Sevdiğim insanla aılem evlenmem izin vermiyor?

Benım 6 yıllık bir ilişkim var hayatımdaki insan durust bana cok deger verıyo ben üniversite mezunuyum ama o degıl ama cok duzgun bır ınsan kendısı uzman çavus yıllardır beraberız bu sercete ılerde rahat edelım dıye evını aldı arabasını aldı ama ben ıkı yıldır aılemı ıkna etmeye calıısyorum aılen sureklı assağılıyo hakaret edıyo yok sen takıntılısın bu psıkopat olur oldurur senı dıyorlar ve bunları demelerı için sebeb yok mesleğinden dolayı dıyorlar ilerde aç kalırsın dıyorlar koy gıbı yerleere gıdersın dıyorlar ben ıstanbulda dogup buyudum sureklı alay edıyorlar sevgılıme coban dıyorlar cok zoruma gıdıyor ıkı yıldır bunlarla ugrasıyorum hatta bır gun artık yapamıcagımı anladım aılemle bas edemem dıye ayrıldım sevdıgım adamdan ama o vazgecmedı barıstık yıne hep benım yanımda aılesı ızmırde yasıyor benı onlarla tanıstırmaya goturdu bunu aıleme dedım bana basıt orısbusun dedıler ıkızım benle alay ettı senı sevmıyo aılesının ayagına goturuyo dıye köpeği olmussun dıyo bana ama halbukı onun aılesı gelıp aılemle konusmak ıstedı enım aılem ıstemedı yanı napsaydım aylarca paıkolaga gıttım hala kendımı toparlıyamadım gecen gun yıne onun yanına hayatımda ilk kez gıtmek ıstedım o her ızınde hep benım yanımda olur ıznı kac gunse ben planlar yaparım gezerız istedınmızı yaoarız bana ıkızım tamam dedı aksama gec saatde olcaktıek evede hava alanında senı alırım dedı bende tamam dedım bılet aldım gecenın bır yarısı benı uyandırıp abıme soyledım dedı ve o gun hayatımdakı en buyuk hayel kırıklıgını yasadım yok o benı sevse bu kadar yol getırtmezmıs bana ben ıstedım o istememıstı maddı olarak bıraz zordayım dıye ama ben hayatımda ılke kez onun için bır sey yapmak istedım onda da rezıl oldum anlıcagınız durum boyle sevdıgım ınsanda mobılyalarımızı alalım herseyımız tamamlayıp evlenelım dıyo benımle gel dıyo ama ailemı bırakmak cok zor gelıyo bende calısıyorum kendı ayaklarımın uzerınde dura bılırım ama aılem benı cok kırıp aşşağılamasına ragmen onlara kıyamıyorum yanı sureklı olumsuz seyler duyuyırum sevdıgım adama sureklı kufur edıyorum bır gırdabın içindeyım o kadar mutsuzum kı onlar ıse hala benı aşşağılamanın pesınde yanı daha ne ıstıyorlar herseyı tek basına yaptı erkek arkadasım evımızı aldı arabamızı aldı beyaz esyamızı aldı ıkızımın sevgılısı var sırf avukat dıye goklere cıkarıyorlar altımızdakı arabayı bıle verıyorlar beraber uldaga yolluyorlar ve cocugun duzgun gelırı bıle yok bunlar cok zoruma gıdıyo ıkızımde benle alay edıyo takıntılısın dıyo durmadan psıkolok oyle olmadıgımı soyle bana akıl verım arladaslar cok zor durumdayım cemremde konuscak kımsek yok içim cok kötü ölmek istıyorum * dını ınancım buna müsade etmıyor sızce napmalıyım

Sevdiğim insanla aılem evlenmem izin vermiyor?