İlişki, aile, ekonomik durum... Ne yapacağımı bilemiyorum?

öncelikle benim aşk hayatım çok renkli olmadı hiç bir zaman ilk aşkım lise 11 de yaklaşık 2 hafta sürmüştü sonra üniversitede 2 ay sürdü tahmin eebilceğiniz gibi asosyalleşmeye başladım liseden tanışığım bir kız varı azeri kızıydı hiç onu ilişki için düşünmemiştşm bir gün o bana dertlerini anlatırken ben ona sadece üzülme herhangibir şey istersen yardım edebilirim dediğim için bi ilişki başladı ama bu sefer sıkıntı da şu o azarbeycanda ve ben türkiyede maalesef ki ekonomim onu görmek için gitmeye yetedi 1 sene boyunca sonra o da ailesiyle isveçe taşındı ama biz hep birleşmek aynı ülkede olmak istiyorduk ama ikimizinde ekonomik bağımsılığı olmadığı için şu ana kadar hiç bir girişime bulunamadık yeri geldi ailesi sevgili olmamıza izin vermedi yeri geldi 2 ay konuşamadık ben ayrıldığını bile sanmıştım herkes neredeyse kızın kötülüğünü istiyor kızda hiç bir şey yapamıyor o 18 ine isveçte bastığı için isveçten de kolay cıkamayacak bende buyüzden para biriktirip isvece okumaya gidecem ama olursa ya tr de ya da swe de hayat kurcam hayattan tek isteğim bu ve şu aralar yine ailesi onu kısıtlıyor 2. senemizi oldurduk o sadece okula gittiğinde onla konuşmaya fırsatımız oluyor teknoloji bile haram oldu bize ve beni ailem evlendirmeye çalışıyor habire kız bulmaya ve asgari bir ücretle çalışmaya zorluyorlar ben moto kuryelik için ehliyete yazıldım şimdi hem daha kolay para kazancam hem daha erken isvece gidebilcem ama sorun şu ki ilişkimiz yozlaşıyor birbirimizle o kadar az konuşabiliyoruz ki benim etrafımdaki kızlar bana yürüyor ve ara sıra kendimi kaybediyorum hem üzüntüden hem duygusal bir boşluktan bilemiyorum 1 sene bana 100 sene gibi geliyor ben nasıl dayancam 1 sene bu şekilde akıl verin

İlişki, aile, ekonomik durum... Ne yapacağımı bilemiyorum?