Abisine beni dövdürten ex buluşmaya çağırıyor gideyim mi?

Pişmanım falan dedi ama belli olmaz bu zırzopun sağı solu yemin ediyorum deli etti bu kızlar aramız o aralar kötüydü arkadaşlarıyla konuşurken ben erkek olsam mekan basar kızı alırdım küs uyutmazdım bilmem ne diye konuşmuştu bende o öyle diyince barışmak istiyo heralde diye gittim akşam vakti sokağına buna mesaj attım seni göriyim çık cama falan diye abisine söyledi beni dövdürttü ordan o olaydan sonra her yerden engelledim aradan 3 ay geçti şimdi bana pişmanım bir kere buluşalım bu aralar iyi değilim diyo (medya) da gördükleri falan öyle diyince de reddedemedim işteyim dedim falan. Napıcam ben bu kızla?

Güncellemeler
1 yıl
3 aydır hiç konuşmadık arkadaşından aradı beni cidden beni tekrar dövdürtmem için mi buluşmak istiyo? Bana hiç mantıklı gelmiyo abi ya
Güncellemeler
1 yıl
Gittim buluştuk bu kız bekaretini kaybetmiş 3 ayda ben öpmedim bile lan geberiyorum şu an bana yakınlaşmaya çalıştı def ettim. Dünyam başıma yıkıldı resmen ben başkasının dokunduğu kadınla yapamam. Kendimi nasıl böyle birisiyle muhatap ettim hala aklım almıyor. Yani tamam yanlış kişiyi sevdim de bu kadar mı yanlış ya
Abisine beni dövdürten ex buluşmaya çağırıyor gideyim mi?