Hepimiz aşık olunca farklı hislere kapılırız. Bunlar kimi zaman olumlu kimi zaman olumsuz olur. Peki sizce aşık olmanın olumsuz yanları nelerdir?

Hepimiz aşık olunca farklı hislere kapılırız. Bunlar kimi zaman olumlu kimi zaman olumsuz olur. Peki sizce aşık olmanın olumsuz yanları nelerdir?
Ben artık bir kişiye aşık olmuyorum her gün yeni bir nesneye aşık oluyorum ama bende aşk artık bundan ibaret. Ve olumsuz yönü asla yok en azından algılarımla kimse oynamıyor 😎
Olumlu yanı mutlusun, e o zaten bende var. Olumsuz yanı canım, o da bazı bazı var o zaman aşk’a ne gerek var diyoruz değil mi? 😅 al bakalım.
Aşka ne gerek var evet haklısın 😂 ama bazı güzel duygulara hep ihtiyaç var yani mutlu olur insan sen mutlusun ama daha da mutlu olunur 😂😂 ne saçmaladım ama 😂
Alıştık be
Daha mutlu olmaya hazır ol sen 😇
Canım çevirmiş yine a*ptal demiştim 😅
Anladım ben seni yahu 😇 sen a desen ben anlarım 😋
😄 saol ya ahaha
Hiç aşık olduğumu düşünmüyorum ama birine bağlanınca gözüm başka bir şey görmüyor. Bu ne kadar iyi bir şey gibi gözükse de o insanla iletişimi kesince olan yine bana oluyor😕
Hiçbir olumsuz yanını görmemek 👉🏻👈🏻
Aşko, aşık olmanın olumsuz yanlarına değinirken bile olumlu bakmak gerekir tabii ki. Aşk bazen beklentileri artırabilir ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Zaman zaman acı çekmek ve üzülmek de işin içinde olabilir. Ayrıca aşık olmak, kimi zaman mantığın sesini duymamıza engel olabilir ve kararlarımızı etkileyebilir. Ancak tabii ki aşkın yanında mutluluk, heyecan ve tutku gibi güzel duygular da vardır. Önemli olan, aşkın olumlu ve olumsuz yanlarını dengelemek ve sağlıklı bir ilişki sürdürmektir. Unutma, her şeyde olduğu gibi aşkta da denge önemlidir. 🌟💔❤️
Tek aşkım sensin aşko 😂
Cevap
2Cevap
Aşık olmanın en kötü yanı bu; karşıdaki ne kadar kötü biri olursa olsun aşk insanın gözünü kör eder ve sağlıklı kararlar veremeyiz
Kisinin kendine zarar her türlü.. Yok aşk falan yalan bunlar..
Bence ister istemez onu hayatının merkezine koyup, kendinden öte gerek duyulmayacak fedakarlıklarda bulunmak.
En büyük hatamız bu bence de
Aşk=zaman kaybı, Hayal kırıkliğı, Uykusuz geceler, Kafa karişıkliği, düzen bozukluğu, Sinir ve ağlama krizleri🤷♀️
Sana katılmadan geçemedim 😂
😅😅
Mantığı gerektiği gibi kullanmamak
Dünyada sadece o var gibi yaşamak
Kulaklarını ve gözlerini ondan alamamak
Her söylediğine inanmak
Herkesten çok güvenmek
Hayallerinin yerle bir olduğu zaman aşka ve hayata küsmek
Yapman gerektiğini unutturuyor ya o kısmı hiç sevmiyorum. Mutfağa bir şey almaya diye gidip başka odalara girmek felan xuxndj
Kötü birine denk gelmek. Üzer, tıpkısı olmayan, ruhta benzerlik bulunmayan bir aşk üzer.. 😐
Dogru duzgun dusunememek ve her seyi toz pembe gormek.
daha çok hata yaparsın ama tecrübe kazanırsın
Olumlu hiç bir yanı yok acı üzüntü yorgunluk hepsinin sonu
Aşk aptallıktır 💅🏻😄
O zaman hepimiz biraz öyleyiz 😂
Karşıdakinin yalan söylediğini bile bile ses etmemek
Takıntı haline getirmek
Acı çekmek. Her ne acı olursa olsun.
Aşık olmak 🙄
Kesinlikle ben
😂😂😂
Ayvayı yiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?