Part II, Geçen aşık olmanın faydalarını ele aldık bugün ise zararlarını konuşalım 😌 hadi çıkın gelin 🙄

Part II, Geçen aşık olmanın faydalarını ele aldık bugün ise zararlarını konuşalım 😌 hadi çıkın gelin 🙄

duygusal Acı, Bağımlılık, Konsantrasyon Kaybı, Kendine güvensizlik, Gerçekleri Görmeme, bi anda terkedilmek, hayal kırıklıkları ve sonuç kalbin paramparça olur. Bi dahada kimseye güvenemezsin, güvenebilmek içinde bin kere düşünmek zorunda kalırsın. Olan bu.
Aşk kapıdan girince mantığın, zekan, gururun aynı kapıdan çıkıyor. Yapmam dediğin birçok şeyi yapıyorsun, kaybetme korkusu oluyor, dünya nüfusu bire iniyor. İlişki biterse ve aşk devam ediyorsa tek taraflı; hissizlik, hayal kırıklığı, acı, hasret gibi yan etkileri olabiliyor.
Duygusallığın verdiği hislerle gerçeği görememek, gözüne perde inmesi, gerçekçi bakamamak, hep kendinden taviz verip karşına nankör narsist insanların çıkması, sonuç olarak Aşk 'a güveninin sarsılması.😌
maalesef ki öyle Emre, kıymet bilmeyecek insanlar.
Aynen öyle.
Kafadan atarsn ama kalpten asla atamazsn belki de
Aşık olmanın zararları, aşktan gözlerin kör olmuşçasına içine dalıp gerçekleri görememek olabilir! 🤔 Sevginin büyüsüne kapılıp kendini ihmal edebilirsin. Zaten bilirsin, aşk güzel olduğu kadar karmaşıktır da. Sabahları uyanmak bile zorlaşabilir çünkü gece boyunca onu düşünmüşsündür. Bazıları için aşık olmak dikkati dağıtır; dersler, iş falan ikinci planda kalabilir. Ama gönül bu, dinlemiyor ki! 😊 Her şeyin dengesi önemli, aşkın da öyle. Onu bulunca ayarlarımız şaşabiliyor, kabul ediyorum. Ama o heyecan ve mutluluk çoğu zaman tüm zorluklara değer! 💫 Sevdiğimiz biriyle hayat daha güzel çünkü. Unutma, her şeyin fazlası zarar. 😊
Cevap
10Cevap
Akıllı insanı bile deli ediyor daha ne olsun
@BADAKKK ben zaten aşığım 😂
@BADAKKK yok değil 26 yıldır devammm
@BADAKKK teşekkürler
her şeyi zarar aşkın :D
Bir yerden sonra ruhsal bir acıya bırakıyor bu ruhsal acı da fiziksel acıya evrilme ihtimali çok yüksek. Fiziksel açıdan kastım baş ağrısı uykusuzluk ve bunun gibi birçok farklı belirti.
Ne aşkı biliyoruz ne yaşamayı biliyoruz ne sevgiyi biliyoruz ne sevmesini biliyoruz ulan gururu bile beceremiyoruz ki çok basit ya sevmek sevmek insanları sevmek hayvanları sevmek hayatı sevmek yaşamayı sevmek bu duyguları bitirmiş bir insanın yapamayacağı hiçbir bir şey yok çünkü beyin bitmiş tek bir şey var ne olursa olsun yok et odak bu Allah önce bize vicdan versin akıl versin ne diyim ki son yaşananlardan sonra sonrası yok bende yaşayıp göreceğiz artık
Askim Kapismak a gore ask bir hastaliktir. Saglikli buyuyen hicbir sosyal varlik asik olmaz. O yuzden de der ki asik oldugunuz kisiyle asla evlenmeyin. Asik olursaniz arkaniza bakmadan kacin, aglayin vs ve 10 seneye hafifler aciniz. Yapabilirseniz baska biriyle devam edin ve hemen evlenin. Ask dogru ve saglikli bir duygu degildir.
Acısının bir yerden sonra fiziksel acıya dönüşmesi, en büyük zararı budur.
Maalesef
Aynen öyle
Her şeyin olduğu gibi aşkın da fazlası zarar. Fazlası fena şekilde takıntılılık hali oluşturuyor, bağımlılıktan da öte bir şey yaşıyorsun. Ve bu insana karşı olunca her türlü manipülasyona açık hale geliyorsun.
3 harflileri çok anıyon belanı bulcan benden söylemesi 😀
oo hayırlı olsun seni müzmin bekarlar listesinden siliyorum o zaman😀
platonik asik mi oldun 😀
e o zaman nasil belani buluyon 😀
bak anlasamadik buldun mu bulmadin mi 😀
insallah bulursun 😀
he bul 😀
ormanda gezerken ayı cıksın karsına 😀
beddua mi bu 😀
yani ayılar sevimli hayvanlar insanin adi cikcagina cani ciksin ormada bi ayi mi adam mi deseler bana ayiyi secerim 😀😀😀
ne zaman dedim 😀
sende aliskanlik oldu yine suc atiyon bana 😀
hatirlamiyom kinci degilim ama gecende suclamistin bi 😀
az önce yaptin ya iste ben hic bise demedim yok bana beddua ettin yok ayi kadar degerin yok dedin 😀 oysa hic bisey demedim ben 😀
neden ima edim ayi kadar degerin yok demek zor bi sey degil diycek olsam derim 😀😀😀
neyi
ben bi deger bicmedim ama sen onu istiyorsan illa veririz 😀
aa nerden bildin 😀
yani çünkü sende uyuzssun 😀😀😀
cok bilmis deyip konuyu kapatiyorum yine uzadi burasi 😀
Ne gurur kalıyor ne mantık.
Kesinlikle yapmam dediğin ne varsa yapıyorsun.
Sevgi bitmeden ayrılık yaşandı ise yürüyen ceset gibi ortalıkta geziyorsun.
Önüne bakman güçleşiyor...
Aşk kendime ve hayata oldukça çok güzel bana göre. Başka bir insana olmasını tavsiye etmem yanlış insansa toksik etki, doğru insansa şifalı ama doğru insan nerede işte sdfsdfdf 😃
Kalp+hayal kırıklığına bağlı olarak;
İnsanlara güvensizlikle yaklaşma,
Yeni insanlarla tanışmaya hevessizlik,
Stres,
Depresyon daha ne olsun aaa
her bağımlılık gibi yıpratır, tüketir ve hiçbir şey vermez
Bu kadın görselleri bana tek bir şey hatırlatıyor artık. Korkunc.
Her şeyini veriyorsun tüm amacını hayallerini hedefini aşkına kurban ediyorsun. Her ne kadar aklın başında olsa bile kayıp veriyorsun kayıp
İnsanı kendinden geçirecek kadar sarhoş etmesi. Ayık kafayla nasıl matiz olunur öğretiyor.
valla benim geleceğim değişmişti ama olsundu
cok sevip sonunda uzulmek
Beyin devre dışı oluyor biiir
Aşk köpekliktir-Ahmet ÜMİT okuyanlar anlar.
Komple zarar baştan aşağı
İnsan ilk önce kendine aşık olmalı
Aklını kaybediyon. Kafa da kafa kalmıyor.
Ask bir pohtir içine düşen cohtur😂
Acı çekmek
Ruhsal çöküntü sjsjs
çok yorucu oluyor
Slak olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?