Böyle sarılsanız imdat diye bağıracağı kadar sıkarak sevmek istediğiniz biri var mı? 🙂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Hayır ben beni sevmeyen kimseyi özleyecek kadar gurursuz değilim. ha ama insan uzak da ki sevgilisini özler o tabi ki doğaldır. ya da arkadaşını özler veya geçmiş duyguları özler. ama tek taraflı sevgi olarak özlemem kimseyi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Var ama bilmiyor kendisi. Aklımda biri var ama emin değilim. Çekinip, korkuyorumdur geçmiş meseleler nedeniyle. Yani sarılmaktan ziyade onunla vakit geçirmek isterdim. Sonra zaten sarılma olur
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Evet vardı ama artık yok unuttum onu
Söyler derler ;
Her derde deva olan sarimsakmiydi sarilmakmiydi.
O zamanlar ona i kadar ihtiyaç duydum ki yaşanan olaylar oldu burası bende kalsın şimdide yatıp kalkıp beddua ediyom haklı oldugum için bu konuda ve gözlerim insaAllah yasattiklarini yasamadan olmuycak
10 Yorumla 🥺 üzülüyorum neden diye sorarsan kimse gelmiyor 😶🌫️
11 Yorumla- Soran1 yıl
Hakkinda hayirlisi olsun💜
C19 aşısı olmamış birini bulursam , anlaşabileceğim birini, ona sarılıcam böyle.
13 Yorumla- Soran1 yıl
Aşı olup olmamasi neden umurunda ki
- Soran1 yıl
Ben yazdim
- 1 yıl
Her ay olduğu gibi ay sonuyu yani ödenmeyi beklemekten canım sıkılıyor ama yapacak bir şey yok maalesef
10 Yorumla - 1 yıl
Evet var tabi öyle bir sarılırım ki hem çok sıkı sarılırım hem zarar gelmez özlemeye bile kıyamadığım kadar özlediğim birisi var o kendini çok iyi biliyor
20 Yorumla - 1 yıl
Var. Geçen sene son kez sarilmistim ona, son kez sarıldığımı unutarak. Unutmasaydım zaten hiç bırakmazdim onu.
00 Yorumla Özlediğim biri var ama içime taş basıp özlemeyeceğim günleri beklemem gereken biri aynı zamanda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anılarım emeklerim dışında hiç birşeyi özlemedim...
10 YorumlaVar ama gelse sarılmam çünkü duvarları o ördü etrafıma
10 YorumlaNe kadar aşk dolu bir insansın
12 Yorumla- Soran1 yıl
🙂
evet var babam gelmiyor gelse sarılıcam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boşwer olsa ne yazar gelecek mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Var tabi ah ulan ah
10 Yorumla- 1 yıl
Vardı şu an yok
00 Yorumla Yok olsaydı gider sarılırdım ndjdjd
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır kimse yok.
10 Yorumla - 1 yıl
Evet var
01 Yorumla- 1 yıl
Ama sevgilim falan değil
Yokkk
00 Yorumla- 1 yıl
Evet var
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Fotoğraf çekildiğin yer beşiktaş sanırım doğru mu?
12 Yorumla- Soran1 yıl
Soruyla alakalı görüşler atın 🙏
- Cevap sahibi1 yıl
Beşiktaşı özledim evet
- 1 yıl
Yok.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Hayır yok
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz