkü karşılıksız sevilmedim hiç.
Kadın erkek ilişkilerinde bunu hissedemezsin şahsen. Yaşayanlara sormalı..
Pek sevilmem buna bende sebep oluyorum. Soğuk bir mizacım var. Ama insanlara değer veririm
Yüzeysel olarak sevildim diyelim, ben sevdiğim kadar derin sevilmedim bence
Evet sevilen biri olduğumu düşünüyorum. Aksi çok üzerdi beni, iyi niyetim suistimal edildiği için.
Sevilen ama sevemeyen biriyim çok b. tan bı duygu
Kendimi seviyorum o yeter insanlar çokta fifi benim için
Güzel eşsiz bir duygu, ama karşılık veremedikten sonra biraz yükte olabiliyor insana
çokk güzel duygu çok sevilen birimmiyim bilmiyorum ama sanmıyorum ahahhahaha
İnsanın gönlünde bahar gibi çiçekler acıyor suretı hep gülüyor falan.
Seviliyorum evet.
Güzel de fazlası yoruyor insanı. Galiba seviliyorum evet
Sevilmek çok güzel bir duygu ama herkes sevmesin beni 😂
Zor hatta soğuk terler döktüren ince bir ip gibi zarif bir duygu. hayır ben fransızım.
5. kattaki eve 1 kamyon eşya taşıdıktan sonra sarı kulayla 4 lahmacun yemek gibi bişi
Çocuklarım tarafından gerçekten sevildiğimi hissettim sadece.
Gerisi gerçekten önemli değil.
İnsan sevmek ve sevilmek için yaşar ama bunu tarif edemezsin çünkü hiçbirşeye benzemez.
Zamanında çok güzel sevilmiştim. Sonrası hep yalan geldi.
Aile sevgisini kastediyorsan evet seviliyorum ve seviyorum çok şükür
Bilmediğim bir duygu, bu yüzden tanım yapamayacagim.
Sevilen birisi olsaydım her zaman pozitif olurdum..
Güzel bir duygu, birlikte gezen kediler gibi bir his🐱🐱
Yıkılacağını bile bile üzerine çiçek diktiğim duvarın adıydı aşk. Duvar yıkılmadi ama çiçekte açmadı.
Çok şükür sevilen bir insanım
Çok şükür çok seviliyorum. Hem ailem tarafından hem eşim tarafından... Rabbım hiç birisini başımdam eksik etmesin
Sevgili olarak sevilmem. Arkadas olarak cok severler beni. Ama oburunde yokum.
Sevilmek çok güzel ve kendini özel hissettiren bi duygu
Çok az hissettiğim bir duygu.
nankör olma balım :D
Estağfurullah. Senin zekan yaşının çok ötesinde biliyorum. Herkes zaman zaman boşluğa düşebilir
Geçmese de haberimiz olsun. Yanındayız yalnız değilsin kardeşim :)
Rica ederim kardeşim. Herkes benim gibi olursa benim bir önemim kalmaz heralde haha
Keşke canım keşke. böyle olmasalar bile saygı duyup zarar vermeselerdi yeterdi
Sevmek çok güzel bir duygu
sevilmeyi bilmem ama sevmeyi çok iyi bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?