Aşk İlişkileri Biri sizi merak etmeyi artık bıraktı mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Ay kimse beni neden hiç merak etmiyor kardeşim Bu cümleye katılıyor musunuz? Biri sizi merak etmeyi artık bıraktı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Beni merak eden yok ve olmayacakta 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. kimse beni merak etmez 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Hayır bırakmadı.. Aynı şekilde tam gaz devam ediyor.. 😅 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Bilmem hiç farkinda olmadım. Birisinin beni merak etmesi önemli değil. Kendi kendine yetebilmem en önemlisi. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Fark etmiyor benim için merak eden de aynı etmeyen de aynı 0 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Aynen Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Merakından kuduruyor her gün, daha da kudursun sdfsdfdf 😈🤣👌 0 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Kudursn Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giderlerse gitsinlerhttps://www.youtube.com/embed/l_zCdAHbpcQ 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 😂😂ister etsin ister etmesin pek umrumda değil 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl merak eden olmadı , merak eden olsa bırakamaz 😄 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. + Bilmem belki merak ediyorlardır. 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hiç bir zaman insanların merak ettiği biri olmadım. Olmak için de uğraşmadım açıkçası. 0 0 Yorumla
aragorn Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl katılıyorum. nefret edilince değil umursanmayınca bitmiştir 0 0 Yorumla
Bendiss Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maalesef hala ediyor. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Aynı şekilde karşılık veririm o zaman. 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Bundan emin olamam, bilemiyorum. 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bırakmadı, bırakmıyor vazgeçmeyi hiç beceremiyor. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem sorayım mı shshs 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. canı çıkarcasına sıkılmak istemiyorum. 0 0 Yorumla
500daysofsummer Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. beni merak eden biri var mıdır bilmiyorum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Beni merak eden biri hiç olmadı 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ölüme bile terketti hatta 0 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Evet, arkadaşlarımda ben yaxmadıkça yazmıyor 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bırakalı çok oldu 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. birakmadi 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok doğru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Beni merak eden yok ve olmayacakta
kimse beni merak etmez
Hayır bırakmadı.. Aynı şekilde tam gaz devam ediyor.. 😅
Bilmem hiç farkinda olmadım. Birisinin beni merak etmesi önemli değil. Kendi kendine yetebilmem en önemlisi.
Fark etmiyor benim için merak eden de aynı etmeyen de aynı
Aynen
Merakından kuduruyor her gün, daha da kudursun sdfsdfdf 😈🤣👌
Kudursn
Giderlerse gitsinler
https://www.youtube.com/embed/l_zCdAHbpcQ😂😂ister etsin ister etmesin pek umrumda değil
merak eden olmadı , merak eden olsa bırakamaz 😄
Hiç bir zaman insanların merak ettiği biri olmadım. Olmak için de uğraşmadım açıkçası.
katılıyorum. nefret edilince değil umursanmayınca bitmiştir
Maalesef hala ediyor.
Sanırım öyle @gkhnkcgofficial 😢 ☹️
Aynı şekilde karşılık veririm o zaman.
Bundan emin olamam, bilemiyorum.
Onun sorunu bu bizim degil..
Bırakmadı, bırakmıyor vazgeçmeyi hiç beceremiyor.
Bazen aklıma geliyor ama hesabı gizli
Bilmem sorayım mı shshs
İletişimde değiliz bilmiyorummm
canı çıkarcasına sıkılmak istemiyorum.
beni merak eden biri var mıdır bilmiyorum
Evet kimse merak etmiyor
Bıtaktı mı acaba 🤔 bilemedim
Beni merak eden biri hiç olmadı
Ölüme bile terketti hatta
Evet, arkadaşlarımda ben yaxmadıkça yazmıyor
Merak edenler var
Evet katlıyorum